- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
HTC One-t vennék, de megvárnám a kéket, te úgyis gazdag vagy a sok tipszmixtű, belefér
Galaxy Fold 4
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #23400 üzenetére
mondhatni naprakészen követem az S4 topikját, de nem nagyon rémlik berepedős dolog... kivéve azé a jóemberé, akinek beesett a futógépbe a telója, na az szép volt
beégni csak akkor fog, ha 100%-os fényerővel megnyitsz egy képet, és a telefont úgy hagyod kb 12 órára... de utána csak hívod a Samsungot (ezért kell gyártói garisat venni), hogy küldjenek egy futárt a telefonért, mert szerelni kell, ott helyben kijelzőt cserél neked a jóember
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
KisRod
tag
Szerintem meg nyerjen a St. Etienne! Meg Lewis is, már csak ő kell a du. beírt darts duplához.
Keep calm & Forza Juve! | Battletag: KisRod#2543
-
B-L-A-C-K
titán
Már külön topik is van rá...
A helyszíni garanciát ismerem, azaz egyik legnagyobb előnye...Ace owner: Milyen kéket? Amúgy 110-nél többet nem akarok kiadni telefonért, ezt is sokallom, de tudom mivel pár hónapig van nálam egy adott készülik így nem bukok rajta. Sőt az eddigi összes iPhone telóimmal is több hónapos használat után is csak nyertem...
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
St Patrick rúg még 1 gólt?
Osasuna Elche 2,5G?[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Rohadjon meg vettel h igy elvert mindenkit megint. 2,2 helyett 1,65 a sikere mar...nekem meg elment szelo amin jo oddson volt meg. Ennyiert lehet nem eri meg. Remélem Hami időmérőn veri...
PSN: xszabikax
-
samfishR
senior tag
fú gec de éreztem, hogy vissza kell fogadni a franciákra... így nem jött semmi
-
gyuromoj
veterán
Ma ezek jöttek:
3/4
90 Latina - Lanciano 2.95 D
101 St-Etienne - Toulouse 3.30D
79 1. FC Köln - Kaiserslautern 3.25 D
96 Chateauroux - Le Havre 2.95 D
400ft->2875ft74 Spanyolország - Franciaország 13,50 D
200ft->2700ftPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Zoli9292
tag
Ha már a Szállító és az Expendables nem fizetett elég jól.(Jason Statham) [link]
-
GabN73
addikt
Hát mit mondjak, kínomban már sírok...
Shkiz0, ne terjeszd ezt a vírust!S.eti meccsen múlott egy 2500-->511K...
Dartsos papírformás szeló is 1en csúszott, ott csak 1k-->31k lett volna...Most pedig Berloq elcseszi 5-2ről, és kikap 5-7re. Bravo....
-
Lui82
tag
Valladolid - Atl. Madrid V 1,65
Liverpool - Southampton H 1,49
Young Boys - Luzern H 1,85
4,54 X1000 FT
Erről mi a véleményetek? Vállalható? -
Lui82
tag
Van egy titkos tippem:
Valencia - Sevilla V 4,3 ért kicsit szét van esve a valencia, nincs védelem, Guita- Diego veszekednek, Djukic keveri a hátvédeket, nagy köztük a széthúzás! -
Bencus88
nagyúr
Atleticot nem mertem a szelvénybe tenni. Nem tudom miért nagyon pörögnek most. Nekem ez a megérzésem holnapra, ki tudja. Szerintem x lesz
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
zolynet
veterán
1,5over-es duplázós szeló a korai eseményekre
moszkva+astonvilla+wolverLife is too short to stay stock!
-
honda23
aktív tag
Jó tipp, szerintem én is megrakom, Valencia szét van esve, és bl-t is játszottak, tehát fáradtak.
De egy hazai Hannover győzelem is 2,45-ért lehet ajándék, bár az Augsburg most nagyon jó.
Inter vendég győzelem is 1.75 az uccsó ellen.[ Szerkesztve ]
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
sch_a
addikt
Én a Bayern, Borussia, Barcelona hármast raktam 2,39-ért.
-
giigz
veterán
Lehet rakok megegy felkami szelot en is, hatha mellem all a szerencse
-
janos1988
addikt
Akkor ma megpróbálom szabadon engedni a fantáziám .
Ja, meg természetesen egy dupla tétes puttó. Mivel ma duplázom az eredeti stratégia szerinti tétet.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
stefyY
őstag
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Bati0501
őstag
Az miért volt,h a lottózóban nem tudtam feladni az egyik mixet,azért,mert az egyik 5-ös kötésben volt és mellette még 4 meccs volt?Mert eddig,ha 3-as kötésben volt vmi,akkor elég volt mellé kettő+a kalkulátor is elfogadja,h ha az 5-ös mellé 4 meccs van pluszba.
-
samfishR
senior tag
mára dortmund, bayern + van gerwen van kinézve
[ Szerkesztve ]
-
atila4
senior tag
Istenem.
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
umek7
őstag
Az Alba Volán remélhetőleg úgy gondolja ma hogy leikszel, megpukkasztottam egy nagyobb összeggel.
BLACK: Nincs infó, csak remélhetőleg leikszel
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
A Videoton 18 meccse nem X-elt hazai pályán... Nehogy ma X legyen
Szerk: Dortmund szintén 18 meccse...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.