Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    Üdv!
    Lenne pár kérdésem az itteni szakikhoz, akik kenik-vágják a témát.
    Van egy 2018-ban vásárolt Kstar Microsine 1000VA-es szünetmentesem [link] , amit a profilomban látható cuccokhoz használok.
    Tegnap volt nálunk egy pár másodperces áramszünet, és azonnal leállt az asztali pc, pedig akkor éppen csak sima netezés volt, semmi komolyabb terhelést jelentő program, játék, nem futott.
    Viszont úgy emlékszem, hogy kb. egy jó fél évvel ezelőtt, egy hasonló áramszünetnél, még szépen tette a dolgát a szünetmentes.
    Külön töltöttem úgy 6-7 órát a szünetmentest hátha, de sajnos ugyanúgy semmit nem bír már el, azonnal leáll róla minden.
    Biztos, hogy az aksi adhatta meg magát, szóval azt kellene cserélni, de én még ilyen mutatványt nem csináltam soha. Akkor a kérdések ezzel kapcsolatban.
    1./ Mennyire bonyolult szétszedni egy ilyen szünetmentest, és cserélni benne az aksit?
    2./ A szünetmentes adatlapja alapján, ebben 12 V/7,0 Ah x 2 aksi van, tehát ha jól értelmezem, akkor 2 db ilyen típusú aksi kell bele?
    3./ Kellene pár ajánlás, lehetőleg linkekkel itthonról, hogy milyen aksikat lenne célszerű belepakolni ? Lehetőleg ne a legalja ipari hulladék legyen, de azért ne is aranyárban mérjék, árban olyan 6-8 ezer Ft/db, ha vannak ilyenek.
    Előre is köszi a segítséget.

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák