Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gorath

    tag

    Hali, lenne pár kérdésem X2-tuninggal kapcsolatban. (Utoljára Barton-t tuningoltam, de azóta változtak a dolgok.)
    Az FSB-nek a chipset szab határt? Mert próbáltam kisebb szorzó-nagyobb FSB kombót és nagyon nem szerette. Milyen értékeket szokás itt elérni, meddig érdemes próbálkozni? 780G chipset-em van.
    Meg az érdekelne, hogy az egyes értékek feltornázása milyen hatással van a teljesítményre? Szóval pl. úgy tudom, hogy a HT nem igazán befolyásolja a teljesítményt, meg a RAM-órajel se. De mégis sokan húzzák a RAM-ot. Van értelme gyötörni? Vagy érdemesebb inkább alacsonyabb órajelen de jobb időzítéssel járatni?
    Érdemes kisebb szorzóval és nagyobb FSB-vel érni el ugyanazt az órajelet?
    Szóval az érdekelne, hogy ezek csak 1-2 %-okat jelentenek max. vagy tényleg van értelme küzdeni velük? Mert nem az a célom, hogy minden áron tuningoljak és enyém legyen a leggyorsabb gép, hanem hogy ésszerű keretek között többet hozzak ki a rendszerből.
    Ja és még valami: ha az Everest-ben jelentősen kisebb értékeket kapok mint a PH-tesztben, az az integrált VGA miatt van? A tesztből nem derült ki, hogy méréskor azt használták-e, de nekem most nincs bent másik VGA.

    ''Ezt az sms-t küldd el annak, akit szeretsz, akit kedvelsz, akit gyűlölsz és akivel le akarsz feküdni, aztán gondolkodj, hogy te miért kaptad...''

Új hozzászólás Aktív témák