-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syíf
csendes tag
Szia Dead!
Véleményem szerint a Die Young, mivel steam kód, biztosan frissül a megjelenéskor. A The Forestet pedig már több mint egy éve figyelem, mert gondolkodom rajta, hogy megvegyem, de még egyetlen akció alkalmával sem láttam 10 Euró alatt. Azt, hogy 2 euró volt, kizártnak tartom.
-
őstag
-
veterán
Sziasztok!
Nem tudtok neten valami "Ezeket a játékokat told végig ha kihagytad az elmúlt 10 évet" összefoglalót?
Bár régen szerettem a CS 1.6-ot még szigorúan LAN-on, más játékoknál egyáltalán nem vagyok oda az online játékmódokért. Régebben főleg CS, UT, San Andreas, NFSU2 játékokkal játszottam, most meg GTA V-öztem kicsit de csak offline.https://tinyurl.com/rasoapro
-
Tocso76
tag
Ketten szeretnénk játszani ugyanazon IP címről, külön account-unk van, mind a két accountra megvan véve a játék. Egymást látjuk a steamben és játékban is jelöltük egymást barátnak, de nem tudunk egymással játszani. Az internet 2 modemen keresztül jön és mi wifin kapjuk a netet, az összes tűzfalat letiltottam.
Előtte Tunngle-n és Evolve-n tökéletesen tudtunk játszani.
Ismerőssel próbáltuk eltérő ip-ről, úgy működött, igaz csak úgy, ha felvettük egymást barátnak játékban és steamon belül, majd egyikőnk meghívta a másikat.
Mi lehet a probléma? Játék: Call of Duty World at War
Köszi. -
Źşë'
addikt
válasz Tocso76 #96906 üzenetére
azt kizártnak tartom hogy ugyan azon ip címről, mert a hálózat mind1ik eszköznek külön oszt ip-t (még wifin is - DHCP), ha 2 modemen jön a net akkor ott két internet kapcsolatnak kell lennie, sztem az egyik vagy router/modem vagy switch/modem kombo akar lenni, és sztem a megoldás annyi lenne hogy routeren engedélyezel portokat, amiket esetlegesen a játék használ - ugye lan játéknál ezt sok esetben meg is kell tenni, de még netes játékoknál is
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
gyugyo79
addikt
Így lehetséges, hogy az a 2 külön IP WAN oldalon mégis csak 1 -nek látszik : Hálózati címfordítás
-
Tocso76
tag
1 internet 2 router mindkét router modem is egyben, a két router közt Kb. 100 méter távolság van. Na most én és a másik gép is a távolabbi routeren vagyunk. Nyilvánvaló hogy a belső IP címünk nem egyforma, de kifelé szerintem egy IP címen vagyunk.
Eddig nem volt ilyen problémám. Nem tudom így, hogy két router modem combo van, mind a két eszközön kell e portot nyitni?
Köszi a választ. -
wjbhbdux
veterán
válasz Tocso76 #96909 üzenetére
google keresés azt dobta hogy a +set net_port paranccsal kell variálni a Steam launch optionsben a CoDWAWhoz, hogy ha már egy IP-n vagytok legalább a port eltérjen.
+set net_port 28960 az alap érték, ettől nagyobbat kell belőni vmelyik gépre pl. 28965
ide:[ Szerkesztve ]
/s
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
SP4C3
veterán
válasz Tocso76 #96911 üzenetére
UPnP legyen bekapcsolva (router/modem beállításaiban), nem kell portokat nyitni. Ja meg ne wifin játszatok realtime játékokat........
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Tocso76
tag
Végül sikerült megoldani a problémát, a jó öreg hamachihoz kellett visszatérni, működik csak kellett rajta eszközölni egy speciális beállítást.
A számítógépet és a routereket szanaszéjjel álítgattam, 2 router/modem Combo egy hálózaton, 2 külön acc, igaz nem online-lant Indítok, hanem sima lan szervert, de tudunk játszani egy hálózaton belül, plusz más is be tud csatlakozni kívülről.
Szerintem nem eredeti játékokkal is menne így. Ja és a routerre wifin vagyunk csatlakozva. -
Pangelus
tag
2 napig ingyenesen beszerezhető The Flame in the Flood
" 5§. Az egyenlő bánásmód követelménye"
-
Darkness
aktív tag
Üdv!
Megvettem a Half Life kis csomagját ami tartalmazza a HL, a BS, és az OF -et.
a HL nagyon jól fut, de a másik két játéknál az áll fenn, hogy ha az egeret elmozdítom, (free mouse) akkor egy idő után vissza ugrik a kiinduló pontra. azaz a nézet olyan, mint a balett táncos feje. mindig ugyan oda néz.
tapasztalt már valaki hasonlót?Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
bepken
veterán
-
prtvlogan
aktív tag
válasz bepken #96919 üzenetére
"A kitűzőállapot nézése" gombra kattintva jött elő. (valamelyik raktárban lévő játékkártyádra kattintva) Régebben egyesével kellett a kártyákat keresgélni, most meg megjelent egy külön gomb is, a "hiányzó kártyák megvételére"
Itt gyakorlatilag minden fel van sorolva, (miből hány kártya van a raktárban, melyik hiányzik, a legalacsonyabb ár előre beírva, mennyit fizet a vevő, mennyi jut neked.. stb)
[ Szerkesztve ]
-
prtvlogan
aktív tag
válasz bepken #96921 üzenetére
Nem csak vásárlás, hanem eladás esetén is, pl van 50 ugyanolyan kártyád amit el akarsz adni, akkor elég egyszer megadni a mennyiséget, és az árat, egyből megy a piacra az összes a megerősítés után.
Már rég néztem rá erre a részére a steam-nek, de akkor még egyesével kellett a piacra pakolni a kártyákat, illetve a hiányzókat se tudtam emgvenni egy kattintással, ha kitűzőt szerettem volna valamiből. -
Darkness
aktív tag
válasz wjbhbdux #96917 üzenetére
nincsen semmi ilyen eszköz rácsatlakoztatva a gépre. az a furcsa, hogy más játékoknál nincsen semmi problémája.
bármit is csinálok, ennél a két játéknál ugyan azt produkálja. más egérrel is.Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
Golden9
addikt
-
ayo
veterán
azt hiszem helyzet van, ez azt jelenti, hogy tudja a jelszavamat csak kódot nem ugye?
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Vertigo18
addikt
Hááát, nem tudom, Ayo, nekem eléggé gáznak tűnik ez az oldal, majdhogynem viccesnek...
Kiléptem a steamből, majd megnyitottam az általad linkelt oldalt. Felülre kiírta a saját "dolgaimat", majd alul vörösen valami bangkoki IP-t, meg a hozzá tartozó köcölléket. Mindezt úgy, hogy nem vagyok bejelentkezver, de alul felhívja a figyelmemet, hogy
"A bejelentkezési információk nem egyeznek. Zárd be a böngésződ, és azonnal változtass jelszót."
Milyen jelszót kellene változtatnom, ha nem vagyok belépve?
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
ayo
veterán
válasz Vertigo18 #96931 üzenetére
ez a https://steamcommunity.com oldala, amit direkt azért linkeltem, hogy ti is lássátok mi a gondom...
azt hittem azért itt a hozzáértőbb emberek megmondják a frankót, hogy mi a secu helyzet itt
szerk.: na mindegy követtem a Steam leírásokat, de azért továbbra is jöhetnek a plusz ötletek az ilyesmire, mert nem feltétlen érzem magam biztonságban, hogy valaki a viszonylag nehéz jelszavamat meg tudta szerezni :S
[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
őstag
Gondolom be van kapcsolva a mobilon a kétlépcsős belépés (ha nincs, akkor sürgősen kapcsold be). Ha valaki tudja a nevet és jelszót, akkor jön az értesítés a mobilra a kóddal. Ha ilyet nem kaptál, akkor max csak próbálkoznak. Nekem is valami bangkoki címet ír ki.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
ayo
veterán
válasz morfondőr #96933 üzenetére
Ez pontosan abban az emailben jött mindig, amikor megkapod a kódot a belépéshez. Ott van egy link az IP címmel, hogy hol kérték ki a kódot.
Mobilon be van kapcsolva, mailben jött a kód, szóval annyi mázlim van, hogy ahhoz nem fér hozzá, de tökre aggaszt, hogy egyáltalán a név jelszó párost tudja. Van pár hely ahol még ezt használom, mert viszonylag jófajta jelsző, azt most amit tudok és fontos átírom... nyomok persze egy full vírus keresést is, bár nem hiszem hogy lenne bármi is a gépen, de hát nagyon mást nem tudok tenni.
Ahogy redditen olvastam, ált. Bangkok és egyéb ázsiai helyekről nyomják ezt. Amit viszont nem értek, hogy hogyan lett meg a jelszavam nekik. Még a Gmail autentikációra gondoltam, hogy ott is bekapcsolom a kétlépcsőset, biztos ami biztos, mert ha az is megvan neki, akkor már sok mindennek lőttek.
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
addikt
Ez nekem kínai, illetve Bangkok-i. Ha lehallgatják ezt a kapcsolatot, akkor miért ezen keresztül küldik el a kódot. Azon sem csodálkoznék ha mindenki ugyanazt a kódot kapta volna.
"Az eljárás befejezéséhez add meg a következő különleges belépőkódot az engedélyezési ablakban, mielőtt újra megpróbálnál bejelentkezni"
Az én kódom: 2 Római szám (betű), 1 betű, és két arab szám, az utolsó a 8-as .[ Szeretkezve ]
-
ayo
veterán
válasz Golden9 #96938 üzenetére
A piros IP rész és a kód ugyanaz, egyedül a helyi IP-t írja felül ki. Ezt az URL-t az emailben kapja bárki, aki be akar lépni a fiókba, ebben jön a kód ugyebár.
(#96936) morfondőr: köszi, gmailt is belőtem, többet nagyon nem tudok tenni, de kicsit parázom, hogy vmit kihagytam, főleg hogy tuti van olyan oldal, ahol nulla visszajelzést kapok, ha belépnek az adataimmal :S
[ Szerkesztve ]
-
Plebi
senior tag
Neked milyen ip címet dobott ki a link?
61.19.212.189 ezt? Ha igen akkor nekünk egyszerűen csak továbbküldted a riport linkjét, amiben a te illetéktelen belépésed adatai szerepelnek pirosan.
Ettől függetlenül a jelszavad kitudódhatott, szóval neked el kell végezni a változtatásokat, mondjuk két lépcsőnél érdektelen lényegében, mindenki másnak csak a te riportod eredménye jön be, nem kell megijedni.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
Pangelus
tag
Humble-n 2 napig ingyenesen behúzható a Galactic Civilizations® II: Ultimate Edition
" 5§. Az egyenlő bánásmód követelménye"
-
wjbhbdux
veterán
Steam Link beta elérhető Androidra [link]
/s
-
bepken
veterán
válasz Golden9 #96945 üzenetére
ez leginkább arról szól szerintem, hogy ha ők nem csinálják meg, akkor majd megcsinálja a konkurencia a Steam Link eszközök eladásából már biztosan jött elég bevétel, tekintve, hogy többször is dobálták már fillérekért az emberek után (legutóbb talán valami 1,5 euró volt játék mellé?)
meg aztán ha valaki épp azért nem akar még egy kütyüt bekötni, mert már így is van elég, ráadásul Android fut a TV készüléken vagy Smart Boxon, akkor annak már éppen elég indok, hogy kiváltsa egy ilyen appal.
én jó ötletnek/lépésnek tartom. mondjuk a kontroller csatlakoztatás részt egyelőre nem igazán értem...
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz Golden9 #96947 üzenetére
annyiból mondjuk valóban lehet pofán verés, hogy az eddig egy dedikált eszközről (olvasottak alapján) tökéletesen működő rendszernek most az Androidos hardverek széles és ebből adódóan sokszor megbízhatatlan spektrumában kell produkálnia, ugyanazt a szintet hoznia. (bár valószínűleg azért is van a beta, hogy a nem támogatott eszközöket kiszűrjék)
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
eami
Topikgazda
válasz Golden9 #96947 üzenetére
elég filléres eszköz a steam link ahhoz képest amit tud. nem nagy veszteség nekik hogy ha kevesebb fogy emiatt. nekik inkább az számít hogy minél több játékot vegyél, csak segítenek abban hogy minél több platformon játszhass velük.
tegnap este ránéztem mobilról. de controller nélkül nem jutottam sokáig mindenképp kell neki vmi external input hogy érdemben lehessen használni. amúgy ez inkább csak érdekesség, mert LANra vagy korlátozva és a host gépet is lefogja, azon nem lehet közben mást csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Golden9 #96945 üzenetére
A Steam Link célja elsősorban nem a profitszerzés (mármint nem közvetlenül), hanem a Steam platform további népszerűsítése. Vagyis azt akarják elérni Valve-ék, hogy konzol helyett inkább Steam-es játékokkal játssz a TV-den, és így nem esnek el bevételektől, amikor konzolt veszel (és arra a játékokat, nem Steam-re).
Egyébként már régóta létezik okostévékre hivatalos Steam Link alkalmazás.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest