Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szokásosnak mondható hét végi fáradtság menetrend szerint megérkezett. Ezt a két napot meg kellett nyomnom hogy ma egy viszonylag laza befejező napot tudjak csinálni. Tulajdonképpen az visz el sok energiát hogy reggel fel, majd este le kell hurcolnom a szerszámzatot. Tegnap hiába végeztem fél 4.-kor az utcafronti 2 ablakkal ha még a belső védőtetőt vissza kellett valahogy építenem és lehordani a cuccaimat. Ez önmagában elvitt egy órát. Gyakorlatilag a semmire ment el.
    Ma a tetejét be kell zárnom bár nem terveztem mert nincs meg a kémény, de valszeg mostanában nem is lesz meg. Így nem hagyhatom ott hogy egy óriási lyuk tátong a tetőn és már keddtől ismét esőt mond. Még a két szélét véglegesítem és alul deszkázok picit. Ezzel az ütem végére értem. Összepakolok és majd csak cserepezni jövök vissza.
    Hazafelé beugrok haverhoz felrakni két könyökfát és vége a hétnek. Hétfőtől elmegyek másik havernak segíteni könnyűszerkezetes falat építeni pár napot és utána visszatérek a zsindelyezést befejezni.
    Tegnap strandoltak szerelmem és a gyerekek. Imádják a vizet mind. Kiskacsa az összes...
    [kép]
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák