- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo91
aktív tag
Karácsonyi Steam-es akciónál lemaradtam a 20Euro-s ajánlatról, viszont Originen jan 12-ig még szintén akciós itt lecsapok rá.
Achievements-ek egyformák steam és originen, van bármi különbség vagy vehetem nyugodtan originen is?
Modokat lehet/szabad eredeti játékhoz is berakni, nem banolnak érte?
(van ahol rongyá lehet, máshol GTA nem díjazzák)Köszi.
üdv G -
addikt
válasz Lujo416 #15797 üzenetére
Bocs, akkor rosszul emlékeztem, azt hittem a "szimuláció off"-nál kérdez meg arról, hogy mi volt a kettőben. Konzolparancsokkal elvileg elintézhető: Using the Console to change Witcher 2 import decision
q13579: nézd meg, nincs-e bekapcsolva az ellenfelek felkonvertálása. Az jelentősen megnehezíti a játékot. De a béka egyébként elég nehéz az alapjáték ellenfelei után, sokat kell mozogni.
gabo91: nincs különbség. Viszont ugyanezek az achik megvannak a GOGos verzióban is, és ha van rá akció akkor ott a legolcsóbb a játék (leszámítva a szürke oldalakat).
Szép is lenne ha nem lehetne használni modokat eredeti játékhoz, nem is lenne modding community. GTA-ban az online móka miatt harapnak jobban, de ez egy single only játék, mindenki úgy alakítja ahogy akarja.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok. Ünnepek alatt újra elővettem a játékot, és elkezdtem megint az elejétől, ezúttal a kiegészítőkkel együtt, eddig csak a normál kiadás volt meg, akciósan megvettem a GOTY-t és teljesen belesüppedtem, hiába nem először játszok vele. Viszont lenne egy kérdésem, mert már nem emlékszem, hogyan is működik pontosan az "Új Játék+" lehetőség.
Kaptam ugyanis egy remek kardot a Tó Úrnőjétől - vagy hogy hívták, tisztára, mint az Artúr Királyban -, amit szeretnék magammal vinni az újrajátszásba, de már nem tudom, hogy miként lehet ezt megoldani. Ha jól emlékszem, akkor a tárgyaink megmaradnak, csak a receptek és ábrák vesznek el, igaz?
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
S1M0N
senior tag
válasz Vistaboy #15804 üzenetére
Téma összefoglalóból: Aerondight (igen, így kétszer is meg lehet szerezni, és azonos statjaik lesznek)
-
Vistaboy
veterán
Ó, köszi. Olyan régen vagyok már itt - lassan 10 éve -, hogy az alapdolgokról (összefoglaló elolvasása) meg teljesen elfeledkezek. Köszi szépen.
(#15806) Jorus: Viszont, ha azonos statjaik lesznek, akkor az második végigjátszásra már nem lesz túl sovány? Vagy fejlődik velem együtt a kard? Akkor az király.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
nagyúr
válasz Vistaboy #15807 üzenetére
NG+-ban én kiraktam a ládába, mivel semmire sem volt jó azon a szinten. De még egyszer meg tudod szerezni - igaz, a játék vége felé .
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Lenry
Topikgazda
Semmire se jó? Legimbább kard az egész játékban.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
nagyúr
Akkor nálam elromlott a kard, vagy nemtom, de NG+-ban az első pár óra után már az első sarkon találtam jobb kardot. Nálam most 704-et sebez, míg az aktuális ezüstkardom 1159-et.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-
edari
őstag
Hát nem hittem volna hogy valaha is meglesz. És az a durva hogy senkit nem hagytam ki, nem kellett keresgélnem.
-
Zolás
addikt
Nekem is kimaradt egy csomó minden, ez a kard is, meg egy csomó más. Ezt a játékot befejezni nem lehet, mindig találok valamit, ami új.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Reinhardt
őstag
Ujra elovettem a jatekot, tokeletes lesz felavatni az Xbox One X-et es az uj TV-t
Latvanyosan jobban nez ki mint a sima One-on. Toltesi idok is lenyegesen lerovidultek.
Nem emlekszem, hogy lett volna olyan, hogy jo idoben lattam volna, hogy valahol villamlik (ez uj?).
Percekig neztem a novigradi place of power-tol, hogy a barlangok folott villamlik. -
awacs
tag
Próbálok pénzt szerezni.Csak sajnos akihez megyek a piacon(a szakállas kereskedő),nem tart tengeri herkentyűket.Lehet hogy mert még csak az ötödik szinten vagyok?Segítsetek lécci!
-
awacs
tag
válasz J.Hetfield #15821 üzenetére
Lehetséges.Azért köszi.Egyébként máshogy nem tudok pénzt szerezni?Még valami.Eladjam a dolgaim vagy szétbontassam?
-
BüszkeeSAAAS
tag
Eleinte nagyon macerás pénzhez jutni ,de nincs is sok értelme a legjobb cuccokat úgy is a Witcher felszerelésekből rakod össze és a világban talált holmik közt turkálva találod majd, én igazán nagy lóvét csak a B&W kiegészítőben tudtam szerezni, akkor lett teljes az összes Witcher felszerelésem is. Így legalább hiteles a csóró Witcher kép amit folyton hangoztat a játék. Mire eléred azt a szintet ,hogy jobb cuccokat el tudod készíttetni és a szinted is meglesz a használatukhoz addigra lesz pénzed is addig meg inkább gyűjtögess szerintem.
[ Szerkesztve ]
-Megoldottam a problémátokat. -És...?Ennyi?Mesélj még!Tüzet köpött a sárkány vagy mérget? -Igen...és arany pikkelyei voltak és dőlt a seggéből a füst,mint egy kéményből. -Épp ahogy a skaldok éneklik...Kiérdemelted a jutalmad!
-
gabo91
aktív tag
Nehezebb fokozaton kevesebb XP-t ad ölés és quest után is?
-
VikMorroHun
senior tag
válasz gabo91 #15824 üzenetére
Azt nem tudom, de az biztos, hogy ha 5 szintnél magasabban vagy a küldetéshez képest, akkor minimális XP-t kapsz. Szerintem ez egy elég komoly játéktervezési hiba - egy óriási, nyílt világú játék bünteti a felfedezést.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
janos666
nagyúr
válasz VikMorroHun #15825 üzenetére
Ezt nem is tudtam így konkrétan, de feltűnt, hogy borravalónak se elég az XP, amit a "régi" (még korábban, alacsonyabb szinten felvett, de elhanyagolt) küldetésekért kapok.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
válasz janos666 #15826 üzenetére
Rá lehet állni,nekem nem sok időbe telt mire magamtól rájöttem hogy a velem azonos vagy közel azonos szintű küldetések a legmegfelelőbbek.
A túl gyenge vagyok egy adott küldihez,vért ízzadok és lehet akkor se megy,ha meg túl erős akkor semmi kihívás nincs benne....... -
gabo91
aktív tag
válasz cyberkind #15828 üzenetére
Legnehezebb fokozaton ellenség felkonvertálással ha megyek van hogy 4-5 bandita nagyobb kihívás mint egy királygriff (ami mondjuk trófeát és amolyan worldboss) kell a nehéz fokozat mert sokszor kevés darab számilag az ellenség, ezért nincs kihívás. Viszont ha belefutok 1 nagy meg 2 kisebb rovarba akkor a 3. elhalálozás után kénytelen az ember vissza venni a nehézséget közepesre vagy még tán lejebb hogy karcolni tudja egyáltalán. Lehetne logikailag sorban haladni nehézség szerint szépen, de akkora nyílt világ és szanaszét vannak mindenfelé a küldetések ---> vagy haladok sorba és nem marad ki terület vagy megyek nehézség szerint skippelve a magasabb szintű küldiket és lényeket, de akkor felét elfogom felejteni hogy hol mi maradt el
-
cyberkind
félisten
-
awacs
tag
válasz BüszkeeSAAAS #15823 üzenetére
Köszönöm,megfogadom.
-
cyberkind
félisten
A 2 DLC-ben melyek azok a páncélok amikért nem lehet visszamenni?
-
válasz cyberkind #15828 üzenetére
Én azt a túl erős vagyok dolgot nem pont így értettem.
Minek Konvertàljam magamhoz az ellenséget,ha a szintem alatt van mondjuk 10-el,de XP-t úgyis csak nagyon keveset kapok?
Remélem így már érted.Meg én már végigvittem az egészet régebben,csak példát írtam........
Majd az NG+ tervbe van de nem most -
Reinhardt
őstag
Ossze kell kaparni a penzt a 100-as nyeregtaskara, amit novigradban a koldus kiraly udvaraban tudsz megvenni a boltostol.
Ezutan meg korbe kell jarni a harctereket, kifosztani a halottakat, es felkeresni a vizben uszo csempesz cuccokat.
15-os szinten mar 12k gold korul jarok. -
.LnB
titán
[link] Jézusom! Yenn cosplay.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Methionyl
senior tag
válasz cyberkind #15832 üzenetére
HoS-ról tudok: Viper School Gear
Ruha:
Mikor Borsody akciós házában vagytok lesz egy idős hölgy aki witcher cuccokkal "kereskedik" nála megtudod venni a tervrajzokat. Acél kard:
Szintén Borsody de most a kincstárjában lesz. Betörés és harc után lesz időd végig nézni és megkeresni. Ládában lesz a tervrajz Ezürt kard:
Csak akkor szerezheted meg ha Olgierd von Everec-et választod és Gaunter O'dimm ellen fordulsz és belemész a játékába. "Játék" közben limitált lesz időd szóval..good luck, jó keresést itt már nem tervrajz lesz, hanem maga a kard They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz raziel01 #15837 üzenetére
igen, azt valóban eléggé túltolták, kb nettó 2 óra mire azokat mind kifarmolja az ember. 0 interakció, csak idegesítő, de ha olyan "completionist" vagy mint én akkor úgyis megcsinálod. szvsz ez a játék egyik legnagyobb elcseszése.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Methionyl
senior tag
válasz FireKeeper #15842 üzenetére
Igen, eléggé az főleg mikor a tenger közepén vagyok 400/190-es túlterheltséggel és a szemét szirének szét harapdálják a hajóm és elsüllyed és úszhatok alap sebesség jó messzire..
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
.LnB
titán
válasz dannyl #15845 üzenetére
Áhh a Netflix azért neki sem állna (sztem).
Legutóbbi nyilatkozat, hogy nem fognak finomkodni. Na persze ez nem sokat jelent, csak leírtam, hogy tudjátok.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
MM01
tag
Amugy most ezen elgondolkoztam. Szerintetek ki az erosebb? Gaunter vs Ős
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs