- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bordi10
senior tag
válasz kiskaktusz #5794 üzenetére
Tényleg?! Már azt hittem UIQ...hatalmas hozzászólás volt
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
atila4
senior tag
válasz defymoto #5800 üzenetére
Legegyszerűbb a google.hu
Vagy itt van nagyon sok jó:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=982541
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=978615Meg még deviantart.com
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
kiskaktusz
addikt
válasz bordi10 #5801 üzenetére
Akkor miért írsz baromságokat? lehet idetéved valaki, aki nem ismeri annyira a rendszereket, mint te és beviszed az erdőbe, mert azt hiszi, hogy te baromira releváns hsz-t írsz, és nem keveredik majd onnan ki
Nem véletlenül adnak neveket a dolgoknak. Hívjuk őket úgy
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
bordi10
senior tag
válasz kiskaktusz #5803 üzenetére
Sztem a winmo egy gyűjtőnév egy szleng, mint ahogy az is, hogy androidos teló, így leírva. WP7 egy oprendszer, ami winmo-s telókon fut...de ha ezzel a hsz-el én bárkit bevittem az erdőbe, az ne vegyen smartphone-t. Zárjuk le sztem, innentől már nem ebbe a topicba való.
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
Sziasztok most találtam a topikot, be is nyomnék egy képet minimál témába :
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
-
saphancs
aktív tag
Aki használt már sslaunchert nem mondaná el, hogy mit kellkezdeni a kónyvjelzőkkel? Állandóan azt írja, hogy nincsenek, pedig de, és konkrétan kezd az agyamra menni!
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
Adamis
őstag
Mostani. Néhány régebbi elemet raktam egybe és ez jött ki belőle:
-
petipetya
nagyúr
-
Adamis
őstag
No már nem tudtam szerkeszteni, így ide linkelem be. Ide gyűjtöm majd az ikonokat. Egyelőre ezeket tettem be: LINK
A betűtípus amúgy Rough Typewriter...
Szerk.: máris frissül az aablab ikonszettel. Nem tipikusan telefonos, de én már használtam ezeket is telefonon. Jól néznek ki!
[ Szerkesztve ]
-
-
atila4
senior tag
Launcher Pro-ban hova kell másolni az ikonokat, hogy ki lehessen választani az ikon csomagnál?
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
errrtu
aktív tag
sziasztok
túlléptem önmagamon és elhagytam a korábbi szürke-fekete témáimat, most éppen kékben utazom
[link]OnePlus3
-
Adamis
őstag
válasz kiskaktusz #5836 üzenetére
-
zool1
őstag
-
Maxtreme
addikt
-
forintuser
őstag
Kis minimal.:
Holnapkészítést vállalok.
-
tuningtomi
aktív tag
Már harmadszorra telepítettem fel az sslaunchert de mindig letöröltem, mostanra viszont megszerettem, ez lett belőle:
[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
Nem rossz....
[ Szerkesztve ]
-
Adamis
őstag
Lock:
Főképernyő:
[ Szerkesztve ]
-
saphancs
aktív tag
válasz tuningtomi #5845 üzenetére
Korekt, nekem bejön! Én ugyanezt nyomom, felteszem, fél napig bökködöm, aztán mégse tezszik!
Amúgy látom a home-ot te se tudtad magyarítani(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
tuningtomi
aktív tag
válasz saphancs #5848 üzenetére
Köszi, nálam a használhatóság a fő szempont.
Tetszenek a nagyon minimal-ok is, de amikor csinálok egyet valahogy sose áll kézre.
Sokat gondolkodtam mit írjak a "Home" helyére, de semmi olyan nem jut eszembe ami passzolna kinézetre és értelmes is lenne és persze nem túl hosszú mint a "Kezdőképernyő"[ Szerkesztve ]
-
(#5844) forintuser,(#5847) Adamis : Nekem mind a 2 nagyon bejön.. Jó kis letisztult. Sztem ütős lett.
Adamis: Én is próbálkoztam ezekkel az ikonokkal csak kicsinek tartottam őket ezért kicsit vágtam rajtuk, de nem sikerült egy vonalba tenni őket.. Majd lehet gépen megpróbálom újra vágni.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest