- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
CM7 alatt pedig : [link]
-
xnace
őstag
válasz saphancs #5254 üzenetére
Jelen esetben annyit, hogy nem foglalkozik az ottlétével. Urban Dictionary
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
chris94
tag
hmm... király
2.1-ből lehet valahogy ilyet varázsolni Launcher Pro Plus-al vagy Go Ex-el?
Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
Z0C!
őstag
itt a sajátom
(nem találtam értelmes hátteret...)
Lock és a homescreen.
Lockscreen a Meegos MIUIból és a WP7es feloldásból született Fo_di leírása alapján.
a dock az MIUI launcher kicsit módosítva.[ Szerkesztve ]
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
bok92
addikt
válasz Tarantula33 #5267 üzenetére
-
chris94
tag
status-bar nem zavar, jó az FZF-es
Ikonok érdekelnének igazából, az a baj,h bármilyen ikonpack-ot töltök le,semmi sem cserél le mindent az App Drawer-ben és van amelyik nem is tetszik...
Ha valaki elmondaná pl priviben,h h lehet egy Icon Pack-ban úgy kicserélni az ikonokat,h be is rakja azt nagyon megköszönném
Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
chris94
tag
válasz chris94 #5271 üzenetére
esetleg egy olyan Pack is jöheten, ami tuti mindent lecserél és ICS-es kinézete van vagy CM-es mert sztem azok is jók
-
porse
őstag
válasz chris94 #5271 üzenetére
Hát ha fölteszed a go-t vagy a launcherprot vagy az adw-t akkor lecseréli majd az appdrawerben is... én a suave hd-t használom laucnherpro-ra és az appdrawerben megjelenített 50 ikon közül 44 et kicserélt.
És ha tényleg érdekel, hogy kell icon pack ot varázsolni itt van, én nem mélyedtem bele.[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
petipetya
nagyúr
Hátha valakinek jól jön. Nekem tetszik ez a minimalista fekete-fehér téma, csak éppen nem rootolt a telefonom:
"nincs rá lezsóidő"
-
Kaiku
senior tag
Azt a TV-s lock screent rá lehet tenni egy Defy+ gyári 2.3.5-öt Androidjára? És ha igen akkor hogyan?
[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
őstag
saját, home made lockscreen és wallpaper, és dock
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
RootRulez
félisten
válasz kakukkmarci #5282 üzenetére
Eddig egy betűtípust próbáltam, a hosszú Ő-t nem írja ki.
═════════════════════════════════════════
-
Mano_01
aktív tag
látom sikerült az órát középre rakni
a háttérrel volt baj?"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
opticus
tag
válasz kakukkmarci #5282 üzenetére
óó már megtaláltam,kicsit benéztem .hüleséget írtam
én ezzel csináltam, és ezt a betűt kerestem.
Halkan kérdezem,hogy esetleg a home gomb alatti (tehát az összes alkalmazás) ikonjait miféle módon lehet egyenként változtatni?
[ Szerkesztve ]
Béka? Béka? Béka? Béka? Így szól a béka: Ki a f.szom az a Rubint Réka?
-
bordi10
senior tag
-
Edween
őstag
telefonban hogyan lehet betűméretet állítani?
-
porse
őstag
[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
tboldi
nagyúr
Pl. SpareParts-al.
-
opticus
tag
milocker alatt ki lehet szedni a vibrálást? Csak most ismerkedek ezzel a cuccal,egy kész témát szedtem le,ami kirakós,és míg behúzom a helyére addig rezeg. Én meg azt annyira nem szeretem.ki lehet azt kapcsolni,szedni valahogy?mert a milockerben ilyen opciót nem találtam.
Béka? Béka? Béka? Béka? Így szól a béka: Ki a f.szom az a Rubint Réka?
-
kakukkmarci
senior tag
Ááá, valakitől láttam ma napközben (másik sz.gépről) egy klassz ikonpakkot, most meg sehogy nem találom !
Valaki segítene ???noob... rooter... geek
-
chris94
tag
köszi, kipróbálom meg megpróbálkozok a téma szerkesztéssel is
ducsidu: az se baj,csak ugyanaz legyen mindegyik stílusa, nem zavar,ha az eredeti, esetleg ha sikerül az Ikon Pack gyártás, akkor jó lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest