- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
giigz
veterán
Nekem mára egy Roddick győzelem kell, tiszta 5.490 Ft-ért
-
Pubszon
veterán
Hali.
Van olyan oldal, ahova egybe tudom rakni a megtett meccseimet mint az eredmenyek.com-on, csak meg tudom jelölni azt, hogy mire tettem?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
concret_hp
addikt
tippmixen keddi eb selejtezők mikor kerülnek ki? ill van olyan oldal, ahol meg tudom nézni, hogy hol a legközelebbi lottózó? ill. van összeghatár, hogy mennyit lehet feltenni 1-1 meccsre vagy mennyi a max amit kp-ba kifizetnek? (bízok benne, hogy pl a holland magyaron mellélövik az oddsokat)
vagy fullba vagy sehogy :D
-
expander
senior tag
válasz concret_hp #19355 üzenetére
holnap reggel, szerencsejatek.hu, egy szelvenyt 100k-val tudsz max megtenni, a max nyeremeny 400k lehet, de mar partizezer forinttol utaljak a penzt azthiszem
-
giigz
veterán
válasz concret_hp #19355 üzenetére
Hétfőn és csütörtökönként frissül az étlap. A Szerencsejáték hivatalos oldalán meg tudod nézni a hivatalos lottózókat, de ezeken kívül több helyen is lehet feladni Tippmixet. Összeghatár nincs, 1 szelvényre 100.000 Ft a maximális tét, és 400k a max. nyeremény. 200k-s nyeremény felett bankszámlára utalják. A meccsre pedig 1,10 körül lesz.
-
Pubszon
veterán
Az Velez Sarsfield - Arsenal Sarandí meccs eredményét hol tudom majd megnézni?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
válasz B-L-A-C-K #19362 üzenetére
Közbe megtaláltam itt.
Ez is jó oldal.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Jarod1
addikt
na a tegnapi Braga meccs hozott némi zsét 2 es oddsal...
a holnapi meccsek nagyon gyéren fizetnek.... -
Vandit.
addikt
Na aki ma nyerni, az pakolja a Holland Svéd duóra a zsét, amit csak tud, akár hendivel is.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
válasz vikvuk #19367 üzenetére
Ezt felejtsd el, h akár gólt is lövünk. Maradjunk a realitásnál, lealáznak megint minket, ennyi.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
giigz
veterán
3 gólos előnnyel 1,25 van Moldovára. 10k-t raktam rá.
-
whited
addikt
sziasztok 1.1es hollandosok
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
-
Vandit.
addikt
válasz whited #19378 üzenetére
Ez e pénzről szól és nem arról, hogy mieink vagy nem mieink, ennyi. Aki fogad az nyerni akar, nem veszíteni.
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
1-2nél meg 3-3nál azért kicsit megugrott a pulzusom
(nem 1.10-ért raktam és nem 1K hufot )vagy fullba vagy sehogy :D
-
whited
addikt
válasz Vandit. #19379 üzenetére
igen viszont ha meglepetés lett volna akk mindenki anyázta volna a válogatottat hogy most bezzeg tudnak focizni mert valaki pénzt vesztett most meg örülés van mert kikaptak, és annak örült volna hogy pontot szereztünk
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
ForRedGlory
félisten
Jön a hétvége, indul a pénzvonat megint
Ma jött tisztán 550 euró -
vikvuk
senior tag
válasz ForRedGlory #19387 üzenetére
nem lehet belőled %-ot venni?
A CSUPA NAGYBETŰ nem jelent semmit.
-
vikvuk
senior tag
-
Pubszon
veterán
Hétvégére tudtok esélyes tippeket mondani?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
pohár
félisten
válasz Pubszon #19392 üzenetére
Udinese győzelem, 1.70 környékén adják
én ezt teszem valószínűleg hétvégére:
59 Svédország - Lettország 2.m. H 1.20
132 Bayern München - Mönchengladbach H 1.18
149 Arsenal - Blackburn H 1.25
189 Villarreal - Barcelona V 1.50
187 *(0-1) Real Madrid - Sp. Gijón H 1.45
220 Lecce - Udinese V 1.75Eredő odds: 6.73706
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 6735 FtGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Jarod1
addikt
na végre a mai nap jó felhozatal, premier liga, bundesliga spanyol bajnoki.
-
Jarod1
addikt
phü ez kemény menet volt,, 7 ropit tettem az Unitedre, hát a félidőben 2:0 ra vezetett a west ham, dede a végén ROOney ék 4 gólt szórtak....
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest