Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hajnali 1-kor nagy veszekedésre riadtam fel. Édes pörölt cuncival mert nem akart aludni. Hozzá szokott a kis drágánk ahhoz hogy egész éjszaka megy nála a tévé és ő úgy alszik de a 25 rugós villanyzáró után ezt megpróbáljuk beszüntetni kisebb nagyobb sikerrel. Persze neki ez nem tetszik és ebből vannak éjszakai hisztik. Sajnos édes pont olyan mint én alvás ügyben. Ha felébresztik piszok nehezen alszik vissza ha egyáltalán vissza tud aludni. Most nem sikerült ez neki. Majd délelőtt kum egy pótlást hogy bírja a délutános szakot.
    Tegnap visszaszóltak hogy mégsem kell csinálnunk azt a munkát amire ajánlatot adtam. Kicsit elszomorodtam mert azzal egész jól helyre billentünk volna. Az hogy édes a januári hónapra 30 rugóval kevesebbet kapott a táppénz miatt nagyon megviselte a kasszánkat. Majd alakulnak a dolgok. Bizakodó vagyok mert szépen tavaszodik és már alig van hó ami azt is jelentheti hogy elindulnak az építőiparban a dolgok.
    Tegnap felhoztam a körfűrészemet és megpróbáltam szétszedni. A motor előtt ugrott szét egy golyós csapágy és a motor mögötti is szétment ezáltal a motor mozgás közbeni halála annyira berágatta az állórészbe a forgót hogy gyakorlatilag nem jött szét. Összeégett az egész egybe. :Y
    Ma még feladjuk az internetet és édes mobilszámláját hogy ne legyünk elmaradva.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák