- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
Z0C!: elvileg működnie kéne így is, ha normálisan le van kódolva
ko9:a launcher2.apk layout folderjében nézegesd szerintem meg az xmleket, azokban megtalálod, a méretet kell átszabni meg a paddingokat/margókat és jó lesz szerintem
a gyári lock szerintem mindig is dipben volt, mert azt nem mtz, hanem a framework kódolja le valamelyik xmlben meg a smaliban, így annak dip kell (custom lockon még nem lehet dipet használni) -
Probert75
addikt
-
szezso15
addikt
3Gs mellett visszaszorultam Blade-re Home-ot mókolni...
Most ilyen rajta: [link]*Hajrá Loki!* i15+
-
RootRulez
félisten
A System Tuner tudja kiírni, ha vmi ikonkészletet telepítek hozzá.
═════════════════════════════════════════
-
Probert75
addikt
Lökd föl ezt és megkapod azt! Ráadásul magyar beállítással. Nekem ez van és nagyon szeretem, hogy ki tudom benne cserélni a 4 alkalmazást, amire csak akarom. És az ikonjait is cserélheted bármire.
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
-
-
Z0C!
őstag
Frissítettem a Dozo oldalt.
Később fo_di leírása alapján egy ájfon WP7 öszvér lockscreent kreáunk
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
xnace
őstag
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
fgo
tag
Teljesen új vagyok a témákban most kezdek szemezgetni velük letöltöttem egy[link] fel tudom a telefonomra tenni ha igen hogy ,feltelepitette de nem tudom meg nyitni , a telefonom Motorola defy cm7.1.0.11 van rajta
-
VD
őstag
Ez egy CM7-es téma. Ha ilyen romod van (és a leírásod szerint igen) akkor az alkalmazások között kell lennie egy Theme Chooser-nek a telefonodon, valami ilyesmi az ikonja, de lehet más színű, mert a témák cserélgetni szokták: .
Ebbe belépve fogod látni a választható témákat. Miután beállítasz egyett, javasolt egy újraindítás.[ Szerkesztve ]
-
fgo
tag
Lockscreen szeretnék készíteni a meglévő hátteret ,hogy tudom kicserélni csak a lockscreenben?
-
fgo
tag
Smooth Calendarban hogy tudom be állitani ,hogy magyar legyenek a névnapok?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Lecseréltem a betűtípust és ha valaminek a neve nem fér ki az alkalmazáslistában, akkor kockákkal fejeződik be a programnév. Egyéb esetekben is előfordul...
A Font Installer-el csináltam. Más programmal is fellép ez a galiba?
Képek:
Másnál is ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
kakukkmarci
senior tag
válasz RootRulez #5390 üzenetére
Nekem is Font Installer-rel lettek lecserélve a betűk, és nincs ilyen probléma, két sorba megtöri az alkalmazás cimkéit, vagy elkeni, letakarja a cimke az előzőnek a végét, de olyan is van, ahol ... van a végén.
Ilyen kis téglalapok ott jelennek meg, ahol "Ő" betű van például... (Nem zavar !)
Stock Froyo, Launcher Pro.noob... rooter... geek
-
RootRulez
félisten
Wajk féle MIUI-ban nem lehet átállítani a betűtípust Font Installerrel?
-
fgo
tag
Hogyan tudok app drawerben háttérnek képet betenni és hogyan lehet beállítani,hogy a 4 képernyőn külömböző háttér legyen?
-
fgo
tag
Bocs a hülye kérdésért de az általam kreált témàkot ,hogy tudom elmenteni,hogy bármikor cserelhetőek legyenek?
-
Adamis
őstag
blueMiui CM7 téma
Advanced Clock Widget
Simple Calendar -
vétó
aktív tag
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest