- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Na, a mi városunkba is eljutott, alig mernek kimenni az emberek a kocsmába...
Up the Irons!
-
Enzolord
addikt
válasz somogyib #24711 üzenetére
A fizikai felmérés része! Ezt kell lefutni, félévente egyszer, álló képesség felmérés miatt
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
somogyib
őstag
válasz Enzolord #24712 üzenetére
Jó kiképzés. Ha már a támadás nem megy, legalább menekülni tudjunk.
"félévente egyszer"
Én amikor kajakoztam, téli edzéseken bemelegítőnek 12x600 métert kellet lefutni, és utána jött még a súlyzózás, tanmedence, stb.
Lehet, hogy ilyet kellene bevezetni a katonaságnál is.[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz somogyib #24713 üzenetére
De ezt ki lehet váltani 2km gyakorlóban történő sétálással!! 😁😁
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
somogyib
őstag
válasz EmberXY #24717 üzenetére
Felénk nem sok minden változott, ugyanannyi embert látok az utcán mint eddig (szinte senkit).
Nem tudom mennyit használ, de a vírusterjedés szempontjából szerintem van értelme. Legalábbis úgy gondolom, hogy ha kevesebben mászkálunk az utcán, akkor csökkenthető a terjedés.
Én is betartom a szabályokat: 9 előtt elmentem a boltba zsemléért meg sörért.
-
somogyib
őstag
Juteszembe...
Ha 9 előtt kimegyek a boltba, megállít a rendőr és nincs nálam személyi, akkor bemondásra elhiszi, hogy nem vagyok 65 éves?
-
-
somogyib
őstag
válasz customer114 #24720 üzenetére
Hát akkor te most jó nagy szarban vagy.
-
somogyib
őstag
65 év felett vagy?
Mert ha igen, akkor csak 9-től délig dolgozhatsz.
-
törölt tag
Ügyfélkapu.
-
EmberXY
veterán
válasz somogyib #24719 üzenetére
Szerintem igyekeznek nem foglakozni vele, azt azért ügyesen kidolgozták a rendeletben, hogy az ilyesmit a boltosok felelőssége betartatni.
Délután a szomszéddal kimentünk a boltba egy kis itókáért, az egész utca tele sétálókkal, bicikliző családokkal, a sportpályán is voltak egy csomóan.
A boltban alapvető élelmiszert vettünk (én egy egri bikavért, a szomszéd meg valami műtrágyásat), senki meg se kérdezte, hogy merre hány méter.
Gyakorlatilag a rendelet annyi mindent megenged, hogy igazából bármit csinálhatsz, talán egyedül a korosztályos elkülönítés a vásárlásnál az, ami valójában korlátoz valamiben.customer114: okmányirodába is mehetsz, "a legszükségesebb esetben a személyes megjelenést igénylő ügyintézés" is engedélyezett, mint ahogy szinte bármi.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
törölt tag
válasz customer114 #24725 üzenetére
1818 elmondja.
-
somogyib
őstag
válasz EmberXY #24726 üzenetére
"talán egyedül a korosztályos elkülönítés a vásárlásnál az, ami valójában korlátoz valamiben"
Meg talán az, hogy az étkezdékbe/éttermekbe se lehet beülni, csak elvitelre kérni.
Nálunk a legközelebbi kisboltba csak két embert engednek be egyszerre. De ez már egy hete így van.
-
somogyib
őstag
válasz #33253120 #24734 üzenetére
Nem tudom kik ezek, de nekem a zenéről a The Pogues jutott eszembe.
-
customer114
őstag
Csak erős idegzetűeknek. [link]
-
EmberXY
veterán
válasz customer114 #24737 üzenetére
Csak 852 helyen van reklám közben.
A ReklámTube egyre kiábrándítóbb. Ne linkejjé ilyeneket!Up the Irons!
-
törölt tag
válasz customer114 #24737 üzenetére
Valahogy ezen a fajta humoron nem tudok nevetni.
-
Enzolord
addikt
válasz customer114 #24740 üzenetére
Hol?
-
törölt tag
válasz customer114 #24740 üzenetére
Pont ez az...
-
Apika
Közösségépítő
Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek! Aztán ki ne száradjatok!
-
somogyib
őstag
Én is kívánok mindenkinek!
A kiszáradással nem lesz gond. Liter pálinkát beszereztem, sör meg mindig van itthon. Vendégség most nem lesz, úgyhogy kénytelen leszek egymagamban elfogyasztani.
A virtuális locsolkodást nem ismerem, így hétfőre még ki kell találni valami programot.
-
törölt tag
válasz somogyib #24745 üzenetére
Hja, alig várom a delet, hogy mehessek boltba.
Sör, ásványvíz, torma kell, meg a szomszéd kutyájának kaja, mert elmenekültek innen, és én lettem aki eteti...
Felkeltem reggel fél hatkor, hogy megyek nyitásra, hát..... Nem kellett volna annyi twitch streamet nézni éjszaka. Simán visszaaludtam kis lakásban kóválygás után, az ágy szélére visszaülve. -
EmberXY
veterán
Viszont!
Én is kellemes ünnepeket kívánok minden troll kollégának!
A folyékony immunrendszer betárolva (1 liter HP), már elkezdődött a vakcina beadása és a hozzátáplálás is (1,5 liter házibort is hoztam a tanyáról), este felé az operatív törzs is összeül (a szomszéd piáját is megisszuk).Up the Irons!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest