- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz macilaci78 #78100 üzenetére
Attól még hogy régi játék, a 30fps nem olyan acélos
Csillagkaput a Csillag térre!
-
SirRasor
addikt
válasz Ted_Beneky #78101 üzenetére
Psszt 60 fps master race
Na de a CS-hez minimum 1000 FPS kellmartonx ideje arra van az embernek, amire akarja. Pénz? Nem tudom hogy jön ide
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
macilaci78
nagyúr
válasz Ted_Beneky #78101 üzenetére
A vas sem az.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz macilaci78 #78103 üzenetére
Igazad van, mert nem minden játék igényli a magas fps-t. Kedvenc 2012-es körökre osztott stratégiai játékom sem
Viszont a Witcher 3-hoz jól jönCsillagkaput a Csillag térre!
-
martonx
veterán
válasz Ted_Beneky #78104 üzenetére
Na erre majd lehet, hogy vetek egy pillantást. Kösz a tippet!
Én kérek elnézést!
-
tisn
addikt
tenyleg olyan, mint a master of magic? akkor megnezem, azt nagyon szerettem
-
SirRasor
addikt
És ha már Witcher 3: alapból se csúnya, de ezzel a moddal érdemes tolni:
https://youtu.be/-sMvKKuU0X4?t=4Make Love not war!
-
tisn
addikt
hopp, digi felemelte 1000/200-ra a csomagom
-
PowerBuldog
veterán
szerintem mindenkinek (nekem is), most az oldalukon nincs is ennél kisebb csomag ha jól láttam.
csak az a baj, hogy ezt szerintem a felhasználóik 90%-ának még a routere se használja ki.[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
quailstorm
nagyúr
válasz PowerBuldog #78110 üzenetére
FTTH-hoz jár a ZTE F668, ami tudja a gigát. Ha valaki bridge-be teszi és 100-ast rak mögé az meg is érdemli
Persze láttam FTTH esetén régebbi modemet is beszerelve, ott tényleg ez van, szomszédnál is. De ő meg nyugdíjas, mindegy neki, hogy 100/100 vagy 1000/200. Még a TV-n se a HD-t nézi, hanem az SD-t.[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
válasz quailstorm #78111 üzenetére
Nálam pl muszáj volt berakni egy plusz routert, mert nincs elég port a ZTE-n.
-
macilaci78
nagyúr
Mivel nincs kihasználva, ezért a szolgáltatói switch-ek nem is tudják kiszolgálni, ha mindenki egyszerre szabadul rá. A hiszti akkor van, amikor a végpontokon a garantált minimum sincs meg, mert annyi pro júzer van a környéken.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
ritkaság
aktív tag
Hali!
Keresek Szegeden egy jó, kis háztartásigép szerelőt. Vasalót kellene megnézni. Van esetleg közöttünk valaki?
Az miért van, hogy a routerem lenyel 30%-ot a sávszélességből?
[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
válasz macilaci78 #78113 üzenetére
Lényeg a lényeg: még csökkentették is a havidíjat
-
SirRasor
addikt
Nincs rossz routerem, de hardweres nattal együtt se tud 900 fölé menni. Sőt, jelenleg nincs olyan szerver, amivel a speedtest elérné azt; a max 650 volt egy pesti központtal. Szemernet max 250 mbit, netsurf meg 100 mbit
De amúgy a 200/100-as net is elég overkill. Ez az 1000/200 meg tényleg csak kényeztetés
PowerBuldog és még csökkenni fog, mert januártól a NET áfája 5%-ra csökken!
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
tisn
addikt
válasz quailstorm #78111 üzenetére
nekem olyan modem van, de a powerline adapter miatt csak 6.2 MByte/s-el jon a torrent
az azert nagyon nem 1000Mbit -
tisn
addikt
válasz Ted_Beneky #78118 üzenetére
a wifit csereltem le powerlinere
de lehet, hogy kaszkadolom a kettot, multkor probalgattam -
SirRasor
addikt
válasz ritkaság #78114 üzenetére
Írd be a pontos típusát a routernek. Amúgy szerintem ha ráguglizol erre a problémakörre, akkor írni fogják, hogy az az adott router nem tud többet.
Úgy tudod a legkönnyebben kitesztelni, hogy kihagyod a routert és közvetlenül a gépbe dugod a kábelt.Make Love not war!
-
tisn
addikt
válasz Ted_Beneky #78118 üzenetére
kiprobaltam kulon, mindketto kb. 50/50-et tud
a wifit ertem, messze van, de a powerline elmeletileg 500Mbitet is tudnaa wifi eddig lassabb volt, a multkor atraktam masik csatira jobb lett egybol (de hat messze van es van kozben ket fal is)
na basszus, kicsit allitottam a wifin, 90/60
van ket elado powerline adapterem
D-Link DHP-P509AV
ha valakit erdekel
8.5k-ert vettem, kicsit olcsobban elado[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
-
tisn
addikt
válasz Ted_Beneky #78126 üzenetére
mondjuk a torrent powerline adapteren stabil 6MB/s, wifin viszont csak 3
szoval egyik se jo igazan, lehet megis be kellene huznom egy 15m-es gigabit kabelt
(van telefonos/koax kabelcsatorna, szoval lehet meg birnam oldani) -
nap
addikt
Én is jártam így. Az egyik szobában lassú volt a wifi, meg akadozott. Húztam be madzagot, azóta minden oké, csak a sarokban van egy fél tekercs kábel, mert mindenhol egy kis ráhagyással számoltam.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
tisn
addikt
válasz macilaci78 #78130 üzenetére
van csovezes, csak a telefon kabelnek, utp nincs (2000-es a haz)
be lehetne huzni, csak nincs hozza szerszamom, nincs itt egy vellanyszerelo, aki kis penzert megcsinalna?
-
fecus
őstag
Nem egy fázison belül? Annak lenne inkább értelme.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
quailstorm
nagyúr
-
tisn
addikt
válasz quailstorm #78133 üzenetére
nem akarok tobb aktiv eszkozt
-
Rick4
félisten
Nem értek hozzá pár hónapja martonx küzdött ezzel, az emeleten nem akart menni, akkor a típusra rákeresve a kismegszakítót hozta fel a gyári oldal, mint problémás részt. Aztán hogy ezen túl van-e más nyűg is,. nem tudom.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
ritkaság
aktív tag
-
martonx
veterán
Megy az a kismegszakítón keresztül is, de ezek az olcsó powerline-ok, hááát nem atomstabilak.
Az elméleti és a gyakorlati maximumuk attól függ, hogy hány kismegszakítón kell keresztülmennie a jelnek, illetve menet közben hány konnektorba vannak egyéb eszközök bedugva, mert mindegyik zavaró jelet jelent.Esetemben két szintet kell áthidalni, két különböző áramkör, kismillió konnektor útközben, bedugott eszközökkel. Js, és nekem IPTV van rádugva, szóval fingom sincs, hogy mindez a gyakorlatban mekkora sávszélességet jelent a powerline túlvégén
Az az egy biztos, hogy olyan átlag havi egyszer elveszítik egymás jelét, és olyankor mindkettőt ki kell húzni, majd újra bedugni.
Ja, és anno hirtelen felindulásból két párat vettem, szóval ha valakit érdekelne, akkor van 1 pár TP-Link powerline-om eladó (ha már feljött szóba). Mivel azt hittem, hogy két pár is tud párhuzamosan működni egy lakás áramkörén belül, de sajnos csak még jobban zavarják egymást.Ha a havi egy kihúzás, újra bedugás zavar, akkor vannak a zavarszűrős powerline-ok kétszer annyiért. Na, azok atomstabilak, és az átviteli sebességük is 2-3-szor nagyobb.
Én kérek elnézést!
-
castiels
addikt
-
Agyasima
őstag
Akad itt olyan, aki még Telekomos TV-t néz és hozzám vágna jövő péntekig egy TV GO user/pass párost esetleg? Meló miatt Pöstön vagyok, aztán persze ebben a hotelban - is - atom hikomat a TV szolgáltatás.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
SirRasor
addikt
Feather borotvapengét vegyetek!
Make Love not war!
-
Rick4
félisten
Szünetmenteshez való akksira lenne igénye bárkinek?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest