Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskornel

    addikt

    Szerintem Skyrim nagyobb, mint Cyrodil. Legalább is nagyon nehezen bejárható. Most az a tervem, hogy amit lehet bejárok, és mikor újra kezdem, má meg lesz, mit milyen sorrendben végzek.

    (#10115) persil: Oblivionnál a szintlépést az alvás szabályozza. Lehetnek sokadik szintnek megfelelő képességeid, ha nem alszol, a level száma nem növekszik (de a képességeid igen)... viszont az ellenfelek a valós szinten harcolnak veled, ezért gyengék lehetnek. Szóval ha unod a játékot, aludj pár órát... és a szintednek megfelelő ellenfeleket kapsz. (szerintem)

    (#10111) MasterDeeJay: "olyan helyekre ahova nem tudtak utánam jönni." - pedig az elején így játszottam. Fel az egyik meredek domboldal közepére... ha már embermgasságba felküzdöm magam, nem érnek el az NPC-k. Ott állnak a poligon domboldal aljánál és futkosnak, pedig nem olyan nagy az emelkedő. Én meg közben nyugodtan lőhetem őket varázslatokkal, meg íjjal. A kriptákban is, ahol (eleinte) erős ellenfelek vannak, van 1-2 olyan poligon, ahova el lehet bújni, nem megy utánad pl. a death lord. Lépcsők melletti kőhalom. Te átugrálsz rajt, ő meg megáll a szélénél.

    (#10110) Jorus: "minden, térképen jelölt ojjektumhoz el lehet jutni kényelmes úton is." - ebben ugyan igazad van, de mikor már 10 perce azt keresi az ember, hol van a feljáró a hegyre, akkor már elég unalmas tud lenni. Ha meg talál végre egy feljárót, és nem oda vezet, az meg agygörcs...

    [ Szerkesztve ]

    http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

Új hozzászólás Aktív témák