- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
Sárga lapokat milyenre lehet jósolni, összejön 5 db? (bayern meccs)
-
rwin5
őstag
092Kecskemét - Győr1.93V
095Millwall - Blackburn 1. félidő eredménye2.80H
112Bayern München - Barcelona: L. Messi szerez gólt: igen (H) vagy nem (V)1.90H
119Bayern München - Barcelona: A mérkőzésen 4,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) sárga lap lesz1.73H
121Bayern München - Barcelona: A mérkőzésen 10,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) szöglet lesz1.70V30 as szorzó, ez megy még mára 3ezerrel, és csőzet.. a szögleten vacillálok még nagyon
-
-
Speedhs
őstag
Sziasztok!
Betclicre otpn keresztül hogyan tudok feltölteni pénzt?
-
X3B6O0X
aktív tag
Biztos sosincsen, szerintem 90%, hogy jön, de az over 2,5 az szinte biztos (Bayern nyerni akar otthon, a Barcelona meg találhat egy gólt), és 1,75-ért ajándékszagú (legalábbis annyi volt a szorzó, amikor raktam).
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
Mano_01
aktív tag
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
Ps Vita
őstag
Akkor Lewa nem játszik?
Mert akkor berakom,hogy nem lő gólt -
Mano_01
aktív tag
300-al tettem.Az elsőben nem vagyok biztos
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
mario1012
tag
Megraktam végül variálás nélkül ezt:
121 Bayern München - Barcelona: 10,5-nél több szöglet lesz 1,70
191 Melyik csapat szerzi az 1. gólt: Real Madrid 1,90odds:3,23
-
nagyúr
Na regen nem volt ilyen
Ma tettem egy nagy tetes szelvenytNem bannam ha jonne. A tet 10k volt
Pittsburgh - barca GG - kapfenberg
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Mano_01
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #2622 üzenetére
Elsőre vélemény mester?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz leikomessi #2625 üzenetére
Igen de azt vedd figyelembe nem is egy duplázós 2x odds van rá...
-
Chereiose
addikt
Szerintem ma max élőben érdemes fogadni a meccsre, megvárom az első 15-20 percet azt majd meglátom, hogy érdemes-e, mert az egész lutri így a meccs előtt....
-
Speedhs
őstag
Sziasztok!
Elutaltam otp számláról a pénzt egy órája betclic számlára.
Szerintetek esélyes, hogy még a Bayern-Barca meccs előtt megérkezik a BC számlára? -
stefyY
őstag
Kapfenberget a gigászi oddscsökkenése miatt X-re érzem...rakta valaki?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
B-L-A-C-K
titán
válasz samfishR #2627 üzenetére
Miért nem azt mondod mikor más nagy csapatoknál már ez jött így hogy megmondtam? Pl: Mu-nál is mondtam múltkor...X-eltek, Real/Barcánál is mondtam már, akkor is jöttek az X-ek, illetve most Shaktarnál is mondtam X lesz vagy kikap és jött is. Ez a Bayern tény hogy nem bír kikapni ami engem is meglep de most már hogy megnyerték a bajnokságot egy X-re csak jók, persze lehet idén már ki se kapnak...
Speedhs: Miért nem közvetlenül az otp-s kártyádról raktad fel a Betclic-en keresztül Úgy egyből rajta van...
[ Szerkesztve ]
-
tami92
aktív tag
erre valaki? ti mennyi esélyt láttok be? :
[ Szerkesztve ]
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
janos1988
addikt
Ma repült két alap 3/4-es. Egyiken ~6k a másikon pedig ~17k a várható.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Rypejakten
addikt
Sziasztok,
Mai/holnapi 4-5 meccses tutit 6-8 körüli odds-szal tudna javasolni? Veletech belépőre lesz.
Köszi!
-
samfishR
senior tag
na áttanulmányozom mán ezeket a hendikepeket az esti meccsre, aztán rakok vmit a barcára
-
rwin5
őstag
kecskemét 2-0 11 perc után, izgulhatok a pénzemért győr..
-
rwin5
őstag
3-1 hagyjuk már.. vicc
Szerk: 3-2.. hát érdekes egy meccs..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest