- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
n@p@lm
őstag
sziasztok!
van ez a humbles akciós pack.
ugye már a steam fiókhoz adja a kulcsot.
megvettem a legutóbbi pack-ot abból már beaktiváltam magamnak a MKK-t.
DE.
a fiamnak szeretném átadni a batman-es gémeket, és a humble oldalán van egy link hogy "unlink account", gondolom meg tudok adni másik fiókot ahová be szeretném aktiválni az adott játékot.
csinált már valaki ilyet?
ja, és szabad-e? -
Ghostface
senior tag
Ha jól tudom ma Mo.-n akkor vagy adóköteles az ilyen vaterás, teszvesz-es (és szerintem ide tartozik az is hogy Steamen adod-veszed a tárgyakat, kártyákat, stb) eladásod után, ha eléred a 800eFt-os összeghatárt. Ezután köteles vagy az éves adóbevallásodban, bevallani és adózni az összeg után. Persze megteheted hogy nem vallod be, de ha lebuksz akkor jön a büntetés...
PSN: Nifty_Ghostface
-
djculture
félisten
válasz Ghostface #55604 üzenetére
Ez addig érvényes amig nem valósul meg az ugyanazon cuccokat adsz el nagytételben, kitétel. Ezért kezdte el a nav is elővenni a vaterázókat.Egy tucat egyforma cucc eladásamár szerintük adóköteles mert üzletszerű. De kár is ezen vitázni szerintem itt max az szívhat aki adja veszi a cuccokat reggeltöl estig mert az amcsi hatóságnak elküldik az adatokat az meg ha olyan szintű elküldi a navnak arra fogadnék. /OFF]
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
eami
Topikgazda
tisztelettel kérdem ha a steam market kibeszélése a minden hozzá kapcsolódó jogi vonzattal együtt nem a steam topikba való, akkor 1) hova 2) ide milyen téma való?
előre is köszönöm a választ.
#55610 akkor azt is linkeljuk be ide, hogy legyen egy 6. steamhez kapcsolódó topik is amit külön lehet nézegetni...
[ Szerkesztve ]
-
Weaklong deal keretében:
Jade Empire - 3.75 EUR
Prime World Defenders - 3.73 EURUtóbbi az egyik legjobb tower defence, amivel valaha is játszottam.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
Mardel
őstag
Valve VR sisak link
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Van olyan TD játék akár Androidon, akár PC-n, amivel nem játszottál?
Ezekhez képest (Defense Grid, Sanctum) milyen ez a mostani?
Előbbi nagyon tetszett (50+ óra), utóbbi egyáltalán nem.
Illetve ez az irtózatos metascore minek tudható be?
Értem én, hogy ízlések és pofonok, de a legjobb értékelés is csak 80-as.[ Szerkesztve ]
-
válasz BomiBoogie #55616 üzenetére
user reviewkat olvasd el, a pozitivak a jateknak szolnak, a negativak foleg egyeni hulyesegeknek ("disturbed online community", 0 pont, koszonjuk)
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Batman játékot, de nem tudom beváltani a kapott kulcsot.
"Invalid product code"
Már érvényesítve lett volna?
Ilyenkor mi a teendő?Live poor, die rich.
-
FLATRONW
őstag
válasz gyáliSanyi #55618 üzenetére
A kódot regisztrálni kell az nvidia oldalán és úgy kapod meg a steames kódot.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz gyáliSanyi #55618 üzenetére
Ha az nvidiás kulcs akkor nvidia oldalán kell beirni a kuponkodot, ha eleve steam-es kulcs akkor erős a gyanú hogy vagy elirtad vagy átvágtak.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz maross #55617 üzenetére
Köszönöm, megnézem.
Kinézetre tetszetős.On the downside the biggest factor is the growing tedium of the grinding required between main missions in order to gain the gold and cards needed to pay for those upgrades
Azért elég sokan írnak a túlzott grindelés szükségességéről.
[ Szerkesztve ]
-
válasz BomiBoogie #55623 üzenetére
igen, ezt mondjuk fel lehet roni neki. ha szupermaxos akarsz lenni, sokat kell grindelni. ha szeretnel nemi kihivast is, akkor azert annyira nem .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
válasz BomiBoogie #55616 üzenetére
A Prime World Defenders jobb mind a Defense Grid. A Sanctum rosszabb.
(#55623) BomiBoogie: szerintem sokat javítottak a grindingen is, de amúgy az is a játék része valamennyire, ha meg akarod szerezni az összes tornyot. Meg plusz kihívás, hogy minél több pontot szerezz az adott pályán. Én pl. belekerültem a toplista első 20 helyezettje közé.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ledgeri
nagyúr
Lehet valahogy .jpg végződésű linket kinyerni az online képernyőmetések megoszthatósága végett, melyek egyszerűbb forumokba illeszthezőek lennének?// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Mardel
őstag
Profilra feltöltött screenshotok.
A kép linkje mögé kell írni ?jpg tagot.
Pl itt egy screenshot.
http://cloud.steampowered.com/ugc/595809294162063343/E8C510A9FC2B1516CE66902BC682795AD90851CA/
Beillesztve:
[IMG:http://cloud.steampowered.com/ugc/595809294162063343/E8C510A9FC2B1516CE66902BC682795AD90851CA/?jpg][/IMG][ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
-
Agyzuzo
addikt
Na, megjelent egy régi gyöngyszem a Steam kínálatában, a Desperados. Eddig csak az értékelhetetlen második rész volt itt beszerezhető, de közelébe se ért az 1-nek. A Commandos mellett ez a játék volt a műfaj klasszikusa.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Lacccca87
addikt
Van valahol olyan megbízható oldal ahol steam accountot lehet eladni?
vagy csinált már báraki hasonlót?
(persze tudom elvben nem lehetne, de gyakorlatban jó sok találatot hoz ki a google) -
Csapoati
nagyúr
válasz Lacccca87 #55635 üzenetére
A baj az, hogy seperc alatt visszaszerezhető a tulaj számára az account, így elég rizikós a vásárló részéről a biznisz. Én tuti nem vennék soha. Anno a WoW accountomat még 2007-ben simán el tudtam adni, de most már az se nagyon megy.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
marcusa
addikt
Sziasztok! Volt már erről szó, és elnézést, hogy nem olvastam vissza elég alaposan. De újra kell tennem a win-t, és ugye jól tudom, hogy miután újratettem, felteszem a Steam-et, és bemásolom az új Steam mappába az eddig használt steam mappa tartalmát, és akkor a steam beolvassa, és nem kell semmit újra letöltenem?
Játékmentések is megmaradnak? Köszi:-)
-
sagem
addikt
válasz Agyzuzo #55634 üzenetére
faxa, bár egy HD ráncfelvarrást vagy valamit kaphatott volna azért.. Abszolút kihalt ez a műfaj (sajnos), ha indie fejlesztő lennék ezt a stílust ráznám gatyába, szvsz nagyot szólna..
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Mate
nagyúr
Most hogy megszűnt a Games for Windows vagy mi a tököm, várható, hogy GTA4-nél Rockstar eltávolítsa és ne kelljen végre 3 helyre beregisztrálni a játékot, bejelentkezgetni, csak simán letölteni és játszani?
-
csaba951
veterán
Markettal nagyon vigyázni kell!
1) Újonnan bevitt ajánlatok nem jelennek meg. Megszoktuk már...
2) A bent lévő ajánlatok egy része nem jelenik meg a listázásban. Tehát valójában jóval alacsonyabb áron is vannak bent ajánlatok ebben a pillanatban is, mint amennyi most a képernyőn kilistázott összeg. Vételnél/eladásnál ezt vegyük figyelembe!
Hasonló időszak előfordult már tegnap is. Szerintem ez már szándékosan csinálják! Gyakorlatilag jóval magasabb áron tudsz most bármilyen terméket megvenni (és így nagyobb jutalékot fizetsz a Steamnek!), mint amikor "rendesen" működik a Market.
#55645 mate3553
Egyelőre nincs róla hír, hogy dolgoznak a probléma megoldásán. Szerintem minden marad már így! Egy módosítás rengeteg pénzbe kerülne nekik, ezt már valószínűleg nem hoznák vissza az új eladások. Így inkább a hasznot hozó részekre csoportosítják át az erőforrásaikat (GTA V PS4-re, XBOX One-ra majd valamikor PC-re).[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz csaba951 #55646 üzenetére
Nálam kb. 3 hete ilyen. Néha-néha jó, de legtöbbször nem.
Múltkor is el akartam adni valamit. Néztem, hogy 1,3€ most a legalacsonyabb. Azért megnyitottam rendesen a marketben a tételt és ott 0,7-ért voltak a cuccok....
Remek... Esküszöm jobb volt, mikor warez verziót használtam. Letöltöttem, telepítés és kész. Updatelve ment tökéletesen, mindenféle védelem nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
>Azért megnyitottam rendesen a marketben a tételt
>és ott 0,7-ért voltak a cuccok....Na pont ez a gond, mert amikor megnyitod a konkrét tételt, akkor az első 3-10 (?) oldal kínálata nem jelenik meg a listában! Csak a jóval drágább ajánlatok. Pár óra elteltével mágikus módon ismét megjelennek a tételek.
Vannak korábban bevitt ajánlataim, amikor jóval alacsonyabb áron vannak, mint az éppen kilistázott legolcsóbb ajánlat. Újonnan bevitt ajánlatok meg eleve nem is jelennek meg a listában.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest