Új hozzászólás Aktív témák

• granini

őstag

válasz arnikusz #23090 üzenetére

Néhány gondolat.. Először is Legenden 9 direktiva mellett szólóban letenni 2 rugót az bármikor szép teljesítmény, gratula, elismerésem..

Viszont ha ez kizárólag atomtank gearben vitelezhető ki nettó 10 perces szintidővel, akkor ezen a ponton el is vesztettem az érdeklődésemet.. ez olyan fajta extremitása már a játéknak amiről magam se tudom eldönteni hogy becsüljelek érte vagy vitesselek be jobb lesz neked pihenni kicsit meg infúziót kapni..

Aztán azért látom ám hogy megy itten a cerka SDH méricskélés meg az egymásnak odamondás hogy mutassvalamit. Szerintem felesleges.. mindenki más stílusban, más buildben nyomja, nem érdemes habisztizni itten..

Helyette elmondom én mekkorát alakítottam ma DZ-ben okuljatok belőle mert nagyon nagy ász vagyok! Tehát dézézek itten délután és látom ám hogy jön a rúzs azsent és lerak mint a sz*rt.. jó mondom többen vannak, nemis gyakran dz-zek rutinomse sok hát nemszégyen akko' inspect lássu mivel tolja emberünk.. hát szép szép full kék atomarmor, armor regen, Ar shotgun minden vótott, még perfekt intimidate is hogy zavarbanejöjjekmár. Hámondom te ez nekem is megvan shimáán összerakom ezta buildet ládából, aztán visszajövök és tolok olyan revanst hogy Charles Bronson leforgatja a Bosszúvágy hatot (ötvót nem..? namindegy)

Tehát a szalonzsírúj azonos buidemben (jó nem perfekt intimidate mermég a NY hunterek nincsenekmeg, de na nemazonmúlik..) beavászokodok a DZ-be, jövök megyek hát húdejóvagyok, szemnemmarad szárazon, mob nem marad talpon, hát szotyizok a minigunos sárgapufi előtt asse bír mitkezdeni velem. Dejómondom ezatuti csapassuk dik.

Nem fogjátok kitalálni. Jön egy tökmásik random arc valami tökmásik ilyenolyan DZ buildben oszt azis lerakott mint sz*rt.

Maistanultam valamit rovat tehát:
    - Mindig van jobb player..
    - Attól még mert a gear megvan a "skill" még nem jön vele automatikusan..
    - Ha ráállsz egyvalamit tökélyre csiszonlni (pl DZ, vagy pl letenni 2 huntert legendaryn 9 direktivával..) akkor nyilván idővel (nameg egy kis Youtube nézegetéssel..) meg lehet csinálni. Értelme van-e az már más kérdés..

Gondoltam leírom röviden ;] :DDD legfeljebb népszerű maradok :R

[ Szerkesztve ]

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák