- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
janos1988
addikt
Boldog húsvéti ünnepeket nektek!
Ezen alkalomból egy kis élő fogadás. Ma írták jóvá a tegnap előtti 9000 Ft bónuszt.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
giigz
veterán
Gut. 1,18-ért. Vajon fordítanak? 5,25 a hazaira.
-
walakii
tag
Ez a Bröndby-Koge meccs is undorító, ez fogja elvinni a kis "apró" pénzemet, marad 1 szelvényem, ha az se jön be akkor 50 forintom van xD
[ Szerkesztve ]
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
-
pohár
félisten
válasz tippmixxx #42546 üzenetére
na pont erre gondoltam, szopnak a csirkések... nevetséges volt az odds rájuk, szopnak is sokan
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
egyszer tettem a YB-ra, arra már nem emlékszem hogy nyertek-e, de itt izgultam a stream előtt sokáig... szóval ha svájci bajnokság, akkor Basel oszt csókolom, hosszú már a feketelistám
ezt megéri majd bepróbálni szerintem
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
janos1988
addikt
Ment egy Rosenborg + Sandness győzelem (1,3*2,5) 250 -> 812
Mindkettőnek nagyon meggyőző 20 perc után a statja és még 0-0 mind2.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
nagyúr
252 Slavia Praha - Zizkov H 1,57
251 Molde - Brann Bergen H 1,51
254 Malaga - R. Santander H 1,35Eredő odds: 3,20045
Ezt 5K-val?
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
pohár
félisten
válasz Shkiz0 #42562 üzenetére
ha nyer a Malaga, ott vannak a 3. helyen, ez szerintem mára atomdurvánnagyontuti
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Van egy kis pénzem, és szeretnék belőle milliomos lenni, ezért gondoltam tippmixelek kicsit
Holnap felrakom kártyámra, és a magyar szerencsejáték oldalon neki kezdekMajd várok valami tippeket, mert utolsó mixem 1 hónapja volt
Real Madrid - CSZKA Moszkva: Mindkét csapat szerez gólt: [igen]
Chelsea - Napoli: Mindkét csapat szerez gólt: [igen]Tét: 400Ft
Nyeremény: 1200Chelsea - Napoli 1. félidő eredménye [Chelsea]
*(0-2) Real Madrid - CSZKA Moszkva [4-1]Tét: 400Ft
Nyeremény: 1700FtAddig egy hír
Haverom nyert 200-ból 8 meccs alatt 60ezret, "sajnos" saját szememmel láttam a szelvényt, és tényleg igaz, mindegyik pénteki meccs volt, majd lehet készítek nektek képet róla[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
b3Ro
senior tag
A Malagat megraktam 12k-val. Ma este igen leizzadok a meccs vegere...
-
bikatóni
csendes tag
Nem tudjátok van-e már új tippmix újság? Neten csak a mai meccsek vannak de kellenének már a holnapiak.
-
dReFiX
senior tag
válasz enginev3.0 #42565 üzenetére
szerintem egy fogadóirodához regelj be (betclic, unibet, bet365, bwin) elég kevés esemény illetve lehetőség van a szerencsejáték zrt. kínálatában.
-
giigz
veterán
Majd jön már nemsoká az új Szerencsejáték Online! Előre félek...
-
pohár
félisten
válasz Shkiz0 #42570 üzenetére
HA van ennyi felesleges pénzed fogadásra, akkor a helyedben megtenném, legalábbis én megtolnám, de sokszor az a biztos amit elsőnek érzel a meccsel kapcsolatban, szóval hallgass magadra, így csak magad hibáztathatod ha buksz
-
janos1988
addikt
Erre több az esélyed, mint egy hoki X eltalálására. Én megdobom alaptéttel.
-
wmarci
senior tag
Kíváncsi leszek az Atletico-Real meccsre. Ha a Real x-szel akkor szerintem szevasz bajnokság. Simán megveszik a meccset..
-
anonymus89
addikt
Srácok valóban nem lehet fogadni bwin-n az esti emmen-telstar meccsre vagy csak vakon vagyok????
Szemesnek áll a világ.....
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Erről mi a véleményetek?
Emmen - Telstar 2,5 over
Malaga - R. Santander 2,5 over
Reims - Clermont 1,5 overOrganikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
-
giigz
veterán
Német 2.-ban mi ez a sok döntetlen manapság? Elmúlt 90 meccsből 40 döntetlen lett. Majdnem a fele... Ez már a francia és olasz meccseket is veri.
-
szpal17
őstag
Fulham-Chealse-re ki mit mond? Vendég győzelem lehetséges?
-
Angelina87
tag
Jó Estét mindenkinek!
Holnap már szebb nap lesz, nem ez a fránya "Ünnep"!...
Pohár, annyira negatív vagy...
Régen olvastam Rólad,, h 40-ezrekkel fogadtál!? ez igaz? Nagyon belebuktál vagy miért tántorítassz mindenkit s játszol 200 ft-tal?
Mármint nagyon megjártad, nagyot buktál?[ Szerkesztve ]
" A világon vendég vagyok."
-
giigz
veterán
válasz Angelina87 #42599 üzenetére
Én ilyen 15k-s tétekre emlékszem, de kétségtelen, hogy tényleg nem 200-500 Ft-okat rakott fel régen.
(#42598) szpal17: Lehetséges. A Chelsea ma nyomni fog!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest