- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz roti86 #22922 üzenetére
jelen!
Roma DNB & Pool GG ment
éreztem, hogy GG-ra, vagy overre kell rakni, de az 1-1-et valószínűbbnek láttam, mint a 2-2-t, így tettem GG-t inkább, hát jött is 4 perc alatt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Shkiz0 #22953 üzenetére
Engem csak az utolsó 2 egymás elleni meccsük, motivált mivel az Auxerre 4-0, és 4-1 re verte őket, illetve a hazai pálya előnye. 71. percben volt egy nagy kapufa, nagyon kevesen múlott hogy nem befelé pattan. De úgy látom a Liver sem remekel, ez van. Több hónapja nem raktam nagyobb téttel, de ezzel úgy voltam jönnie kell...
Na majd holnap rakok megint valami hasonlót.
-
giigz
veterán
Na ki ne kapjon a Pool, mert nem tudom mit csinálok...
-
föccer
nagyúr
Az nagy cumi lenne. XV kétesélyre tettem 5/7 kombiba és nem ez a meccs a leggyengébb láncszem.
(#22956) tomyoy: Bírtál aludni? Nem evett a kefe egész éjjel
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
atila4
senior tag
Hát én épp ellenkezőleg egy Swansea gólnak jobban örülnék
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
föccer
nagyúr
válasz atila4 #22960 üzenetére
Ha a ráadásban kap ki a pool, akkor sokan bundát fognak kiáltani
(#22961) tomyoy: Az előző szelvény után nem hiszi el ezt senki sem.
üdv, föccer
lefújhatnák máááááár faszom.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Jarod1
addikt
köcsög liverpool...
-
gyuromoj
veterán
Mai szelóm:
Swansea - Liverpool 1X2 Liverpool 2,15 Vesztes
Parma - Roma 1X2 Roma 2,35 Nyertes
Midtjylland - Nordsjaelland 1X2 Midtjylland 1,85 NyertesPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
tomyoy
senior tag
válasz föccer #22963 üzenetére
egy régi gyöngyszemem azért a fogadás típusa odavág, most már elhiheted
sociedadba elvileg jön pár új nagymenő, shaktarból meg hiányzik 3 pro, de ezt csak úgy mondta ismerősöm ismerősének a hugának a barátjának a haverjának a szomszédja. Én nem értek hozzá mindig arra rakok amelyiknek szimpi a neve
pohár eltűntél éjszakásból
[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
föccer
nagyúr
válasz tomyoy #22967 üzenetére
Te kezdted azzal a szelvénnyel, az után csak trollkodni lehetett
üdv, föccer
-
pohár
félisten
-
gery2123
őstag
Tegnap a Liverpool 1k vett ki a kezeim közül. Ezt ma vissza kell szerezni. A juve mellé kérnék meg valami értelmet ha tudtok. Jó lenne egy 2, 5 ods körül a szelvény.
-- PSN_ID: GerY2123
-
sz_abika
addikt
1 Igen PIT Steelers @ CIN Bengals
(Fog valamelyik csapat 3 megválaszolatlan pontot szerezni?) 09/17/2013 Egyik sem 1.50 VesztettDe miért nem veszi az TD utáni kísérletet pontnak?? Bengals hendi helyett direkt ezt tettem, mert mondom ez sima így...
PSN: xszabikax
-
stefyY
őstag
Lehet röhögni. Ezek a tutik.
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
stefyY
őstag
válasz gery2123 #22976 üzenetére
1.24x kérlek Nem ez a lényeg... 590 ---> 736, ma ment vissza az egész Kiváncsi vagyok, szórakozásnak jó.
Megszégyenítem ezzel a bohóckodással a fórumot?
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
sz_abika
addikt
Schalke+DNB MU+Bayern -1,5 a biztos nálam, toltam mellé Juventus és Milan sikert is.
2kPSN: xszabikax
-
Zjunior
veterán
Tegnap 17k a haszon, mára is lövök valamit!
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #17863 üzenetére
Na akkor vissza ehhez a stratégiához egy időre, átmeneti anyagi okok miatt.
És akkor egy alap gépi puttó. Adjunk esélyt a szerencsének.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
gery2123
őstag
Az Mu miért olyan tuti? A leverkusen ennyire gyenge?
-- PSN_ID: GerY2123
-
-
DeathBat666
aktív tag
M.U. nyer ma? Jó az odds rá, túl jó...:/
-
stefyY
őstag
válasz DeathBat666 #22988 üzenetére
Nem jó. 1,50 ---> 1,83 bet365ön, valahol mégtöbbet emelkedett...több oka lehet ennek, valaki csekkolhatná a keretet...tegyétek gólokra...
Overek oddsa is éppen nő, nem hogy csökkenne...na akkor lesz egy laza 0-0
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Aki a sok foci mellett kicsit teniszezne és van pinnaclen accountja...teheti a meccseket 19-20 játszma fölé. Mind Metz-ben mind Pétervárott nagyon szoros meccsek várhatóak.
PSN: xszabikax
-
Zimmi91
addikt
Valaki mondjon már nekem valami tutit a mai napra Tennék egy szelót 1000-3000 téttel
2-3 meccs legyen max és MU legyen a 4. , mert azt alapba megrakom drukkerként!
" Just remember Manchester is RED! "
-
Zimmi91
addikt
válasz B-L-A-C-K #22986 üzenetére
Én valami ilyesmiben gondolkozom!
Szerinted lehet esélye?" Just remember Manchester is RED! "
-
ANDROID???
addikt
Bayern - CSZKA G-G vagy a vendés nem fog bírni gólt rúgni?
[ Szerkesztve ]
-
Mano_01
aktív tag
Galatasaray - Real Madrid H?
a real eddig nem tudta vendégbe elverni őket..
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
sz_abika
addikt
-
Bencus88
nagyúr
De jó, hogy sose vágom mikor van a BL. Amúgy váltottam netről újra tippmixre, mert az jobban bejött. Ezeket tettem:
MU - Leverkusen H
Köbenhavn - Juventus V
Gala - Real 2,5 over
Bayern - CSZK félidő vezetés H3000Ft----->15410Ft
MU - Leverkusen félidő H
RSo - SahDt 2-3 gól
Olym - PSG 2,5 over500Ft---->4250Ft
Hajrá ma mindenkinek!
-
Cece04
tag
Sziasztok!
Nálam ez pörög ma:
Benfica - Anderlecht H 1,50
Bayern - CSKA H 1,18
Koppenhága - Juve V 1,40
V.Plzen - Man. City V 1,801000->4467
Hajrááá
A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Szvsz ma szinte az összes papírforma eredmény elmegy...BL, első forduló, a nagy csapatoknak van még ideje javítani ha buknak. Leírom a tippeim, bár megjátszani nem merem őket, kevés pénzem van neten:
Bayern- CSZKA H
Benfica-Anderlecht X
Köbenhavn- Juve V
Galata-Real X
MU-Leverkusen V
Olympiakos-PSG V
Plzen-City X
Sociedad-Donetsk VSok szerencsét mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest