- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Észrevettétek, hogy most már Steamen már ki lehet választani, hogy mely DLC-ket akarunk telepíteni az adott játékhoz?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
Csapoati
nagyúr
Ja, sok jó újítás jött, meg mostanság nincs is annyi gubanc.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
veterán
Jól látom hogyha a Steames Watch Dogs-ot veszem meg, akkor azt uplay-re kell valahogy beaktiválnom? Vagy mint jelent pontosan a játéknál az hogy, "külső DRM uplay"?
Köszönöm
iPhone 13 Pro Max
-
Qmi
tag
Ez Steam-en regelhető lehet?
-
Skyhunter
őstag
Következő problémám akadt. Megvettem a Kings Bounty packot. A Warriors Of the North-ot telepítettem fel a laptopomra és az asztali gépre. Szombaton vidéken a laptopon játszottam, és a mentéseket a Steam felhőbe "tettem".
Az miért van, hogy a mai napon, az asztali gépről indítva a játékot, nem látja a felhőben mentett játékállásokat???
-
-
Skyhunter
őstag
A "Mentés" menüben van egy ilyen steam logo, amire ha mentéskor rákattintok, akkor kiírja hogy a mentés a Stean felhőbe (is) került.....és van egy számláló ami, mutatja hogy 100mb tárhelyem van.
Update: Most kinyitottam a laptopot is, és......érdekes módon a laptopról elérem a mentéseket.....de akkor az asztaliról miért nem? (mutatja is szépen hogy 95mb/100mb a foglalt tárhely.)
[ Szerkesztve ]
-
Az nem feltétlen jelenti azt, hogy a mentések is oda kerülnek.
(#64569) Skyhunter: na ez érdekes, így tényleg oda kéne kerülnie. Biztos, hogy ugyanazzal az accounttal lépsz be mindkét gépen?
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Qmi
tag
TF 2 kulcsokért cserébe valaki nem venne nekem egy ilyet? Nem akartam tolakodó lenni. (dehogyisnem... )
-
ayo
veterán
múlthéten megint 75 greenlight cím jött ki, itt a kivonat a jobbakból. tengami nagyon jó lesz
http://jateknaplo.blog.hu
-
félisten
Ezzel a steam home streaminggel megoldható, hogy egyszerre futtassak kettő dota 2-t az asztali gépen és az egyiket streameljem egy laptopra?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
Nem tudom mikortól ment rá a steam, de pont a napokban banoltak egy srácot aki ugyanígy járt a feleségével, mert 1 gépről játszottak.
dev fórum:[link]
"we cannot promise any player who runs multiple instances that they will be free from negative consequence."[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
SityiSXT
őstag
Én próbálgattam már ezt az In-Home Streaminget, és hiába vagy két gépen bejelentkezve, egyszerre csak egy játékot enged futtatni. Ha különböző játékokról van szó, akkor szól, hogy a másik gépen más fut; ha ugyanarról, akkor értelemszerűen streamelni kezd.
-
Mate
nagyúr
Akit érint:
Előtölthető a Watch Dogs
-
törölt tag
Hmm, Dead Space 2 joarasnak nez ki. Vagy mindig ennyire akcios szokott lenni ha "%" van?
-
ruti
Közösségépítő
-
ruti
Közösségépítő
steam streaming...
jól gondolom, hogy WiFi-n ez a téma felejtős?
mert elvileg a "reklámban" mobil eszközöket (tablet) is emleget, de kétlem, hogy drót nélkül ez a streaming hatékony lenne...
amúgy valaki próbálta már wifi hálózaton?egyébként én látom benne a fantáziát, legalábbis a magam hardver elrendezésében, mert egy erős TV-re így könnyebben ki lehet tolni a tartalmat,
minthogy egy ht-egyben-gamer-pc legyen a TV közelében,
illetve a PC mellé sem kell brutál monitorfejlesztés
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Jó kérdés. Emlékeim szerint a Dead Space 1 nem ad kódot Steamen, de telepítés után ki lehet bányászni a kulcsot a registryből, és be lehet gond nélkül regisztrálni Originen. A 2. résszel nem tudom mi a helyzet.
-
Scale
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Kijavították már azt, hogy ha egy játékot nem magába a steam mappájába telepíted/töltöd le akkor nem fog normálisan frissülni a játék, a későbbi patchek nem töltődnek le normálisan? Anno ismerősöm mesélte ezt CS:GO-val kapcsolatban, amint átrakta a steam mappájába egyből megjavult neki.
Azért kérdezem, mert pénteken lesz SSD-m és pár játékot át akarnék rakni rá, de nem az egész steamet mivel 120GB-s SSD nem lesz elég, csak olyan játékokat amiknek szüksége van rá és előnyöm származik belőle (most így hirtelen a CS:GO, Path of Exile jut eszembe).Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok