- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Star Wars franchise akció itthon nem elérhető? Rákattintok a képre és behozza a Steam kezdőoldalt.
-
kozi71
senior tag
Elnézést a kérdésemért , de még sosem játszottam ezekkel, nem vagyok otthon BF-be.
Szóval a Battlefield Bad Company 2 az a Battlefield 2: Complete Collection ?
Vagy ez két külön játék?high tech, low life
-
-
Pocok256
veterán
Végre empire total war akció
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Mate
nagyúr
EU-ban mennyi pénz lehet max. walleten?
-
-
csaba951
veterán
>Kipucolom a raktáramat
Rossz időzítés!
1) Május 1 óta folyamatosan komoly zavarok voltak a Market működésében. Ez torzítja az árakat. Kell pár nap amíg visszaáll a normál állapot.
2) Május 5-10 között rengetegen kapják meg a fizetésüket és ezért rengeteg pénzt fog beáramlani a Marketre.
3) A helyedben május 8-án 7-10 CET között adnám el a felesleges cuccaimat! Várhatóan ekkor kapsz értük a legtöbbet.
-
-
-
tupacamaru
veterán
válasz Pocok256 #63960 üzenetére
Az Amazon-on is, ott némileg olcsóbb az alapjáték. [link]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Niczo
senior tag
válasz tupacamaru #63972 üzenetére
ezt sem mérik valami drágán:
Space Trader Online Game Code $0.5Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Sipi1984
csendes tag
Üdv.
Nem tudom hová írhatnék még,de megpróbálom itt is ezt feltenni ezt a kérdést hátha találkozott már itt valaki ezzel a hibával. Szóval,azért írtam ide,mert eddig csak steames játékokkal fordult ez elő.
A hiba pedig a következő,hiba kód szerint:
directx device present failed device removed dxgi error device hung
Ezt a hibát a Call of Duty Ghost-tal és a Grid 2-vel egyaránt csinálja a rendszer.
Egy Gigabyte 780Ti-ről van szó. Átraktuk amúgy ezt a kártyát egy másik gépbe is,de ott is ezt csinálta,de egy másik 780-nal pedig nem ua. a gépbe nem. Steam fórumokon olvasgattam erről és ott eléggé különböző konfigokkal fordult elő ez a hiba, Nvidia-val és Ati-val egyaránt. A Youtubeon van pár videó ami ezzel foglalkozik,de egyik sem vált be egyedül a Cod-nál tudtam azt elérni,hogy csökkentettem EVGA Precision X-el a kártya prociórajelét 20Mhz-el és láss csodát működik,igaz nem értem,hogy miért! Ugyanez a Grid-nél nem működik.Segítségeteket szeretném kérni!
Előre is köszi.Ha esetleg nem ide kellett volna ezt írnom elnézéseteket kérem,akkor írányítsatok át egy másik topicba.
-
őstag
Mennyire megbízható ezzel az oldallal belépni steam-re?
LINKhttp://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
shadow1901
aktív tag
válasz DrTechnoid #63977 üzenetére
Nyugodtan.
Kérdezz, bármit meg lehet oldani! | Inkább privátot írjatok!
-
addikt
válasz DrTechnoid #63977 üzenetére
Megbízható.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
kozi71
senior tag
Ez a progi gond nélkül aktíválható steam-n itthon? Még 28 percig elég jó árnak tünik érte.
high tech, low life
-
addikt
-
warcat
veterán
Nem kell itt túlbonyolítani,én is ránéztem 23:00 előtt kicsivel,tényleg csak pár perc volt hátra nem volt ott semmi extra nap kisbetűvel,de nincs ebben semmi,többször láttam már,hogy meghosszabbítják - itt is meg máshol is,tipikus "vegyél meg gyorsan" trükk,Steamen sem azért pörög a számláló a napin,hogy ne maradj le arról,mikor kell ráfrissíteni.
Nincs ezzel baj,amyg nem csökken az ár isEA: It's in the crate!
-
őstag
-
addikt
válasz DrTechnoid #63991 üzenetére
Nem lehet, mert kimondottan braziloknak van, mint nálunk mondjuk a CDGalaxis.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
VGYke
addikt
DJGABI mate3553 köszönöm!
Itt kezdtem először érdeklődni és mint látható, van 795 pontom a semmiért (mert csak regisztráltam még nem játszottam). Sehogyan sem jövök rá, a pontok mikre jók. Hiába akarom de nagyon a 250pontos AMDR9 270X kártyát, valamilyen hibaüzenettel (amit nem értek) elutasít.....Más: DJGABI: "vicc hogy minden tud már streamelni..." . A streamelés megvan: (tartalmakat nem töltjük le, online streamelve nézzük). Soha nem kísérleteztem vele. Ez játékoknál mire jó? Csak nem arra, hogy pl. laptopot nem dugom össze az überokos wifis TV-vel, hanem online jön a TV-n a laptopon játszott játék, FHD minőségben lag nélkül, így megspórolható pl. a hdmi kábel? - szóval ezt kétlem, hogy erre jó! De akkor mire való?
[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
-
djculture
félisten
Szerintem azért mert hozzánk nem küldik el sajnos:
Shipping Information:
US excludes Territories of Guam, Puerto Rico, and the US Virgin Islands
South and Latin America
UK excludes British Overseas Territories
France excludes Guadeloupe, Martinique, French Guiana, Réunion, Mayotte, French Polynesia, Saint Pierre and Miquelon, Wallis and Futuna, St. Martin, St. Barthélemy, and New Caledonia[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
"Hiába akarom de nagyon a 250pontos AMDR9 270X kártyát" szép is lenne, annyiért én is behúznám
"monthly sweepstakes" azaz havonta sorsolnak ki 1 darabot az _összes_ jelentkező között.streamelés: ismerősöknek/ismeretleneknek közvetíteni. legnépszerűbb most kb a twitch.tv csak megemlítettem, nem mintha engem érintene az 1 megás feltöltési sebességemmel.
a te problémádra kb a steam-es In-Home Streaming megoldás lehet, de ehhez kell egy plusz gép [link] ami sztem nettó fasság. [link] egy ilyen miracast dongle- nak nem tudom mekkora lehet a lagja, de ahogy olvasom nem épp játékra találták ki
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
De, arra is jó a streaming, de itt konkrétan a twitch megosztóra tölti fel (olyan mint youtube, csak realtime streameket lehet megosztani), így ha a tv-n akarod nézni, akkor több mp-s lagra kell számítanod (akár 5-10mp), mert a netről töltöd le a saját streamedet. Vagyis ebben az esetben nem arra való, amit szeretnél, hanem arra, hogy mások nézhessék realtime, ahogy játszol. Ez nem hülyeség, vannak akik sok ezer dollár keresnek ezzel.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
csaba951
veterán
Napi akcióban: Trine 2: Complete Story;-90%;1,69 €
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok