Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz daneel_hu #36821 üzenetére

    Borzasztó nehéz ezt 50 alattiként értelmezni, hogy konkrétan mennyit javultak az ember esélyei. Főleg, ha egyszer már átesett rajta, és akkor nem vitte kórházba. Grafikusan ezzel a szputnyikos méréssel tudnám leginkább ábrázolni a közép és fiatalabb korosztály frusztrációit:

    Egy 30as/40es esélyei a kórházra alapból igen alacsonyak. Valóban, volt ismeretségi körömben egy 31éves halott, de a nagy számok alapján sokaknak nincs ilyen ismerőse. Így hát milyen hasznot várnának el a vakcinától? Például szvsz jogosan, hogy közepes-enyhe tünetek se legyenek, és ne kerüljön az ember karanténba, ami Mo.-gon sokaknak komoly anyagi bukta! További elvárás lehetne, hogy felnőttként ne adjam át a nem oltható korosztályú gyerekemnek, de még ez se pipa.

    Félmegoldásnál tartunk kb a delta megjelenése óta, amiből az eddig is privilegizált idősek nagyot profitálnak (ld fentebbi ábra), a fiatalabbak érezhető haszna ennél jóval kevesebb. A linkelt hölgy nyafijára jelenlegi "technológiával" kb egy tripla Pfizer lehetett volna a belépő, azzal talán már a tünetokozásig sem jut el a vírus, de ez a prémium szint esélyesen nem fog tovább tartani 4hónapnál.

    #36831: az jó hír, modernát is tolhatnák, a janssent meg tényleg felejteni kéne, azt meg kifejezetten, hogy a szputnyikos utaznivágyók kidumálhassák maguknak.

    #36834: Bármi lehet, de szvsz azzal lehet számolni, hogy a halálozás 90%-át a védetlen (oltatlan ÉS nem átesett) populáció fogja adni. Ez kb 3millió ember lehet, de akár kevesebb is. Nulla korlátozással persze nincs kizárva.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák