- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
őstag
Brazilokra fogadott valaki?
-
Bati0501
őstag
De jó,végre már nyertem:
Szudán-Ghána V
Jamaika-USA V
Gambia-Elefántcsontpart V
Zimbabwe-Egyiptom V
500->3930 Ft -
pohár
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
Ez az oldal nagyon kafa F1 szempontból, mindent kiír, csak be kell regelni.
-
enginev3.0
félisten
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
jpm
senior tag
Alonso nagyon hajtja Hamiltont akár meg is lehet még.
-
Ace owner
addikt
Szerintetek van esély brazil francia 2,5 overre? Már csak ez kéne a hét elejei 300ft-os szelómhoz, de nem sok reményt látok rá.. Barátságos meccs, nem valószínű hogy vérre mennének..
Galaxy Fold 4
-
Bati0501
őstag
B-L-A-C-K először is grat a szép szelóidhoz. Hdd kérdezzem már meg,h miért így tetted?Szóval miért volt 2db 10e meg egy 200 Forintos? Ha egybe rakod meg 20e-el,akkor annyi lett volna a várható,h nem fizették volna ki?De 2x155e az 310e.És az a kétszázas mire föl?Az inkább az én stílusom(egyelőre).
-
rwin5
őstag
Én a Brazilt D-re érzem
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Bati0501 #11662 üzenetére
Köszönöm! Egy 200 Ft-os szelónak indult, nem akartam többel, de miután megraktam, átnéztem megint és éreztem benne a fantáziát így megraktam 20 ezerrel (ennyi volt még nálam). Azért 2x 10 ezerrel mert 200 ezer felett (400 ezerig) utalással fizetnek 1-2 hét átfutási idővel, alatta meg ide adják készpénzben (természetesen ha az adott lottózó kitudja fizetni). A nyeremény meg értelemszerűen így is ugyan annyi mintha egyben raktam volna meg.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Bati0501 #11666 üzenetére
Nem ha 20-al rakom akkor 310 lett volna és 200 ezer felett utalással fizetnek. 400 ezer felett nem lehet rakni egyenesben szelvényt. De mondom így hogy 2x 10-el raktam meg hogyha egybe raktam volna ugyan úgy 310 ezer a vége mivel 2x155 = 310
Hát igen nem bírtam ki, írtam is itt, pedig ez is csak egy lottónak indult, de ez lett belőle, de mondanom sem kell nagyon nem bánom így alakult.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Webberé a leggyorsabb kör, gondolom senki se számított rá...
-
sz_abika
addikt
Nyeh. Minden pénzem másban volt, de nagyon sajnálom hogy f1re nem maradt pénzem.
Még futam előtt kinéztem a mindkét Force India pontszerzést 4x oddson - jött is volna, ahogy a "nem lesz dobogón 2 ua autó" 2.20ért.Na de van egy DNB Brazilért izgulnivalóm még és jön egy szép summa
PSN: xszabikax
-
Bati0501
őstag
válasz B-L-A-C-K #11667 üzenetére
Igazad van,összekevertem ezt a kettőt,h 200-ig fizetnek ki kp-ban,és 400-ig lehet sima szelóban feladni.
Bazdki,na ezt már máknak hívom.
És netalántán a lottózóban írtad ki,aztán meg is raktad 200-al,majd hazamentél utánanéztél és akkor tetted meg a két 10e-es szelót?
Mert ha igen,akkor az nagyon durva. -
B-L-A-C-K
titán
válasz Bati0501 #11671 üzenetére
Ott néztem ki, és feladás után átnéztem, és ott helyben megraktam még. A Boston hoki meccs után már reménykedtem is benne tényleg jön, elég egy mákos 1-0 lett, nem akármilyen góllal.
-
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #11687 üzenetére
én az ágyba irányítom be magam mindjárt, 7-kor ébresztő...
amúgy az én tippem az lenne, hogy horvát - portugál GG
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Ace owner
addikt
Na még 2 gólt brazilok
Galaxy Fold 4
-
Speedhs
őstag
Holnapi Landskrona -Örebrot néztétek már? Szerintem D-re jó lehet.
-
DeathBat666
aktív tag
Jaj de jó volt az utóbbi 2 és fél hónap, +335k ban voltam. Csak NHL el, és most ez a június 8 nap alatt -20k...
-
giigz
veterán
-
Ace owner
addikt
Könyörgöm valaki lőjjön egy nyamvadt gólt..
Galaxy Fold 4
-
giigz
veterán
Akkor a következő emberektől várja B-L-A-C-K még a tippeket:
janos
Shkiz0
WaterWave
rwinEz idáig 7 tipp, és rajtunk kívül még 2 vállalkozó szellemű kellene, és akkor meglesz a 9 meccs. Gondolom az sem baj, ha mondjuk 10 meccs lesz, vagy mondjuk 7. Gondolom 10-nél több ne nagyon legyen, tehát a felsoroltakon kívül még 2-3 embertől várunk tippet, aki hamarabb írja be, az lesz benne a szelóban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest