Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Egyet nem értek. Tegnapi magyar meccsre mért erőltette mindenki a hendit?
All→M8
-
ottoyes
senior tag
válasz callmeakos #11102 üzenetére
Nya a Spurs megcsinálta...elég kiegyensúlyozottak mostanság,ennek ellenére a Miami-t favorizálják.
noxwill:többen arra számítottunk,hogy "sok" gólos verés lesz,ehelyett ennyire tellett.Pont.Tétje nemsok volt.[ Szerkesztve ]
Ottoyes
-
gery2123
őstag
No este csak megszivatott LA és Miami! :-(
-- PSN_ID: GerY2123
-
stefyY
őstag
Belgákat pakolják kb. a legtöbben a selejtezők közül...csak én látok némi esélyt az X-re? Szerbek szívósak azért.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
callmeakos
veterán
Én egy ilyen elemzést olvastam erre a meccsre:
Belgium is szintén igen jó hazai mérleggel rendelkezik,2010-ben kapott ki utoljára,igaz azóta a döntetlenek is jönnek néha.3-szor találkozott egymással a két csapat két belga győzelem 3-3 lőtt góllal,illetve egy 1-0-ás szerb siker.A csoport tabellát a horvátokkal pontegyenlőséggel vezetik ugyan a belgák,de ha itt nem nyernek egy pillanat alatt ez fordulhat.A vb-n való indulástól 9 pontra levő szerbek ellen ,hazai pályán nem fogják a véletlenre bízni.
Ez alapján csak behúzzák a weffelesek
All→M8
-
sch_a
addikt
Ausztria - Svédország V 2,7-ért?
Kicsit fölé lőtték a svédek szorzóját szerintem.
-
WaterWave
veterán
én még mindig Ghánát mondom, nekik nagyon kell a győzelem 1.62 ért szerintem nem rossz
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Ace owner
addikt
-
WaterWave
veterán
Horvát hiányzók: Petric
Skót hiányzók: Caldwell, Bardsley, Fletcher, McCormack, Mackie, Berra, Brown, Forrest, Adam, Dorrans, Commons, Miller
ha ezt nem tudják ennek fényében hozni hát akkor...
lehet megdurrantom egy nagyobb összeggel• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
Osztrák hiányzók: Kavlak, Pehlivan
Svéd hiányzók: Safari, Martin Olsson, A. Johansson, Majstorovic, Holmén, Hysén
ennek fényében érthető a svéd 2.7
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
sch_a
addikt
válasz WaterWave #11115 üzenetére
Ezek közül maximum a két szélső védő játszana. Majstorovic öreg már, a középpályásoknál vannak jobbak a keretben, Hysén helyére meg ott van Toivonen.
Nem tudom milyen formában vannak, de ha jön vissza abból a pénzből amit Nadalra és Tsongára raktam, akkor az megy a svédekre szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
-
gery2123
őstag
Akkor eddig ami mára biztos az a Horváth és a dán meccs. A kettő kb 2 szorzó. Egy duplának jó is lehet.
-- PSN_ID: GerY2123
-
plus44
veterán
Na most szüneteltetem az u19-20-21es selejtezőket, így duplázónak ment 5k-val ghána és horváto., valamint ment egy ezres és kétszázas szeló is, a korábban linkelt meccsekből, annyi, hogy a 200-ra még rátettem Djoko-t, meg a kis francia csodát, hátha.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
samfishR
senior tag
ma san miguel beermen behúzza! mi csapatnév már
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
Az komoly cumizott a Heat, pedig este gondolkoztam, hogy töltök fel pénzt és a -5ös hendire rakok 1,9 ért pénzt, de mondom inkább alszok
-
Ace owner
addikt
Mai:
Ghána 1,62
Horváto. 1.29
1000k->2090kJ-W.Tsonga 2.02
Belgium 1.48
Olaszo 2.03200->1215
Horváto 1.29
Görögo. 1.78
Belgium 1.48
Izland 2.4Kötés: 3/4
4x100 -> max. 1980.Galaxy Fold 4
-
Ps Vita
őstag
Djoko jól kezd,jött is 2,55-ért az 4. pont nyertese (1. szett, 1. gém)
-
Bencus88
nagyúr
aham király már nézem stream-en Akkor hajrá Nadal.
-
rwin5
őstag
Nah lehet veretni Djokovicot!! 4,33
(#11135) Speedhs
Előző összecsapásukkor jobban ment Djokonak, de bízok benne, hogy csak az eleje ilyen (megjegyzem most se tettem egyiket sem, de tutira Djokora tennék még most is)[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
számítottam a break-re.Egy ezressel meg is tettem jött is belőle 3500.De az előző breaket is mindegy jól jöttem ki
-
callmeakos
veterán
Nem követtem az NHL középdöntőket, de mi lett a Pingvinekkel hogy a Bruins már 3al megy?
All→M8
-
Ace owner
addikt
-
Mano_01
aktív tag
Spanyol Görög U19-es..
1perc alatt 2 gol a spanyolnak..durva.."Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
WaterWave
veterán
Nadal bajban lesz :-)
-
sz_abika
addikt
Embertelen ez a Nadal meccs
PSN: xszabikax
-
Ace owner
addikt
válasz callmeakos #11146 üzenetére
Azthiszem este tőled nyúltam egy szelót Magamtól még csak ritkán szoktam, annyira nem értek hozzá.
Galaxy Fold 4
-
Bencus88
nagyúr
Viszlát 5 ezer...... rátettem Djoko hozza a 2 szettben az első adogatását erre ráüti a vonalra és a bíró azt ítálte, hogy kinn volt, pedig 40-40 lett volna, ez remek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest