- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gprspeter
senior tag
Elég jól beakciózták:
[link] -
Atesz 666
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #161345 üzenetére
-Már meg is oldottam..kész lett, jó lett öröm a köbön.
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Runner_fxr
Ármester
Köszi a választ mindenkinek! Megnéztünk jó pár órát tegnap, neki kicsit a sportosabbak tetszenek.
Macyke82: Az ilyen stílusú óra neki nem tetszik, ez ilyen puccos dámákon áll jól.
Amik tetszettek: Fossil ES4035, FOSSIL AM4511, Tommy Hilfiger BTH17817433, Lorus Women RP670BX9
Viszont kérdés merült fel, hogy ez a rosé szín mennyire alkalmas napi használatra? Nem e fog lekopni?
Mert akkor érdemesebb talán a sima acél változatot venni. -
fagyalllo
őstag
válasz Runner_fxr #161355 üzenetére
Fene tudja, ilyesmi óráknál hallottam már nagyon tartós bevonatról és botrányosan hamar kifakuló, lekopóról is.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Mr. Deluxe
tag
Melyik tetszik neki a legjobban?
Kopas esetere ott a gari.
-
Tulku
veterán
Aranyozott óra mindig kopik...a kérdés az hogy hány mikronos, illetve milyen időközönként cserélődik az óra...tehát ha 1-2 évente órát cserél, nyugodtan vehetsz neki bármilyet, de ha "egy életre kell" akkor érdemes acélt választani, esetleg a szíj belsejében lehet aranyozott rész...tok tetején elég necces, ha 5 mikron alatti a réteg....
-
Runner_fxr
Ármester
válasz fagyalllo #161356 üzenetére
Kérdezgettük a véleményeket, volt aki alkalmi órának ajánlotta, volt aki azt mondta nagyon tartós.
Mr. Deluxe: A Hilfiger tetszett a legjobban még mindig, de az a legkevésbé vízálló, így ott is bizonytalanság van.
Tulku: A TUTU-nál a Fossilt kérdeztem, azt mondta a srác, hogy 5 mikron vastagságú a bevonat, rá van égetve és elég tartós, talán 5-6 év mire elkezd kopni egy kicsit.
Ha nem is egy életre kell, de azért nem 1-2 évre tervezi hordani. Persze a bevonat nélküli acél sem csúnya, lehet inkább az lesz. Az én acél Tissot-om 10 éves, de gyönyörű még mindig, pedig napi használatban van.
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi101
tag
válasz Runner_fxr #161359 üzenetére
5 mikron, az 0,005mm. 1-2 év, ha vigyáz rá. Én nem vennék bevonatos órát, ha karcolódik az nagyon látványos, illetve javíthatatlan.
-
Mr. Deluxe
tag
válasz Runner_fxr #161359 üzenetére
Akkor a Hilfigerrel boldog lesz. ;-)
-
csakzolcs
tag
Ez a SKY oldal megbízható? azt látom hogy free shippinges, de rendesen szállít magyarba is? Előreutalásos gondolom, viszont nemtudom hogy mennyire éri meg ott vásárolni, mert az áfa 27% pluszban
-
csakzolcs
tag
válasz pulutodurumo #161366 üzenetére
G-Shockot néztem, 93$ 35.100FT-ra jön ki a 27% áfával. Magyarba 28ezer ingyen szállítással Lehet mást megéri ott venni, de G-Shockot nem
-
Mercutio_
félisten
-
alphaville
aktív tag
válasz alphaville #161311 üzenetére
7s26cMint az a bizonyos alma, amely minden bűnünk eredője. Èrthetőbben; minden óra Rolex-ivadèk.
[ Szerkesztve ]
-
von toth
tag
Archie sznobtesztjét háromnegyedik tudtam. A bőröndöket nem vágtam.
-
7s26c
őstag
válasz alphaville #161373 üzenetére
Én személy szerint hálás vagyok nekik nagy kedvencemért, a Pepsi lünettáért...
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
gipsztigris
addikt
Ha tetszik akkor bátran vágjatok bele a rosé aranyba!
A lányom ilyen Fossilt vett magának tavasszal.
Naponta viseli, semmi kopás, nagyon jó minőség!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
törölt tag
Mai óra: Omega szerkezet, Brauswetter János számlap, ezüst tok.
Kis történelem az órához [link] -
condy
senior tag
Mióta tavasszal eladtam a Tag F1-et, azóta kibeszélhetetlen űr tátong a lelkemben. (Nem beszélve arról, hogy két Tag pillangócsatom is hátra maradt utána.)
Sokan tudják, hogy akkor múlt el a szerelem, mikor kiderült, hogy a kis drágámban Sellita szerkezet dorombol. Igaz, hogy amikor Wg5113 bemérte, szinte nullán járt, de ez a szerkezeti "probléma" végetvetett kapcsolatunknak.
De most ismét ujjong a pici szívem!
Tudom, hogy a brand megosztó, pláne az "okosórás mélyrepülés" óta,nem is a legdrágább modell, de nekem ismét kellett egy a dobozomba.
És itt is van végre.
Öröm és bódottá!(És ebben ETA van. )
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Ábi
tag
Sziasztok!
Boldog tulajdonosa lettem egy Orient Mako Driver automatának.
Létezik, hogy az óra beállítása közben nem áll meg a másodpercmutató?
Nem ez az első automatám, de ennél a percmutató állítása közben is megy a másodperc mutató... -
Kimmuriel
aktív tag
Nos, Urak, igazatok lett, hogy aki ebbe a fórumba betéved, az ritkán elégszik meg egyetlen órával!
A kis Certina DS-1 mellé ma becsatlakozott egy Szajkó SNK809 igáslónak. Öröm és bódottá'!Máris megy az agyalás, hogy hogyan tüntessem el róla azt a rusnya nato szíjat! Valószínűleg csináltatok hozzá egy padlizsánlila vagy egy aranybarna pilóta szíjat.
-
Macyke82
tag
-
kilac
csendes tag
Sziasztok! Csak egy info ha valakinek szüksége van rá esetleg...December 20. napján rendeltem meg az Ashford-tól a seiko ssc373-at, és ma fogja a UPS kézbesíteni. Durva gyorsaság Remélem az óra is benne lesz a csomagban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest