- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Ha nekem lennének 10ezreim biztosan ezt csinálnám.Próbálta már valaki?
giigz-nek meg gratulálok!
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
-
B-L-A-C-K
titán
-
NyxNyxNyx
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz NyxNyxNyx #18256 üzenetére
Hát figyi én minden nap nézem az eredményeket, hidd el foghatsz ki olyat hogy nem jön 10x zsinorba (de aki napi szinten nézegeti szerintem ő is alátámaszthatja) nem mondom azt hogy gyakori de előfordúl. Nem azt mondom hogy butaság így nyomni de ha már tutira akarsz menni akkor ezek a francia 2-k hosszútávon tutibbak, persze ott is lehet olyan hogy elsőnek sorját megfogod és elmegy mind, de 3 hónapra visszamenőleg amit én is néztem nyerőben leszel bőven...most, meg az elmúlt héten 16 ból 8 X volt...
Persze én sem raktam mert nincs most tőkém ehez, ha raknám 10 ezerrel fognám /db...
-
Tibor13
csendes tag
El is felejtettem irni az a Francia2 osztály 4x nekem is hozott kicsit konyhára
Mondjuk éjjel NBA-ok kicsesztek velem, de szerencsére nem tettem rá sokat.
Körbenézelödök, mi lesz a mai ajánlat. -
pohár
félisten
válasz Tibiajax #18260 üzenetére
naja, minden pénzem ami neten volt, felment rá
így egy hét alatt elment 15k, háháháhááááGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Tibiajax #18262 üzenetére
jó neked, én nem tettem le róla
tiszta 3000ft-ért játszottam volna, de rábasztam, nagyon-nagyonfigyeld meg, a Real ma meg elkeni a Levante-t minimum egy négyessel
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Vandit.
addikt
Már a egy tuti.
Nadal - Federer, Nadal 2-1 -re nyer 3.25
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
giigz
veterán
Miért gondoltátok azt, hogy a Barcelona nyerni fog? A kupákban bármi megtörténhet, egy 1,01-es kupameccs is kockázatot jelenthet.
-
giigz
veterán
Nem szokták nagyon komolyan venni a kupát. Egy kicsit utánanéztem azért
Barcelona:
2010 januárban a Sevilla ellen estek ki
2009 májusban megnyerték
2008 márciusban a Valencia ellen estek ki
2007 májusban a Getafe ellen estek ki
2006 februárban a Zaragoza ellen estek ki5/1-szer nyertek, pedig az ellenfelek verhetőek voltak.
Real Madrid:
2010 novemberben az Alcorón ellen estek ki
2008 novemberben a Real Union ellen estek ki
2008 januárban a Mallorca ellen estek ki
2007 januárban a Betis ellen estek ki
2006 februárban a Zaragoza ellen estek ki5/0 és az ellenfelek nevetségesek voltak.
Egyáltalán nem érdekli őket a kupa (pedig meg is nyerhetnék könnyedén), akármilyen csapat ellen, akármikor képesek buktázni
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Kupát nem veszik olyan komolyan, ha megnézitek 3 kulcsfigura nem is játszott a Barcában, de viszont ilyenkor lehet kamikáze szelókat rakni és szép szorzókat fogni, mivel akárki játszik akárki ellen full 3 esélyes szerintem. Meg Barcánál a tapasztalat ha Messi nem játszik x-elnek...
-
B-L-A-C-K
titán
Most a Francia1 is jó lenne x-ekbe nemsokára vége és 8-ból 6 áll x-re...
-
-
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
mára:
SJS, LAK, NJD, DAL
bátrabbaknak Steelers -14
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Vandit. #18279 üzenetére
under??? szerintem akkor over lesz mint a ház
szerintem minimum 50 lesz a hazaiak pontszámamike... tippmaxon tuti van, ha van NFL, akkor vagy tippmaxon vagy tippmixen van
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz NyxNyxNyx #18282 üzenetére
holnap még tudsz befizetni, de fél 1-től hétfőig karbantartás, a fogadás szünetel, szóval délelőtt fel kell tölteni az egyenleged ott, rakni pár NFL meccset, és nyerniha jól láttam, tippmaxon van vagy 10 meccs, ami holnap délig fogadható csak, utána a rendszert kilövik
na nekem mára a cápák és és a dallas-i csillagok/sztárok kellenek
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Én már csak majd Vasárnap fogok fogadni
-
Vandit.
addikt
Jött az under szépen.
Kellemes ünnepket mindenkinek!
Ma már nem fogadok, aki igen annak sok sikert.[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
pohár
félisten
válasz Vandit. #18288 üzenetére
jaj én azt hittem ma lesz a meccs
juj, szegény párducok jól kikaptakde a Steelers -14 is simán jött aki rakta
-
giigz
veterán
Nekem holnapra Anderlecht és United győzelem kell.
-
whited
addikt
Miami @ LA Lakers
tippek?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
giigz
veterán
A MU nyert
-
Jarod1
addikt
Ez az tothamham! Jön Crauch!!!
lesz 3 gól? -
giigz
veterán
Már csak egy Chelsea X2 kell, hajrá!
Aktív témák
Hirdetés
- DIGI internet
- Óvodások homokozója
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest