-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
eddig nálam 5 db fóliás volt, ebből 2 db ment el 14 centért, többi 12-ért. jól van az
(#97398) csaba951! LOL micsoda belsős info
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
nagyúr
-
Samus
addikt
válasz lkristóf #97362 üzenetére
Ennyi maradt meg:
A játék oldala egyébként létezik még, csak persze játszani nem lehet, és a statisztikák is nullásak.
A Salien játék pedig...9. szintig aránylag egyszerű volt eljutni, talán meglesz a 10. De több biztos nem, ehhez éjjel-nappal menni kellene a scriptnek...
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
nagyúr
Amúgy szerintem teljesen jó kütyü, nekem bevált... bár eddig nemsokféle játékkal (stílus) próbáltam ki, de amivel igen ott jól szuperált... ethernet kábeles net kell és akkor pöpecül megy.
Remélem idén végre kidobják a 4K-HDR képes változatát... jól jönne.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bepken
veterán
válasz alratar #97406 üzenetére
aha, ez így jó buli szokott lenni én ilyenkor átküldöm másod fiókra mindegyik pakkot, majd egyben vissza az egészet. akkor már engedni fogja zsákba tenni őket (ugye 1000 követ tudsz zsákba pakolni)
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Segal
veterán
válasz alratar #97406 üzenetére
Lejárt már a trade ban a többire: Mert akkor szokta így mutatni ha a másik 3 csomagra még nem járt le. Különben egyszerűen hozzáadja a többihez..
Mindenesetre ne most akard eladni mert most a sale miatt beesett az ára. Most venni érdemes Én azért vettem is 2x 1000-et
[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy akinek megvan Steamen a "Might & Magic Heroes VII Complete Edition" az meg tudná mondani, hogy milyen nyelveket tartalmaz a játék és a [link] oldalon pontosan milyen néven szerepel? Steam szerint ha itthon veszem meg, akkor csak cseh, magyar és legyen nyelven lehet játszani vele. Előre is köszönöm a segítséget!
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
Ryder62
őstag
Hi,
Telepítésnél a Steam által kiírt helyigény valós? Tényleg ennyit foglalnak majd a telepített játékok?
-
Agyzuzo
addikt
válasz Ryder62 #97410 üzenetére
A telepítés idejére lehet lefoglal magának annyit, de többnyire a végén tényleg kb. a fele elég.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
JSaN
addikt
Pff kemeny ahogy olvasom hogy csak bottal toljatok a space jatekot.
En le se merem irni hogy mit szenvedtem mire 6os szintig elmentem, no mindegy kompenzalaskent vettem egy steam controllert.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
csaba951
veterán
válasz Crvsh3R #97409 üzenetére
>Steam szerint ha itthon veszem meg, akkor csak cseh, magyar és legyen
>nyelven lehet játszani vele.Igen is, meg nem is. Ha Might and Magic Heroes VII Deluxe-ot veszel, akkor a POL (Polland) verziót adja. Ha Might & Magic Heroes VII Complete Edition-t akkor meg a WW (world wide) verziót.
-
Crvsh3R
senior tag
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok! Van valami progi amivel a kártyák piacra felrakását lehet gyorsítani?
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
Liquid Snake
aktív tag
Sziasztok! Van olyan lehetőség hogy steam summer sale játékot telefonon játszani? Mostanában nem leszek gépközelben.
A Hideo Kojima Game
-
lkristóf
senior tag
16os szinten van a ránk 5 badge. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz lkristóf #97421 üzenetére
ezzel nem tudom mit akarnak tényleg elérni, ösztönzik a népet hogy csaljanak a VAC-os játékokban is?!
de ez aranyos
5. kedvezlény rang
"A 2018-as Nyári Kevdezlényes Vásáron való részvétellel kiérdemelve." jófejek.[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Shy
tag
A summer sale trade kártyák most 0,04 centért mennek augusztusi határidőig kb ez mennyire mehet fel majd mit vizionáltok? Vagy érdemes most eladni őket?
Kell, vagy rakom el?!
-
őstag
Mi a helyzet, a pubg cuccai törölve steam-ről? Vagy csak nekem nem műxik.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Samus
addikt
-
Vesporigo
aktív tag
Rendeltem egy Steam controllert, még tegnapelőtt. Hol lehet követni, merre jár a csomag? Vagy azt csak akkor tudom majd követni, ha átveszi a GLS?
-
JSaN
addikt
válasz Vesporigo #97432 üzenetére
En is tegnap vettem, es irja is hogy nagy rendeles szam miatt kesedelem varhato tobb napos is mire feldolgozzak a rendelest.
Amugy a steamben vasarlasi elozmenyeknel, a controller melett van egy szalitas reszletek ott megtudod nezni.
Ha feladjak futarnak ugy is kapsz emailt benne a nyomkoveto koddal, en kb 1 het mulva saccolom mire inditjak.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
A Squad-ot szeretném kipróbálni, hogy fut a gépemen.
Ugyebár a Steam-en van ez a "ha két óránál kevesebbet játszol akkor visszatérítjük az árát" dolog.
Nos ez vonatkozik EA játékra is? Erről nem találtam semmit. Valamint ha nem Steam pénztárcából meg az összeg, akkor van lehetőség ugyanoda vissza kérni a pénzt?Press "F" to pay respects.
-
Źşë'
addikt
-
sagem
addikt
válasz Imilenni #97436 üzenetére
A visszatérítés EA játékokra is vonatkozik, és:
"A visszatérítést vagy a Steam Pénztárcádba kapod, vagy ugyanazon a fizetési módon keresztül, amit a vásárláshoz használtál. Ha a Steam bármilyen okból nem tudja a visszatérítést az eredetileg használt fizetési módra végrehajtani, akkor a teljes összeg a Steam Pénztárcádban íródik jóvá. (Az országodból a Steamen elérhető egyes fizetési módok esetleg nem támogatják a vásárlások visszatérítését az eredeti fizetési móddal. A teljes listához kattints ide.)"[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Samus
addikt
Nekem most fut, de egyszer már megállt, sajnos nem biztos megoldás a felhős móka. Redditen is panaszkodnak. De legalább azt megtudtam, hogy a pontok maradnak, csak hozzá kell gyűjteni a szintekhez. 2.4 misi volt a level 11, a 12. most 3.6, és csak ehhez kell gyűjteni. Azt hittem nulláról megy... Viszont most hirtelen megváltoztak a Top klánok... Érdekes.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
prtvlogan
aktív tag
Most ennyire számít a kitűző, és a szint? Ad valami pluszt, vagy mi?
Évről évre ugyanaz a kattintgatós játék, csak máshogy hívják, mégis megőrültök érte, hogy meglegyen a max level... ha már eleve botokra, és scripte írják ,ne foglalkozzatok vele, hátha csinálnak valmi értelmeset!
Ja, hogy jön belőle pár euró plusz, 10 fiókonként... akkor jól van, -
-
Redneck
nagyúr
Kicsit ideges vagyok, hogy ennyi lóvét szednek, de állandóan elérhetetlen a raktáram, vagy amit épp meg szeretnék nézni Steamen. Vajon mikor cserélik le ezt az elavult felületet?
Egyébként tudja valaki hogy lehet manuálisan beállítani például olyat keresésnél, hogy ár, különböző stílusok, korai hozzáférés szerint keressen? Ne külön külön hanem egyszerre.
Múltkor volt egy játék aminek nem jutott szembe a címe, a kívánságlistám épp elérhetetlen volt, de próbáltam megkeresni hogy megmutassam a haveromnak. Kevés sikerrel.Mindegy hogy Gigabites hálón vagy mobilneten vagyok, a fél Steam elérhetetlen vagy lassan jön be, és nem csak Sale idején forog a töltést jelző animáció.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest