Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz TheNewDawn #21443 üzenetére

    Pontosan a könyvek felülről közepesek a sorozat sem lett rossz de a hype és Cavill vitte a vállán. A netflixet ismerve rá fognak még erre gyúrni.

    Kökörcsin tényleg abszolút tökéletes volt a sorozatban. Érdekes engem a könyvekben irritál már már. :DDD Tündevérben a Shanis ablakos részen azért nagyon jót nevettem. Mikor éppen beesett az akció sűrejébe.

    A sorozattal meg inkább ott vannak már problémáim, hogy megint görbítik a karaktereket a könyvek és a játékokhoz mérten most még erősebbem érzem mint eddig.

    De igazából mindegy úgyis végig megyek a könyveken maxolom a játékot aztán várom forgó szemekkel a sorozatot ha elfogy addigra a 2 évad West World meg The Expanse. :DDD :DDD

    Ezeket a méretű időbeli ugrásokat meg kellett szokjam kicsit irritáló volt az elején nem is emlékeztem ezekre.

    Igen Triss érezhetően többet tett bele a barátságukba mint az elvárnad egy baráttól. Yent egyébként meg nagyon sarkítják a játékban sokkal kevésbé bántó mint amilyen cinikus. A baratnéd része is mekkora poén volt a levélnél az első részében a saga-nak. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák