- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz arnikusz #39950 üzenetére
nem volt érkezésem
Tegnap valami nagyon szarul működött, kettő szerveren jártunk, az egyiken kb. mindenki csaló volt, a másikon meg olyan lag volt, hogy a sírás kerülgetett. Szatyor fegyvere végig a feje felett lebeget két méterrel, de más játékosnál is láttam ilyet. Csúszkáltak a játékosok, a mobok eltűntek, megjelentek..
[ Szerkesztve ]
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
qukesz
senior tag
Sajnálhatod Arnikusz hogy nem jöttél.
Pendre, saka én meg Zsoltival rugóztunk.
Rendesen hullottak az emberek.
Aztán jöttek az RH-sok.
Velük is harcoltunk egy jót. Én reclaimer szettben voltam.
Zsolti deadeye, saka meg arany.
Szép este volt.Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
arnikusz
veterán
válasz qukesz #39952 üzenetére
Öcsém egy 100 millás pályázaton dolgozott és persze ilyenkor nem hozza haza a hivatali laptopját.
Ma mindenképpen szeretnék játszani hozom az MP7-et.
VTOM neked is köszi, ez lesz egész nyáron, ha behozzák a PTS-t akkor Romeo is eljövel majd.Technikai infó:
Vihar idején még a wifi elosztódobozt is húzzátok ki, mert szépen beleszalad a villám.
Én múlt pénteken jártam így elmentünk reggel melóba és délelőtt vihar akkor történhetett a a villámcsapás és bár a gépet nem károsította a wifi dobozt és fali elosztót is cserélte a szaki.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Lifer092
senior tag
Igen, tegnap volt kétféle Delta is egyszer egy C-0-1276 aztán egy C-1-200. Meg volt pár apróbb lag, de nálunk megszűnt az a borzasztó durva lag amiről már írtam itt korábban kétszer. Hálistennek....
Tegnap sikerült életem első 1v4 közelharcát abszolválni DZ6 kimentés előtt. Úgy bepörögtem utána hogy lett az asszonnyal másik 10 rugó killünk. Egy arany sniper/rambó builddel, 270k szívóssággal. Pedig még a sárga ultit is elnyomták, ráadásul az egyikőjük még pajzsos is volt, magam sem tudom hogy sikerült, nagyon képben voltam akkor és ott ezek szerint.
Nagyon büszke voltam magamra....
[ Szerkesztve ]
-
Lifer092
senior tag
válasz arnikusz #39955 üzenetére
M700 és egy MP7 ~ 1003RPM.
Tetszetős, pedig csak "poénból" raktam össze a szettet, aztán tegnap eléggé meglepődtem mikor fejre one-shot volt egy rogue a supply dropnál. Utána messzire elkerült minket, sőt még segített is mobokat lőni utána inkább. Amit dobott a nevesített boss még azt is megvárta még mi megnézzük, és csak utána ment oda. Vicces volt.
Surplus-t lenne jó még szerezni....
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Lifer092 #39956 üzenetére
Nem vetted meg anno a tervrajzot, bár szerény tapasztalatom szerint az arany buildhez az M700 jobban fekszik mint az SVD, de lehet neked jobban bejönne.
Van egy most, de csak ha ki akarod próbálni.
Surplus SVD
DZ Vendor at BoO
Price Bonus
DZ 416,160 155% Headshot Damage
DMG RPM MAG
8.88% 260 10
Brutal Toxic DisciplinedSoha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
válasz Lifer092 #39958 üzenetére
M700 Carbonra vadásszál az a legerősebb. Esetleg Egyedi M44.
Amióta összeraktam a DE szettet, azóta nem esett normális M700 Carbon.Tegnap nekem este egy ideig nagyon laggos volt, de átkerültem egy csoportba és ott meg olyan volt, mintha SP játék lett volna, szabályszerűen olvadtak a mobok.
Igaz én most csak PvE, hogy mind a négy karakteren meglegyenek a 256-os tervrajzok.;) - The Power of the Light Side
-
VTom
veterán
válasz Anonymus23 #39959 üzenetére
Nekem taktikai M700 van hónapok óta, és még nem esett nála erősebb Carbon.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
persil
nagyúr
válasz Lifer092 #39956 üzenetére
"Amit dobott a nevesített boss még azt is megvárta még mi megnézzük, és csak utána ment oda."
Ez azért külön vicces, mert privát loot esik, nem tudod más elől elszedni, mert amit te látsz a földön, az másnak vagy teljesen más, vagy lehet, hogy ott sincs
Amúgy a magyar fordításban suplus SVD, nincsen benne r betű
Vannak elég fura dolgok, de a kedvencem, amikor eredetileg a szinkronban az szerepel, hogy "szemetek" a magyar fordításban meg ilyenek vannak, hogy faszszopó geci
De fordítva is gyakori, mikor a katona elkezd fucking-olni, meg shit, meg cunt, meg egyebek, és akkor magyar fordítás: a fenébe.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #39959 üzenetére
DE szetthez M44 a legjobb,az SVD után-mellé.
M700 nem lesz olyan sebzéssel,hiába a a gyorsabb tárazás.
Ha M44-M700 nem lövöd le 2 lövésből akkor mindegy mennyi van a tárban.
Sebzésben pedig az M44 a nyerő.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Anonymus23
veterán
Neked sincs meg Snip3r lootgenerátora ugye?
(#39962) akoska07
Igen, de abból se esett jó cuccos. Elég sokat használok csipát, és az a pár tized másodperc jól jön, amivel az M700 jobb mint az M44, néha. Számomra ez kb olyan, hogy végre essen már olyan, ami tényleg mind alapsebzésben, mind tálentben OK, és akkor azt fogom használni.
De amíg nincs, addig hiába akarnám használni.
A többi PvE buildokhoz (Reclaimer, Sentry, Ragadozó) már van nagy sebzésű és jó talentekkel M700 Carbon, de egyik sem jó DE-hoz.[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
Lifer092
senior tag
válasz persil #39961 üzenetére
Persze tudom, de gondolom esett neki külön, ugyanoda (sőt biztos mert odament és utána megjelent nála a "kimenteni való") és inkább megvárta amíg mi megnézzük a sajátunkat és csak utána mert odamenni...
Igen, magyar nyelven Suplus SVD van írva, de én valahogy mindig odaolvasom az R betűt aztán így nálam magyar nyelven is Surplus SVD. - Na a magyar szöveges fordítást meg külön hagyjuk, Sólyom elveszettnél egyszer bekapcsoltam, elég volt. Szerintem minden stresszt, dühöt belevittek azokba a mondatokba akik fordították! ....
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #39963 üzenetére
DE szetthez leginkább cheater-ek használnak M700-at,akik nem értenek hozzá az más tészta.
Láttam olyan figurákat még azelőtt,hogy pálinka házat átalakították volna.
M700-al pulse boostershot nélkül egy lövés volt a fent túlélni vágyó rouge-manhunt.
Gondolom nem nagyon kell magyaráznom senkinek aki build-eket épít egy ideje,ennek mennyi az esélye.Egy lövésre az M44 a legjobb,és majd 1.7-ben fognak nagyot nézni azok akik a DE nerf-ért sírtak.
És vissza fogják sírni az 2-3-4 lövéses SVD-ket.Elmondtam a véleményemet amikor együtt játszottunk mit mire érdemes tekerni a fegyver tálenteknél,de ez nem olyan nagy titok már.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
Amikor az M44 200K fölé megy sebzésben (nálam 204K),jelenleg skulls kesztyűvel akkor azzal mi tud versenyezni ?
Elnyomod a pulse+boostershot skill-eket és máris 225-230K környékén vagy.
Fedezék futás nincs benne.Annak mennyi az esélye,hogy van hová felmásznod 1.2M magasba,hogy aktiváld az M700 elevated plusz sebzését.
Akkor már többre mész egy M44-el egy kompetens talent-el,és az bárhonnan érvényes amikor aktiválod.
Skill haste-el elég jól használható.
Illetve amit mondtam,ha két lövésből nincs meg a tag,akkor marad az 1v1 közelről,ami szintén nyerhető az esetek nagy százalékában (SVD) DE szettel is.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Anonymus23
veterán
válasz akoska07 #39965 üzenetére
Elmondtam a véleményemet amikor együtt játszottunk mit mire érdemes tekerni a fegyver tálenteknél,de ez nem olyan nagy titok már.
Ha csak ezen múlna.... Nem ér annyit az egész, illetve nem rajtad múlik, hogy mit kapsz, innentől kezdve nincs miről beszélni nagyon, mert nem lehet a vendoroknál megvenni a jó cuccot, de ez is lerágott csont már sajna.
Mondjuk arra már nem emlékszem, hogy velem erről beszéltél volna, de még lehet is
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #39970 üzenetére
Nem akkor volt mikor DZ 3 tér kimentésnél összefutottunk?
Nálam továbbra is a közelharc dominál, így a Deadeye megmarad a classifiednek, hogy az is kipróbálásra kerüljön.
Viszont szemét a játék 2 hete egyfolytában Vadász hite szettelemeket dobál 70%-ban nálam, de akkor sem fogok egyet összerakni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #39970 üzenetére
Én kraftoltam az SVD-t a tökéletes talent elosztás miatt.elmarad jó pár K sebzéssel a maxtól.
Én sokat vadásztam kéregettem SVD-ket,de olyat,mint amit használok (kraftolás) sehol nem kaptam.
Egyszer beszélgettünk a DE szettről vmelyik exo ládás farmolási napon.
Ott mondtam el mit gondolok róla,illetve mi az amit sikerült össze rakni.
Az enym sem fullos,hiányzik némi kri sebzés,plusz ami az SVD max sebzéséből hiányzik.
De azért okoztam jó pár csapatnak fejfájást így is.
Solo(k)-ról ne is beszéljünk.#39971 arnikusz :
Talán ott nem beszéltünk annyira konkrétan a DE szettről.-----
Én raktam össze Sentry-Hunter's faith szettet is.
Sajna nem üt akkorát,mint kellene.
Pedig vannak akik erre esküsznek,aim-ról egyik sem tett említést.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
VTom
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz akoska07 #39972 üzenetére
Ja és igen, tényleg, így már rémlik, de az adat tartalma már nem feltétlenül
Öreg vagyok már, ha nincs leírva, akkor elfelejtemNem tudom mit hoz a jövő, itt sorakozik 5-6 játék, amit kellene ehelyett a sztuyok" helyett tolni (Withcer3, Fallout4, Homefront, Dying Light, +még pár nagyobb cím), most jön az új monitor, az még talán dob rajta valamit, hogy meglessem azzal mit dob (eddig Tv-n játszottam, de a ghosting és input lag megtetézve a szutyok szerverekkel nem segít PvP-ben )
-
nagyúr
DE szettnél mindenképp kilőve a skulls kesztyű.
Nem egyszerű feladat az biztos.
Az szvsz csak kraftolásból jön a kompetens jó helyre.
Dolgoztam is rajta nem keveset.Gyors beléptem,hogy képet csináljak.
Mindkettőn kompetens a 3. talent.
Kár,hogy a sebzésük nem olyan godroll,mint a talentek elhelyezkedése.
Amúgy az M44 asszem közel van a max sebzéshez,az SVD "gyengélkedik" csupán.#39974 Anonymus23 :
Új monitor,nah az sokat tud hozni sok játéknál.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nem kell annyi.
Nem emlékszem pontosan,de kb 30-35 kraftolásból meg voltak.
Nem is nagyon folytattam tovább,mert a talent volt a lényeg.Egyébként M44-et azóta is kraftolgatok,de csak a max sebzés miatt az 1.7-re.
Nem kell egyszerre sokat,mert nincs értelme,inkább többször kell kevesebbet kraftolni.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz akoska07 #39975 üzenetére
Igen, Snip3r-el is ezt beszéltük anno.
De úgy vagyok a DE szettel, mint Vtomi, szokni kellene, de a múltkori láda nyitás úgy elvette a kedvemet, hogy csak na, azóta se voltam DZ-ben.
Aug első két hete szabadság, és a baba miatt úgysem megyünk sehova, akkor lesz szerintem időm befejezni a két utolsó altot 86/85-ről 99-re megcsinálni.;) - The Power of the Light Side
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #39984 üzenetére
Viccelsz? Auto Aimbot van a hajón.
-
Anonymus23
veterán
válasz Snip3r_HUN #39986 üzenetére
Hádde? Egy "forinot" sem érsz, nem tudom mi az, de nem érsz annyit
Lenin/Sztálin/Hitler elvtársól voltak ilyen profilfotók
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
A békében nyugvókért.
Ne foglalkozz poor childdal.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az ilyen beszologatos kommentek után, legyen az bárhol, mindig megfordul a fejemben a kérdés, hogy miért csinálja?
Mármint, előrébb jutott az életben? Elért vele valamit? Kicsapta rá, hogy mennyire keményen beszólt v mi? -
törölt tag
Ez nagyon alja viselkedés de egy DmB szimpatizánstól nem is vár mást az ember.
-
-
Csoffadalom
tag
Ez a pecs akinek tud mindig beugat valami bunkó szöveget. A faszbúk csoportban is ossza az észt ilyen stílusban.
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
qukesz
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék hogy egy VÉGSŐ MEGOLDÁS szettnél mire kell figyelni?
Tűzfegyver/elektronika arány mennyi legyen meg a statokra lennék kíváncsi.
Szeretném kipróbálni és ebben kérném a segítségeteket!!Köszönöm
Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest