- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Én közben megnéztem pár kvarc kronográfot. Jók-jók de valami eszméletlen silány olcsó vacak karperec van mindhez. Kiábrándító! Citizen, Junkers, írom Anne példányokat néztem.
A vétel most is elmarad.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
SOAD19
addikt
Mai választottam, úgyis elég régen volt már rajtam:
-
jackal79
aktív tag
Ízlések és pofonok. Nálam most ez a befutó:
Tudom, hogy a military vonal mostanában nem annyira menő. -
speedimi
csendes tag
válasz SOAD19 #265349 üzenetére
Nem,mert amikor már megvolt a doboz,a marketplace-en hirdették meg a Seikot, én meg persze elkezdtem mondogatni de jó is lenne...
Viszont lenne pár kérdésem a szerkezetről, mivel automata,tudom,hogy csak előre felé lehet állítani, hátrafele miért nem?
Illetve mi van akkor,ha siet az óra ,ilyenkor a beállításhoz előre lehet tekerni, ami kb 12 óra,de ilyenkor elmegy a dátumváltás,nem? Így majd délbe fogja váltani,ti hogy csináljátok?
Illetve mivel koronáról is lehet húzni,(4R36) ha jól tudom a "végtelenségig" lehet tekerni,mert nem húzza túl magát, de mondjuk ha teljesen le van merülve,mégis kb hány 360 fokos tekerés felel meg a teljes felhúzásig? Ja,koronáról húzásnál bármerre lehet tekerni?[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz speedimi #265362 üzenetére
Mindkét irányba tekergetheted a koronát, de csak egyik irányba húz, a másikba csak szabadon forog. A túlhúzás nem létezik, semmi értelme. Egy kézihúzós rugója megakad, ha eléri a teljes feszességet, az automata pedig bizonyos nyomaték felett megcsúszik. Felesleges teljesen felhúzni, tekersz rajta néhányat, beállítod, felcsatolod és hordod.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
SOAD19
addikt
válasz speedimi #265362 üzenetére
Csak egy poén lett volna.
Siet az óra? Gondolom nem sokat, ilyenkor csak kihúzod a koronát, ekkor megáll az óra, majd mikor a pontos idő utoléri az órán mutatott időt, akkor korona benyom.
Ha meg van állva az óra, mert nem hordtam egy ideig, akkor nálam, ez a módszer a beállításra: elkezdem tekerni a koronát, míg át nem vált a dátum, ekkor már tudom, hogy délelőttöt mutat az óra, ezután beállítom a pontos időt, korona visszanyom. Majd miután megvan a pontos idő, jöhet a dátum beállítás. -
fagyalllo
őstag
Seiko Superior SSA183K1
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
roseben
kezdő
6 nap múlva lesz az "Alis Black Friday". Ezen a Miyota 9100 szerkezettel, fekete számlappal, fekete bőrszíjjal ellátott Parnis órán gondolkodom, hogy megvegyem e. Tetszik a járástartalék mutató, ráadásul lume sincs benne. Szerintetek lehet hozzá kapni vastagabb fehér mutatókat? Valamint a zafírra panaszkodnak, hogy nagyon tükröződik.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz speedimi #265371 üzenetére
Miért vársz estig? Előre akkor is tekerheted az időt, ha épp dátumot vált, csak visszafelé nem ajánlott olyankor, illetve olyankor a dátumot sem előre sem hátra nem szabad. Viszont ennek semmi köze ahhoz, hogy automata, mert kvarcokra is igaz.
Debrecenben van legközelebb normális órás.
-
ElGatto
aktív tag
Hi,
Asszony Orient "open heart rose gold"?? óráján eléggé megfakult a bőrszíj. Kérdésem az lenne, hogy honnan lenne érdemes cserét rendelni rá? Bőrt szeretne.
Vagy egyszerűen menjek be egy óráshoz és kérdezzem meg mi van készleten?
A szám amit látok az alján R F6T2-UAC0 vagy F6T22
Sajnos nem annyira jöttem rá mi a méret talán 18??Köszi
-
dzsi23
addikt
válasz ElGatto #265376 üzenetére
Ha esetleg erről az óráról van szó, itt 17mm-t írnak, de biztos van otthon egy vonalzó, mérőszalag, tolómérő, vagy bármi, amivel meg tudod mérni, hogy pontosan milyen széles szíj illik a tokfülek közé.
-
driv4r
aktív tag
válasz driv4r #265197 üzenetére
[Zsákbamacska óracsomag hétfő] Vol. 18
Elsőre ezt gondoltam a legbénábbnak a négy közül, pedig csiszolatlan gyémánt egyes források szerint.
Külön öröm, hogy igazi bácsis bundon érkezett, utoljára kb. 40 éve volt ilyen rajtam, a BS parkolós Maiden koncerten, csak óra helyett szegecsek voltak rajta.
[ Szerkesztve ]
-
warbrock
friss újonc
Sziasztok!
100.000 Forintért milyen órát ajánlanátok nekem? Elvárásaim: fém tok és szíj, analóg, vízállóság, minőségi legyen. Mindenképp valami minőségibb, tartós darabot keresek. Előre is köszönet a választásban való segítségért. -
bigmasterg
addikt
Amikor a kerámia számlapon tükröződnek a felhők és nem a zafír"üvegen".
De videó jobban visszaadja.
De a leginkább ilyesmi a valós színe:
Ha pedig az lenne a kérdés hogy nem nagy-e egy kicsit az óra, akkor itt van 2 kép, kicsit más látószögből.
Szerintem nekem 40mm körül van az ideális méret, és ez a 42 környéke a felső határ, ami még jó.
De nyilván ez adott órától és kialakításától is függ. -
driv4r
aktív tag
válasz L4mie #265383 üzenetére
Van pár antikos, ószeres, handlé, díler stb. ismerősöm, akik tudják, hogy bármikor bepalizhatnak csoffadt öreg órákkal, főleg úgy 5-10eft körül. Napokban kaptam egy négyes csomagot, egy korábbi boltolásba tudtuk be az árát, szóval ingyen volt, de kb. 30eft lett volna a teljes pakk. Ez az orosz jött, meg két ‘60-‘70 kamu búvár, meg egy szép kis dress watch, majd felteszem valamelyik hétfőn azokat is.
-
zoarden
tag
válasz bigmasterg #265385 üzenetére
tényleg nagyon szép!
Sarki fénnyel nem próbáltad?I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
mqm
senior tag
Szép darab! Gratulálok hozzá! A bal felső korona mi célt szolgál?
-
SOAD19
addikt
Ha jól látom, "viszonylag" jó, tűrhető az üveg AR bevonata...
-
csabiks
senior tag
Gyönyörű óra, bakancslistás nálam ez a modell is
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
eldoble
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek nincs pl. ez az Oris nagyon durván túlárazva a chrono24-en [link] ?
Pár hete a Lőrinci bolhapiacon 12e-ért láttam sokkal jobb állapotút. -
dzsi23
addikt
válasz ElGatto #265391 üzenetére
Ja, ez az az óra, amit én ajánlottam ~2 éve; zsír! Mondjuk, én a fémszíjast ajánlottam, de bőrrel is jól néz ki. Csak kicsit meg vagytok lőve a 17mm miatt (legalább is a tutunál ezt is 17mm-esnek írják), nem túl nagy a választék. És ha a gyári csatot is szeretnétek átrakni az új szíjra (pl. mert a szíjat más színű csattal árulják), akkor annak a szélességére is figyelni kell, az meg nincs megadva a tutnál sem (persze, színben egyező csatot is lehet külön venni).
Esetleg csináltathattok is egyedi szíjat, ami mindenben megfelel az igényeiteknek (ez ügyben kereshetitek pl. M1ó-t facebookon).
Vagy megkérdezhetitek a márkaszervizt is, hogy tudnak-e gyári szíjat beszerezni, ugyanolyat, mint ami rajta volt, de tippeim szerint ez költséges és hosszadalmas eljárás, de hátha tévedek. -
eldoble
aktív tag
válasz bigmasterg #265398 üzenetére
Igen, el kellett volna, mert az orosz, cseh órákat is 5-8e között árulták, akkor egy svájcit otthagyni 12e ért ...
Ránéztem még pár Oris-ra,
szép, de drága: [link] ,
szép és talán megéri az árát: [link] .[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest