Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
válasz superTibcsi #26901 üzenetére
-
törölt tag
gtx 650 ti eladó!
20000,- -
Jarod1
addikt
Ha valakit érdekel 8 Gigás Maxell micro sd, kihasználatlanság miatt eladó, érd priviben
-
juliabrilke
veterán
Ekkora bullshit magyarázó videót, hogy miért keresünk sz@rabbul, mint nyugaton.
linkCsak akkor azt nem értem, hogy teljesen azonos munkakörben miért 4x annyi a fizetést?
Azt ne mondja, hogy ennyivel többet termel, mert a videóban ez a magyarázat. -
honda23
aktív tag
válasz superTibcsi #26901 üzenetére
Nagyon nem...
Én megvártam inkább Bélát.nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
justflash
aktív tag
válasz juliabrilke #26906 üzenetére
Most akartam írni egy szép hosszú kommentet de fölösleges...
Röviden tömören mert nem ott vagyunk.
Das ist magyarisztán banana republik.
De hogy jobb legyen kint egy török autómosó többet keres mint mi.
[ Szerkesztve ]
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
sheep
addikt
válasz juliabrilke #26906 üzenetére
Röviden azért, mert a nyugati országok a gyáraikat ki tudják helyezni a gyarmatokra a jóval olcsóbb munkaerő miatt (lásd Audi Mo pl.), és mi ezzel leginkább az ő gdp-jüket növeljük.
Amíg Magyarországnak nincsenek hasonló gyárai, nincs ami a MI gdp-nket növelné addig nem is fog jobban nőni a gazdaság.
A magyar gazdaságot kellene erősíteni piacképes MAGYAR áruk gyártásával, nem a külföldieket. Olcsó bérmunkáért ennyi jár sajnos.[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
deicide
veterán
WD 4TB RED akkor senki többet harmadszor?
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Gaaabeeesz
senior tag
Üdv.
Telefonokat esetleg javít valaki a környéken?
Üdv, Gabesz
-
mtade
aktív tag
Lenne egy garnitúra 205/55 r16 téligumim ingyen elvihető. 2006os dot, mintája mégvan, de mivel öreg, autóra jószívvel már nemigen raknám, pl homokozó építésére jó. Érdekelhet valakit?
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
Varoz
addikt
válasz MunezXBK #26915 üzenetére
Viszont megtanulsz egy nagyon szép német szót. Stau.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Valakinek nincs véletlenül eladó Lenovo Z500-hoz akksi és laptop töltő? -
run4fun
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani megbízható karosszérialakatost? Illetve alvázvédelemmel foglalkozó szakit is keresnék.
Köszi! -
gabyka
aktív tag
-
törölt tag
i5-2400 eladó! 20000,-
ezen kívül van még egy 2gb-os ddr3 modulom. 2000,-
illetve eladóvá válhat egy chieftec dragon kuckó és hozzá egy seasonic 350w (ss-350et 80+) tápegység is, ezekre még nem találtam ki árat. a ház teteje karcos, és hiányzik 2 odd takaró elem. csukott ajtónál nem látszik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gyenge47 #26930 üzenetére
10 forint.
azért raktam 19990 forintra, hogy 1-essel kezdődjön a hirdetésben. utalásnál nem probléma, de helyben úgy is kp-ra viszi az illető, és nem akarok 10 forinttal foglalkozni.
_____más:
a seasonic 350w (ss-350et 80+) táp vihető 4000-ért, a házikót megtartom.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valakit nem érdekel egy ILYEN tok Honor 7-hez? Ha igen írjon pü-t.
-
makro
senior tag
USB 3.1-es pendrájv-ot használ innen valaki?
Vettem egy Kingston-t, de a gépem valahogy nem igazán szereti...
Pár napra kellene kölcsönbe egy teszt erejéig, illetve cserélhetünk is addig -
nortol
senior tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekelne nem reagáló X61-es lenovó és ddr2-es 2GB memóriák laptopba...
-
ocsi19
senior tag
Sziasztok!
0,5-1TB minél halkabb, ~5400rpm-es, 2,5" vagy 3,5" hdd-t vennék. Ha valaki csak ajánlani tud az igényeimnek megfelelő típust, akkor azt is megköszönöm.
További szép estét!
üdv.:
Péter -
törölt tag
Van akinek van eladó laptopja 60-70 körül?
-
nagyúr
Hátha érdekel valakit:
Van egy eladó, bontatlan dobozos Shimano PD-M505 L pedálom fekete verzióban,olyan mint ez:
[link]
10.000 Ft-ért vihető.Més que un club!
-
1stVikman
senior tag
válasz ocsi19 #26941 üzenetére
Szia!
Itt kérdezz rá: [link]Én 1TB Hitachi Travelstar2.5" 5400rpm 8MB SATA notebook winchester (HTS541010A9E680)-t vettem anno az aqua-ban 15K-ért. Notiban használom, halkan suhan, nem túl hangos.
Nekem az ssd mellett szolgál háttérként, de 5 perc után alvóba küldöm, mert nélküle hangtalan a gép.üdv: Vikman
[ Szerkesztve ]
-
siti
őstag
ha valakinél porosodik egy amiga 500-as amitől megválna esetleg gondoljon rám (és szóljon is). nem baj ha nem működik, vagy pár takaró ajtó hiányzik, elszíneződött, csak gombok legyenek meg és majd helyre hozom. igen vaterán tudnék venni, csak gondoltam olcsóbban, jóárasítva, saját célra kellene mindenféle üzletelés nélkül. (kimaradt nekem ez a c64->pc váltás során és bepótolnám )
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
justflash
aktív tag
UPC reggel 6-ig karbantart, ha másnál sincs net azért van.
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest