Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • whisperity

    tag

    válasz zseko #6611 üzenetére

    Hát igen, sajnos erre tartanak a játékok. Túl rövidek a singlék. Nézzük például a két Half-Life-ot (HL1 és HL2). Jó fél-egy nap kell, hogy kijátszd, főleg ha utánajársz a részleteknek, beleakarod magad élni a sztoriba, vadászgatsz achievementeket (nem videó alapján hanem abból a félsoros leírásból kigondolva). Az epizódok már más tészta... HL1-hez ott van másik két teljesértékű játék, a Blue Shift és az Opposing Force. Mindkettőhöz idő kell, hogy kijátszd.

    Ezzel szemben a Portal 2 egy vicc. Kőkemény 8 óra alatt kivihető (single + coop). A Portal (1) 45 perces játékidejét nem említem, az csak egy "teszt" volt.

    CODUO. Ajj... de rég volt már. :K

    Én szívesen elvagyok a singlés játékokkal, néha jobban szeretem azokat, mint a multisokat. Néha a játékokat a sztori miatt játszom, és a singlékben legtöbbször több sztori van. :B Bár én olyan vagyok, hogy nem stílus/működés alapján különböztetek meg játékot. Játék és játékot különböztetek meg egymástól, függetlenül a kiadótól, a stílustól, a típustól, a minden franctól. Zenét sem előadó/műfaj szerint nézek, hanem egy-egy zeneszámra lebontva.

    Nálam az egyetlen kiadó, a Valve élvez prioritást úgy, hogy próba nélkül megvettem a Portal 2-jüket (elővételben ráadásul), mert eddig a Valve nagyon jó játékokat csinált. De a Portal 2 konzolérzése után elgondolkodom a HL2EP3/HL3 megvételén (ha egyáltalán kiadják).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák