Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h_143570

    addikt

    válasz Boeing 737 #1579 üzenetére


    A kerdeses hsz-ben free helyet ingyeneset irtam, elnezest a felre ertesert. :R
    Bocsi, ezt a komentet nem hagyhattam ki.

    Egyebbkent sajnos JELENLEG a fizetos kerio sincsen hips es onvedelem szempontjabol a toppon, de a sunbelt a kovetkezo verzio valtasra biztosan korigalja es megy vissza az elsok kozze, ahova tenylegesen valo.
    A HIPS funkcionalitas meg egy relative uj technologia es sok tapasztalatot kivan, amit a sunbelt fog tudni szalitani a counterspybol szerzett tapasztalatok alapjan. Mindenesetre amig kijon belole az uj fo verzio addig alaposan meg kell tamogatni xware ellenes megoldassal.

    Egyenlore ha tuzfalat kellene valasztanom/vennem nem a kerio lenne az elso valasztas, es foleg nem a free valtozata, az uj tipusu vedelmi megoldasainak kiforatlansagai miatt, folleg mikkor a paicon levo fo versenytrasai jelentosen jobbak ilyen szemponbol. Ez a kovetkezo foverzio valtasnal jo eslyel valtozni fog, mar alig varom.

    A NOD32 trialware ez eseteben 30 napos proba ido barmilyen formaju kitolasa, mar toresnek minosul, termeszetesen a gyarto nagyon vedekezni sem tud ellene, max macerassaba tudna tenni. Teremszetesen nem lehet bebizonyitani, hogy hanyadszor kezdted el a 30 napot, igy csak a lelkismereteddel kell elszamolni, de az meg ilyen esetben nem okoz akkora megrazkodtatas.

    Megjegyeznem, hogy NOD32 es Outpost is legalisan van fent nalam.

Új hozzászólás Aktív témák