Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • futizoli

    tag

    válasz KelemenUhr #192647 üzenetére

    Hozzád hasonlóan én is saját tapasztalatok alapján alkottam véleményt. Elismerem, elfogult vagyok, egy tucat amphibiám van.
    (egyébként a hozzászólásomban amire reagáltál, a "szerinted" kifejezésemmel a nekem tulajdonított "szerencsés" voltomra reagáltam... nem utasítottam el teljes mértékben az állításokat, de az élüket picit tompítani akartam)
    Nem állítottam, hogy nincsenek hibás darabok, többször leírtam itt én is, belefutottam olajozatlan példányba. Szétszedtem, átmostam, olajoztam, azóta teszi a dolgát. Megtettem ezt más hibátlanul működő új darabbal is. Már minden esetben méréssel kezdek új óránál, a kezdetektől eltérően csak akkor kerülne sor szervizelésre, ha a mért értékek indokolnák. Nyilván keveseknek van ehhez kedve, ideje, lehetősége...
    Érzésem szerint a legtöbb problémát nem a gyártási pontatlanságok okozhatják, az összeszereléskori 'végjátékot tekintem ludasnak..
    Próbálom helyükön kezelni ezeket az órákat, egyéb márkák mellett szívesen ajánlom hozzám hasonló, a mechanikus órák világával viszonylag frissen ismerkedők részére. És igen, teszek említést az esetleges problémákról. :)
    ha már a mestert említetted, és ne adj' isten újra a segítségére szorulnál, említsd meg neki valamit légyszíves... a valós értékek eléréséhez 2415/16 ruszki szerkezeteket ne 52 fok emelési szög mellett mérje, ha még úgy tenné... ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák