Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap mise után apámnál voltam egy kicsit és onnan elmentem felmérni egy tetőjavítást. 250m2 tömény szopás palával fűszerezve. Állvány is kellene mert nincs épp alacsonyan az egyik része. Mostanában sokat gondolkodok hogy kellene homlokzati állványból venni egy 200m2-t de hihetetlen ára van! :Y Sok helyen bérbe is tudnám adni és egy idő után visszajönne az ára. Egyelőre ez álom. Tárolni sincs helyem és pénz sincs rá. Újra autókat nézegetek. Szeretnénk egy Sharant vagy Alhambrát vagy Galaxyt. Még a jó öreg 1,9pdtd-i korszakból. Szerintem az az utolsó jól megtervezett dízel motor ahol még nem arra mentek rá hogy 200e km után minden beadja a kulcsot. Vagy ide tartozik a francia HDI.motor is de valahogy nem hajlok francia verda felé.
    Ma OSB.-vel burkolom körbe a garázst ha az időjárás engedi. Már csak a tulaj srác segíthet mert a segítségemnek vissza kellett térnie az anyacéghez.
    Szép napot mindenkinek.

    ui: tárgyalás után visszamentem apámhoz mert jött a kis család és a szpmbati programot letudtuk. Szerelmem Adrival elment nyári ruhát vásárolni én pedig apámnál őriztem a gyerekeket.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák