- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RandomName
senior tag
Nemrég értem haza. A józanság, és én nem vagyunk egy matematikai halmazban.
Szóval kaja kell, gyorsan, mielőtt felborulok.
Gyorsabb volt bekavarni egy Tescos tatár beefsteak-et, mint kiolvasztani valami húst, amihez más is kell, meg várni mire mire megfő....Szerintem ez fel fogja szívni az alkoholt.
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #39352 üzenetére
Mi barátnőmmel tegnap beugrottunk a fáciba pizzázni. Míg vártunk a kajára, addig lecsúszott 2-2 feles jager, meg egy üveg fehérbor, neki meg két sör.
Miután megkajáltunk egyértelmű volt, hogy irány a kedvenc kis eldugott kocsmánk, és jöhettek a VBK-k
Aztán mikor hazaértem, akkor megettem egy fél kg kenyeret magában (egy kis csípőspaprikát ettem hozzá csak)
Jó, hogy kajálni mentünk XD[ Szerkesztve ]
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
RandomName
senior tag
válasz koshmar #39361 üzenetére
Ez valami régi vascsöves rendszer?
Pangó víz tud ilyet csinálni, elvben ki tudod folyatni fehérre..."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
koshmar
addikt
válasz RandomName #39362 üzenetére
Persze, falusi vízvezeték.. az ettől még barnabb víz előbb jött, abban fürödtem
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
RandomName
senior tag
válasz koshmar #39364 üzenetére
Akkor át kellene menned esténként megnyitni a szomszédok kerti csapját pár órára. Kb egy-két héten belül lesz rendes vized.
Simán ezt a képet el kell küldeni a vízműnek, ha a szomszédnál is ilyen. És mellékletként Nébih/Vízügy.
Ne sírj. Tegyél ellene.
De ha a te telkeden szar a cső, akkor ha megveszel mindent hozzá, akkor én felülök a buszra, és elmegyek kicserélni neked.[ Szerkesztve ]
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
koshmar
addikt
válasz RandomName #39367 üzenetére
Máskor is volt már ilyen, és nem csak nekem.. a falunak van FB csoportja, voltak ugyanilyen képek, de mindig arra jutottunk, hogy nincs fölösleges pár száz millió minden vízcsövet kicserélni
-
koshmar
addikt
Egy perc néma csend EmberXY emlékére.
-
RandomName
senior tag
Rendeltem kaját, kifizettem, elfogadták, most hívtak, hogy köszi de esemény van, ezért 2+ óra lett a kiszállítás, Bocs.Kapsz ücsit.
-
koshmar
addikt
válasz RandomName #39380 üzenetére
És milyen üdítőt adtak?
-
RandomName
senior tag
válasz koshmar #39381 üzenetére
Semmilyet.
Futár felismerte a nevemet, és kihozta Bodaszőlőre egy Hajdúvidi fuvar helyett. Hajdúböszörményből. 45 perc alatt.
Szerk.: Pedig idén még nem is rendeltem onnan....[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #39380 üzenetére
Én mostanában étteremben ebédelek és vacsorázok. Akkor nem kell a futárra várni
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz EmberXY #39376 üzenetére
Dehogyis. 15 napja nem képes válaszolni a PM-emre , pedig előtte azért heti egy üzenetecskét (ha más nem arról, hogy majd ír, aztán nem írt) kaptam.
Pedig a mai nap után megtudnám neki mutatni, hogy hogy néz ki 1728 doboz Hell Classic együttInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
RandomName
senior tag
válasz customer114 #30527 üzenetére
Hagymás velőt, friss kenyérrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest