Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz Petester #4377 üzenetére

    Ha hosszú távon is élvezni akarod a bőr szépségét, érdemes kicsit ápolgatni. Én ezzel tisztítom és utána ápolom - nagyon meghálálja :K A tisztító meglepően sok retket le tud hozni, amit nem is gondolnád, hogy ott van. No és jó illat marad utána sokáig :) Negyedévente bőven elég (feketét ritkábban is lehet)
    A gyerekek meg ilyenek, ők nem fognak figyelni, nem is kell nekik. Amíg kicsi volt, az első ülés hátuljára vettem egy védőt, zsebekkel, remekül elfért benne a gyerekholmi, és azt vidáman rugdoshatta, max hetente ki kellett mosni. A gyerekülés alá pedig ment egy masszív szivacs - szövet háttámlás ülésvédő, így az ülés sem koptatta és nyomta szét a bőrt.
    (#4371) Qru: "...amúgy mert nem szeretem a világos belsőt, a bőr belsőt és az automatát sem. ..." Hogy tudnád utálni az enyémet ;] A minap gyalogoltam ki a céges parkolóba, és azt vettem észre, hogy ahogy közeledtem a Subi felé, egyre jobban fülig ért a szám :D Igen szerethető "kis" autó ez :K
    Egyébként olvasom a topikot, de szerencsére nálam még semmi nem kopog, zörög, csereérett, azt meg nyilván nem írhatom le minden nap, hogy "hűdejó". Pedig az :D
    Azért az Auchan -os 98 -as nyálat kipróbálom, kíváncsi vagyok, hogy megy vele a gép (most leginkább Shell 95 megy bele).

Új hozzászólás Aktív témák