Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap sok minden történt Boldival. Reggel elvittem a gyerekeket isibe és oviba és onnan vásárlás után egyenesen mentem a kórházba édesemhez. Kitették osztályról mert ő már gyógyultnak minősül ezért leköltözött az intenzív osztály elé egy székre. Éjszaka nem mehet be etetni ezért abban állapodtunk meg hogy hazajön aludni. Este elmentem érte táltival és ma ő azzal megy be reggel Boldihoz.
    Boldi jól van. Elvitték alapos vizsgálatra ahol UH. és röntgen is volt. Agyát nézték meg hogy minden rendben van e. Szerencsére minden a legnagyobb rendben van. Amitől féltek, hogy elárasztja az az egy ér a tüdőt teljesen vérrel, csökkent a vérnyomás. Az agy korrigált. Érdekes hogy az agy megpróbálja normál működésben tartani a szervezetet. Ez egy magasnyomású ér amit a tüdőben alacsony nyomásúvá tett. Valami ilyesmit magyaráztak édesnek. Közben szaporább lett a légzése amit valami káliumos oldattal próbálnak csökkenteni. Lehet az agy ezt is korrigálja. Reménykedünk. Ma viszik Pestre a kardiológiai intézetbe inkubátorban. Ha minden jól megy holnap hozhatom haza őket. Pénteken még egy oltásra be kell vinnünk amit a szívbeteg gyerekeknek adnak és utána egyelőre remélem elfelejthetjük a kórházat.
    Sári éjszaka szét sírta magát pedig édessel aludt. Már most látjuk milyen elképesztően nehéz lesz vele amikor itthon lesz már Boldi is.
    Nagyjából így állunk most.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák