- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadow1901
aktív tag
válasz Csapoati #63700 üzenetére
Komolyan gondolkodtál rajta, hogy átverés vagy sem? Vagy én értettem valamit félre?
Az ajánlatban a valve tett vip ajánlatot a privátban meg Ő maga ad érte annyit.
Azt meg, hogy hogy lehet "átutalni" szerintem tudja mindenki.A profiljára kéne ezeket a képeket belinkelni. Tudja törölni onnan?Tudja.[ Szerkesztve ]
Kérdezz, bármit meg lehet oldani! | Inkább privátot írjatok!
-
Ryder62
őstag
Steam felhőbe mennyi screenshot tölthető fel?
-
Mate
nagyúr
-
Ryder62
őstag
Tehát pár ezer kép elfér. Nagyszerű.
-
fsztm174
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem abban valaki segíteni, hogy megvettem az MW3-at eredetiben. Van steam fiókom is. De amikor telepíteni akarom a játékot a steamba rakja és nem a gépemre. Ez azért is fontos mert angolul van az egész és nem nagyon értem Szereztem magyarosítást és így azt nem tudom felrakni. Ha tud nekem valaki akkor jó lenne ha segítene. Előre is köszönöm.
-
Mate
nagyúr
válasz fsztm174 #63708 üzenetére
Nem egészen értelek. Ha jól tudom MW3 steam drm-el rendelkezik, tehát be kell aktiválni steam-en. Onnantól kezdve meg simán úgy működik, mint bármely steam-en megvett játék, tehát telepíthető a gépre.
Mi az, hogy steam-re telepíti és nem a gépre? Telepítésnél Steam szerverét adtad meg vagy mi?
-
Samus
addikt
válasz fsztm174 #63708 üzenetére
Hogy érted, hogy a Steamre rakja fel, és nem a gépre? A Steam alkalmazás hol van? A Marson? De most komolyan. Ha a CD kulccsal beregisztráltad Steam alkalmazásban, akkor ott a bal listában megkeresed, és kattintasz egy telepítés gombra (még csak lemez sem kell hozzá, ha combos neted van, akkor nem is tart sokáig)), ha kész, akkor lesz parancsikon az asztalodon is (miután a játékot letöltötte és telepítette a Steam).
Itt egy kisebb magyarítás: [link] , nem néztem meg, de gondolom vagy telepítős, vagy van leírás ha tömörített.
Még azt sem igazán értem, hogy mi a problémád...
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
fsztm174
csendes tag
A telepítő lemezről a CD 1 -ről telepítettem és egyből a steam-re rakta fel mert kérte, hogy jelentkezzek be. A steam-n a játék aloldalon ott van a sima és a multis is. Nem ez a probléma hanem az hogy miért nem a gépemre telepítette? Igy magyarosítást hogy telepítsek fel?
-
fsztm174
csendes tag
A D meghajtón van a steam. A cd regisztrációs kódót nem is kérte. A steam-n hogy lehet beregisztrálni a kóddal a játékot úgy ahogy mondtad?
-
NyMRooD
őstag
Minden Steam-es játék mentése felkerül a felhőbe?
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
eami
Topikgazda
válasz NyMRooD #63717 üzenetére
sajna nem :\ érdemes néha nyomni egy backupot a Gamesave Managerrel. "mentett " már meg hogy volt korábbi mentésem
(#63718) cashback: még ez sem garancia, mert van ami szimplán csak a játék beállításait menti el felhőbe a mentéseket nem.
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
Köszi mindhármótoknak
És ha magyarosítok egy játékot (külső forrásból), azt Gabe bácsi mennyire szereti?
mate3553 és cyberwarfare: köszi, nektek is.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
-
csana
senior tag
Visszakaptam amit a steamen keresztül adtam a játékért. Viszont miután utánanéztem, feltűnt, hogy ez a "support guesture" ilyen "one-time" dolog. Ez most azt jelenti vajon, hogy ha megint kibabrálnának velem, már nem fognak intézkedni, hogy a visszakapjam a dolgaim, amikkel cseréltem? Nekem ez volt az első ilyen esetem, de most picit parázok, hogy ha közeljövőben átnyomnak, akkor csak egy IJB-t kapok..
Valakinek volt már olyan tapasztalata, hogy többször is supporthoz fordult scam miatt (és többször is segítettek rajta mivel nem ő volt a ludas)? -
ayo
veterán
ők úgy vannak vele, hogy 1-2x lehet ilyeneket csinálni - pl fiókot feloldásnál is aszem 2-3 alkalom van max, utána szevasz. ők megírták, hogy használd a marketot stb. ez ilyen, ha rossz arcokkal kereskedsz, akkor sztem be kell vállalni, elvégre nagy haszonért cserében történik. ha meg csak nagy ritkán kéne valami, akkor érdemes valami 100% megbízható embertől szerezni "normál" áron.
http://jateknaplo.blog.hu
-
Hangm4n
tag
-
csana
senior tag
válasz Hangm4n #63729 üzenetére
Ezzel semmi gond nincs, én is figyelek ezekre. Gyakran cserélgetek (csak, és kizárólag) steam.en belül, nagyjából képben vagyok, viszont mióta léteznek akciós kuponok játékokhoz, gyakran akadnak kivételek. Amibe én keveredtem, ott is átment jó pár emberen a gift, és akivel trade-eltem annak épp semmi rejtegetni valója nem volt..
Ollie:
A cserékkel kapcsolatos szabályzatukban az szerepel, hogy ha így vernek át, visszakapod a cserében érintett itemeket. "We will restore the items/gifts that were associated with the trade that you performed to receive the game as a one-time customer service gesture." Na és ugye itt szerepel az a "one-time" dolog.
Szóval engem az zavar, hogy az ő szolgáltatásukat igénybe véve, az általuk állított szabályok teljes mértékű betartásával ér kár úgymond..ayo:
Ok, hogy ők jelzik, hogy figyeljek oda a csalókra, viszont képtelenség kiszűrni hogy az adott ember aki megkeres (vagy akit megkeresel), az most "simlis-e" vagy sem. A steam-nek szerintem nagyon jó védelmi rendszere van. Elég sokan terítették a lopott kártyákkal vásárolt steam cuccokat, és most már szerencsére erre is bevezettek egy 30 napos limitet (új kártya -> 30 napig vársz, ha tiszta, mehet). És mégis valahogy akadnak trükkök.. Tőlem 1 hét után szedték el a játékot, pedig már mintha élt volna ez a szabály.. Elvileg el sem juthatott volna hozzám a történet.. Szóval furi..[ Szerkesztve ]
-
Hangm4n
tag
Akkor nem szóltam.
Azt hittem, hogy nem vagy benne a rendszeres tradelésben.
Sajnos előfordulnak ilyenek (nekem szerencsére még nem volt ilyen gondom).
Talán az a legbiztosabb, ha Steamtrades.com-on keres az ember egy több száz +rep-es embert és vele üzletel. A profilban lévő +rep-es kommentek nem számítanak, abból én is gyártok bármennyit. -
kisfer
aktív tag
Sziasztok.
Járt már valaki úgy h a steam kliensbe igen de a neten nem tudott belépni a steambe?
Nálam ez áll fenn,mit lehet tenni?Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető és Számítástechnikai szoftverüzemeltető állást keres!
-
csaba951
veterán
válasz kisfer #63732 üzenetére
Ha egy órán belül nem rendeződik magától, akkor tényleg nem jó jelszót írsz be a böngészőben! Vagy rossz jelszó van elmentve!
#63726 csana
"one-time" dolog
Normál használat mellett semmi félnivalód nincs! Ez csak azért van benne, nehogy valaki vérszemet kapjon és elkezdjen szórakozni azzal, hogy ezt naponta ötször megcsinálja. Na, ebben az esetben egy idő múlva tényleg nem fogják neki visszaadni a cuccait.Ha évente 1-2 ilyen esetben belefutsz, akkor biztosan segíteni fognak!
[ Szerkesztve ]
-
csana
senior tag
válasz csaba951 #63733 üzenetére
Az én jóhiszemű értelmezésemben a "one-time" dolog azt jelenti, hogy minden ügyet ki fognak vizsgálni. Nehogy azt higgye valaki, hogy mondjuk miután egyszer bizonyosságot nyert az ártatlansága, és visszakapja a dolgait, akkor egy másik hasonló csere kapcsán nem néznek utána a dolgoknak.
[ Szerkesztve ]
-
csana
senior tag
Innen szedtem.
4. kérdés/bekezdés "What if I redeemed a game from a trade that is fraudulently purchased?" -
Źşë'
addikt
tök jó hogy mindig kétségbe vonjátok itt az emberek véleményeit tökre olyan mintha bíróságon lennénk vagy mintha hivatalos szerv kérné hogy támaszd alá az állításod... picit fura, frusztráló!
amúgy megint a témánál vagyunk, és jééé itt van egy olyan user aki pont úgy járt mint ami példát én felhoztam...
(#63732) kisfer nem lehet hogy más néven voltál belépve akár kliensbe akár böngészőbe? esetleg ha van steam guard a kódot sikeresen beírtad? ha új a böngésző oda is kéri a steam guard által küldött kódot
sütiket esetleg töröld ás próbáld újra. Azt vettem én észre ha steamben más van belépve akkor "elveszti a szinkront" és nem tudok marketen vásárolni[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz wjbhbdux #63738 üzenetére
Aztán jön a töltény levélben meg a lófej az ágyban...
mate3553: LOL
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Na igen, ott van, hogy egyszer csinálják ezt meg, szóval többre ne számíts.
(#63737) Źşë': igazából kifejtenéd, hogy mi a probléma? Jobb az, ha mindenki elhitetné magával, hogy akárhányszor átverik, majd Valve bácsi kárpótolni fogja? Mert hogy a szabályzatukban az van konkrétan leírva, hogy egyszer kárpótolnak.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
csana
senior tag
válasz wjbhbdux #63738 üzenetére
Hát nem tudom, ennyire még nem gondoltam túl a dolgot. Nem óriási haszonnal, iparszerűen csereberélgetek.. Csak épp belefutottam egy ilyenbe, és miért ne futhatnék bele ismét akár holnap (bár erre kicsi az esély, de pont megkeresett ismét valaki egy hasonló ajánlattal, és szintén feddhetetlen múlttal).. Mindezt úgy, hogy semmi hátsó szándék nincs a dologban..
zsé:
Úgy tűnik ezek szerint már lemaradtam egy hasonló témáról. Engem most ért utol a dolog, így ezért hoztam fel. Persze nem akarnám ragozni, csak hogy hátha valaki járt úgy, hogy sorozatban "megszívta"..Amúgy Ollie szerintem csak kíváncsi volt a forrásra, nem hinném, hogy kérdőre akart vonni vagy ilyesmi XD..
(#63741) ollie :
De egyelőre sokan sokféleképpen értelmezik ezt a dolgot. Nekem nem egyértelmű a fogalmazás. Kiegészíthették volna valami olyasmivel, hogy többet ilyen ügyben nem adunk vissza semmit..[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Nem nagyon szoktam foglalkozni játékoknál a pontokkal, de Tactical Intervention tényleg anyira *ar, mint a pontok mutatják?
-
wjbhbdux
veterán
a játék rendben van, az autós pályákon jól el lehet szórakozni pár órát, a többi meg a CS egy kicsit továbbgondolva.
az előző évtied ázsiai F2P játékokat idéző üzleti modellje viszont rettenetes, valami német cég átveette és ők fejlesztgetik, de a csapat feje már a Rustot hegeszti azóta./s
-
Źşë'
addikt
Írásban kommunikálunk, ezért nem mindegy, hogy miként fogalmazunk, mivel nem halljuk egymás artikulálását fontosnak tartom azt, hogy hogyan fogalmazzuk meg mondandónkat. Itt fórumon már elég sokszor tapasztaltam ezt, mármint hogy amit állít az ember azt megkérdőjelezik egyesek, ez úgy jön le mintha az illető hülye lenne ill. hülyeséget beszélne, szimplán hülyén érzem magam ilyenkor (mint nem kezdő trader nem véletlen írtam a dologról) - az embert nem verik át sűrűn, ha kellőképp figyel bizonyos dolgokra, ha ez megtörténik azért az elég gyanús lesz és még szép hogy kivizsgálják az ügyet, úgy kezelik itt ezt az egész valamint mintha a piacon forgó kulcs itemek súlyos százaléka lopott forrásból származna!! Ha úgy gondolták volna hogy 1x térítenek csak, akkor szerintem is érthetően fogalmaztak volna.
A steam érdeke is hogy kordában tartsa a közösséget, senkinek sem jó ha tele van csalókkal a rendszer... VAC jó példa erre. Mivel a biznisznek sem tesznek jót a csalók, ezért feltételezem, hogy erre azért adnak (és minden jel erre utal - olyan emberrel még nem találkoztam aki azt állította volna hogy írt a supportnak és nem rakták vissza az accuntjára a cserében felhasznált itemeket). El tudom képzelni mi történne ellenkező esetben, és tényleg ne úgy képzeljük el a dolgot, hogy 10 cseréből 6x átvágnak, mert ez kb a mesében létezik csak. Az emberek legtöbbször tanulnak a hibáikból! Mivel nem kicsi a tét ezért saját érdekükben teszik azt! Senki sem tudhatja, hogy milyen elképzelései vannak steamnek az egész trade rendszerről, biztos vagyok benne hogy lesznek még nagy változtatások.
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Agyzuzo
addikt
Inkább csak iszonyatosan bug-os. A kocsikázás megdobja kicsit, de valahogy nehézkes az egész. Pár órát játszottam vele, annyi elég is volt.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Assimilator
őstag
"De egyelőre sokan sokféleképpen értelmezik ezt a dolgot."
Nálam az egyszer adjuk vissza ugyanazt jelenti, minthogy nem adjuk vissza többször. Az egy nem többszörös érték.
Źşë': Ezt a témát most miért kellett újraéleszteni? Mindenki túllépett rajta, nem értem miért kell ezt megint előrángatni.
-
prtvlogan
aktív tag
Sziasztok!
C meghajtó formázása esetén (törölt dokumentumok mappa) van-e lehetőség a mentett játékállások visszaszerzésére valahogy, vagy felejtsem el. A steam mappa egy másik meghajtón van, így a játékaim megmaradtak, viszont a mentések nem…
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok