Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #2185 üzenetére
C:\Users alatt, ha rákeresel a SendTo mappára, ebből több is található.
Ezek tartalmát lehetne megvizsgálni, hogy melyiket használja a TC. Utána a hiányzó parancsikont bemásolni onnan, ahol viszont van.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #2187 üzenetére
Csak a félreértések elkerülése végett, az odáig megvan, hogy TC-ben jobbklikknél rá kell tartani egy kicsit, vagyis késleltetve nyílik a menü?
Persze az sem mindegy, hogy az ablakon belül jobbklikk, vagy felette a "kék sávon" (vagy kinél, milyen), ahol az elérési útvonal szerepel.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #2594 üzenetére
Nekem mindig úgy nyílik meg, ahogy hagytam, hacsak időközben nem lett eltávolítva a meghajtó. Illetve a zárolt fülek esetében is visszatér a zárolt állapothoz.
Mivel az .ini fájlba ment bezáráskor, ha azt nem tudja írni valami okból, akkor szokott gond lenni.
Vagy van lehetőség a parancsikonban megadni az indítómappát:
http://www.ghisler.ch/wiki/index.php/Command_line_parameters
[ Szerkesztve ]
-
fPApi
őstag
válasz DJ. Ru$y #2597 üzenetére
Nézd meg, hogy a beállításoknál a mentés kilépéskor-nál mi van beállítva. Ha a könyvtár is, akkor hiába mented közben, kilépéskor is ment. Én úgy oldottam meg, hogy a mentés kilépéskor-nál kivettem a könyvtár mentését, majd a megfelelő könyvtárnál alkalmazott "pozíció mentés" és "beállítások mentése" után már a megfelelő könyvtárral indul (lehet, hogy a második nem kell, de biztos, ami biztos ...).
-
válasz DJ. Ru$y #2738 üzenetére
Nem számít, hogy mappa vagy fájl, mivel fájlok nincsenek azokban a mappákban. A lényeg az eszköztárra varázsolás lenne. Billentyűzeten két három gombnyomás, ha el van tárolva a kijelölés séma, de én egerészős vagyok... Úgy tűnik a legtöbb kijelölős parancs nem paraméterezhető, az egyetlen ami van Selectfiles parancs pedig csak fájlok kiterjesztéseivel működik.
-
-
MODERÁTOR
-
Kékes525
félisten
válasz DJ. Ru$y #2922 üzenetére
+(#2921) Kernel
Köszi, most távoli asztallal látom, viszonylag gyors.
Más.
Hogy tudom a TC beállításokat, kinézetet, mindent átvinni a másik gépre? Minden tekintetbe ugyanaz legyen. Az iniket már beletettem a Ghisler mappába, de az eszköztárt hogy kell?
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
félisten
válasz DJ. Ru$y #3222 üzenetére
Ilyet nem tud a TC vagy ha igen, akkor valaki dobja be a megoldást, mert érdekel.
Ha "ömlesztve" vannak a fájlok, tehát nem fontos, hogy név/méret/dátum stb stb szerint rendezve legyen ill emelkedő vagy csökkenő sorrendben a fájllista(ellenkező esetben ugye más-más fájlok kerülnének más-más mappákba), akkor szvsz batch script-el kivitelezhető.
Ha nem csak egyszeri alkalomra kellene ilyen progi, hanem valamilyen okból erre neked gyakran szükséged van, akkor lesz annyi szabadidőm, hogy írjak egy ilyen progit neked...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
tonyrulez
őstag
válasz DJ. Ru$y #3226 üzenetére
Avagy ami még járható út, csak hogy random szétszórd: Misc pluginnal a csoportos átnevezőnél, bővítmények között választható a random szám.
Vagyis:
1. mindent átnevezni[=misc.random][N]
-ra (elejére tesz 5 jegyű random számot)*
2. név szerint sorba tenni és szétszórni mappákba
3. a szétszórt mappákat egybe listázni (cm_DirBranch
vagycm_DirBranchSel
)
4. mindent kijelölve törölni az első 5 karaktert:[N5-]
* Ha nem elég random akkor még opció:[=misc.random:1-2]
első két számjegyet adja,[=misc.random:3-]
harmadiktól ötödig számjegyik, és ezek kömbinálthatóak (pl.[=misc.random:4-5][=misc.random:2-3][N]
)[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
félisten
válasz DJ. Ru$y #3226 üzenetére
Láttam, hogy tegnap még beszélgettetek róla, ezért este -volt 1-2 óra szabadidőm- megírtam a progit...
Normál üzemmód (ahogy kérted korábban) | Eredmény
Grouped By SIDE üzemmód | Eredmény
Ami hiányosság és fontos lehet
1. A progi nem kér Admin jogot
2. A progi nem ellenőrzi, hogy van-e elég hely a célmeghajtón
3. A progi nem ellenőrzi, hogy a cél mappában van-e legalább 1 mappa (nem lehet), így mindig egy üres mappát adj meg, vagy hozz létre újatTermészetesen, ahogy lesz időm, javítom a 2-3 pontot, az 1. pont az csak info, nem hiszem, hogy kellene admin jog... Persze még párszor átnézem alaposan, mert pl van nyelvi gond is, pl unshorted helyett unsorted stb stb, de alapvetően nem sok javítani való lesz.
Ha érdekel a progi, írj...
UI: A Casette szót azért csak sikerült elbaxarintanom Castette-re, de sebaj...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest