Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Samus

    addikt

    válasz Csapoati #71997 üzenetére

    Akkor ezentúl PiciPuha vállalatnak hívom, ha úgy megfelel :D

    Egyébként nincs semmi bajom az XP-vel, sokáig ragaszkodtam hozzá, de a hetest azonnal megszerettem (leszámítva az új hálózatkezelését, és a sokkal nagyobb memóriaigényét). Tovább viszont nem mennék, se 8, se 10.

    @S1M0N
    Három dologgal védekezhetsz egyszerűen. Biztonságos e-mail fiókot használsz, amin van kétlépcsős azonosítás, például Gmail (idegen helyről való belépés esetén SMS-ben küld egy extra kódot, ergo hiába szerezték meg a Steam azonosítóidat, a Guard miatt nem tudnak belépni, akkor sem, ha emellé az email adataid is megvannak nekik).
    Nem adod meg soha és senkinek sem a Steam felhasználóneved és jelszavad. Nem lépsz be sehová sem ezekkel a Steam-en kívül.
    Ha egy linket kapsz akárkitől, mindig kérdezz rá, hogy mi az.

    Amikor belépsz Steam-re (havonta egyszer muszáj, mert mindig kiléptet), a bejelentkező oldal hitelesített, https protokollal működik (böngészőtől függően a címsor, vagy egy része zöld ilyenkor), erre kell figyelni. A scammer oldalak egyike sem hitelesített a beléptetéskor.

    Más: Miért kapom állandóan ezt, mióta töröltem a sütiket? A steam oldalait English nyelven nézed. Kattints ide, hogy a Steam oldalait Hungarian nyelven böngészd.

    Szép piros. Folyamatosan be vagyok jelentkezve, és szinte minden nap megjelenik. És ott is marad, még nem "Hungarian" nyelven nézelődök (alapból magyar, hiába mondja, hogy nem).

    [ Szerkesztve ]

    '' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

Új hozzászólás Aktív témák