Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VikMorroHun

    senior tag

    Érdekes hibába botlottam bele. Már egy ideje feltűnt, hogy sokkal tovább tart a mentés, mint korábban. (Kevesebb, mint 1 mp helyett 10 mp legalább. Gyors mentés és normál is.) Utánaolvasgatva, ez a hiba már 2016 óta jelen van, és az XPMSSE (vagy annak korábbi változata) okozza. Az meg kell a komolyabb animációs modokhoz, tehát nem dobnám ki. A hiba lényege, hogy az XPMSSE teleszemeteli a SKSE által készített .skse kiterjesztésű kiegészítő mentést. Elvileg, ha kikapcsolom a Mod Konfiguráció Menüben a Cloak Spell és még néhány animációs beállítást, akkor jó lesz. De egyszerűbbnek tűnt törölni a mentéshez tartozó .skse-t a Dokumentumok\my games\Skyrim Special Edition\Saves mappából. Így a mentés ideje visszatért a normálisra, a méret pedig 940 KB-ról visszaesett 60 KB körüli értékre. A játékban nem vettem észre változást, úgyhogy folytatom így, és remélem, semmi nem romlott el véglegesen. :)
    Persze a hiba ettől még megmaradt (azóta már 100 KB a .skse mérete), de egy darabig még nem lesz gond a mentés idejével, és gyorsan végezni fog a játék.

    Aztán lehet, hogy ezzel kellett volna megtisztítani a mentést, ahelyett, hogy töröltem volna, de az előbb épp nem működött az oldal.

    [ Szerkesztve ]

    Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

Új hozzászólás Aktív témák