Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TheNewDawn

    addikt

    válasz Micsurin #21436 üzenetére

    Na végre valaki....komolyan mondom már eretneknek éreztem magam szinte a témában, mert kb szentségtörésnek számit nem földig magasztalni a sorozatot meg a könyveket is, miközben meg... nagyjából egyedüliként eddig a topikban azon a véleményen voltam én is, hogy az első évad az bizony (alulról ) közepes, amit nálam csak Geralt meg Kökörcsin játéka mentett meg úgy ahogy, meg persze bírtam benne Tissalat meg még pár mellékszereplőt, de.....hagyjuk. És a könyvek is csak felülről közepes szóval tényleg nem rosszak, de rengeteg nagyságrendekkel jobbat is olvastam már fantasy témában.

    A játékok viszont.... és tényleg, nem csak a 3. hanem az első résztől kezdve az összes magába szippantott és nem eresztett egy pillanatig sem.
    Kivéve talán pont a 3, ami bármennyire is zseniális, az elején volt bizony Velenben egy pillanatnyi megingásom amikor megkaptam a 15526. kérdőjelet és mellékküldit is, és kb 30 óra után nagyjából ott tartottam a főstoryban ,mint a prológus után :D De aztán miután beindultak a dolgok... :) :) :)

    A #TeamTriss meg alap, nyilván lehet jönni a hibáival neki is, de én az életben is, ahogy egy RPG ben is azt szoktam nézni alapvetően , hogy ki mennyit tett be, ill várt el/vett ki a többiekkel való kapcsolata/interakciói során. Triss pedig mindig is többet adott, és mindig jót próbált tenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák