Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    Off, könyv:

    Elkezdtem ugye az elejétől a Witcher könyveket hát azért Sapkowski bácsi jó lesz ha erőteljes köszönömöt brekeg ki a CDPR-es srácoknak. Jók a könyvek jók de olvastam messze jobbakat hasonló témában.

    Tűzkeresztség felénél vagyok lehet javul még felfelé a véleményen de nem hiszem. Tényleg nem rosszak egész jók de magukban az életben nem érték volna el pl az újra nyomást.
    Ez a GABO-s változat... Ennyire puha borítót és gyenge nyomtatást (kenődik, aránylag sok hiba) rég láttam és 4k-ért vesztegetik... :o :(((

    Azért netflix verziójával kapcsolatban lenne egy néhány kérdésem így az 5. könyvet olvasva. :DDD :DDD
    Jöhet a kő érte de még mindig azt mondom #TeamTriss. :D

    On W3:
    Játékban ma átugrok Skelligére nem fogok minden side questet letolni most akarom látni az alapsztorit végig aztán NG+ Yen szál + side questek na meg életben hagyom a bárónő fiát és Lethot kíváncsi leszek mi fog változni. Azt nem tudom a DLC-kel mi legyen Blood and Wine a befejezés miatt tuti meg lesz elsőre is most.

    Másikkal mi legyen szerintetek mennyir változik a sztorija a Yen / Triss választástól és alapvetően a base játéktól?

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák