- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
-
ayo
veterán
válasz parandroid #56651 üzenetére
amit irok az ugy van szted en csak leirom ezeket es nem probalom ki...? nem ertem a feltetelezesedet. a steam faq az mindig minimalista es sokszor nem ter ki a reszletekre foleg ha egy dolog beta. en leirtam mire jo es miket lehet. a jatekokat is tesztelem ha van mar belole tesztelheto verzio es nem csak unalmamban irok rola jot vagy rosszat
ha tuzetesebben olvasod mindenkepp kell neked a family sharing hiszen kulon mentesek es acsik lesznek amit egy accountnal sehogy se tudsz elerni csak ket accountnal
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Pedro78
senior tag
Most neztem meg haverral, kiirta nala az uzenetet ugy hogy online maradt, szal ez a tuti.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
parandroid
félisten
Ok, ha ki lett próbálva, akkor ok. Steam faq értelemszerűen nagyon nem propagálja ezt az egészet, nyilván nekik kiesés. Már gondolkodtam egyébként, hogy lányomnak nyitok egy saját fiókot, és megveszek neki pár alap játékot, mint Torchlightok, Trine-ok, meg pár jófajta PopCap cím, de mindig arra jutottam, hogy minek, ha nekem úgyis megvan - egyedül a multi lenne jópofa, de szerintem azt is csak egyszer kipróbálnánk, aztán annyi, multis játékokat általában az xbox-on játszunk.
pedro: Igen, de az az online játék, az nyilván nem megy, a kérdés az, hogy az offline trükkel működik-e. Utóbbi egyébként működik family sharing nélkül is, mint kiderült, csak akkor teljesen közösek a mentések és az achievementek is, meg nála villog, ha velem beszélgetne valaki chat-en.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
FLATRONW
őstag
válasz Lacccca87 #56645 üzenetére
Szerintem igazából ez csak a nevében szól a családról. Az igazi rendeltetése a biztonság növelése. Vannak akik kölcsön adják az acc-ot az ismerősöknek, mert pilanatnyilag nincs szükségük rá. Azonban ez visszaélésekhez is vezethet és utána megy a sírás a supportnál, hogy elvesztették az accot. Ezzel a megoldással viszont, mindenki a saját fiókját használja.
-
ayo
veterán
válasz parandroid #56654 üzenetére
erted nem csak ugy irogatok kitalalok dolgokat vagy plusz ficsoroket alaposan leteszteltem a rendszert mert kezdetben nekem nagyon nem jott be az egesz, aztan ahogy nezegettem rajottem hogy egyre jobban bejon az egesz es csomo penzt megsporoltam mikozben eredeti jatekokkal jatszhattam ugyanugy steamen
en alt online nyomom a jatekokat de ha havernak kell szol elotte es belepek offba azt senkit se zavarok. van par jatek ami siman is felajanl pl sajat mentesi profilt stb de igy elkulonitve nem volt meg soha semmi steamen. sok penzt fogsz te is megsporolni vele hogy nem kell ketszer megvenni valamit majd meglatod
http://jateknaplo.blog.hu
-
warcat
veterán
Természetesen a Steam nem dolgozik maga ellen,de én nem is tudom,hogy merült ez fel.
Már dugig lenne az apró "öccázé kibérelhető a blekopsznégy három napra, extra 100 forintért Modern Warfare 3 bérlet is jár" és hasonlókkal.EA: It's in the crate!
-
ayo
veterán
-
Źşë'
addikt
válasz djculture #56640 üzenetére
hát nem a drogról szól, se a gyászról, az a korszaka már elmúlt az előző részekben, egy lezüllött, picit megöregedett nyomozó lett belőle, akit egy régi barát "ragad ki" abból a közegből ami azzá tette ami... a favelák bemutatása, a rendszer korruptsága, a nyomornegyedek állapota mint realisztikusságot tükrözi, az hogy lineáris engem nem zavar, jobb lenne ha gta szerű lenne de így is ezerszer több mint egy AVP CM... a R* kitett magáért ismét, kaptunk egy jó kis akció játékot a pénzünkért, én előrendeltem (nem bántam meg), és mellé megkaptam az előző részeket is.. a grafika nem valami nagyszerű, de nem is csúnya, az animáltság, fedezékrendszerek, és a megvalósítás, sztori felvonultatása 5*
az a baj hogy az új részeket az emberek hajlamosak a régiekhez hasonlítani, totál helytelen dolog szvsz, mert - technikailag más, akkori szint mondhatni supermario 2D, ezután h kijött egy Max Payne 1 azért sokakat feltuningolt és ez miatt is lehet sok játéknál az h jobban tetszik a 10 éves rész mint a jelenlegi... mások az elvárások, ez a legnagyobb baj, ott még nem voltak elvárások, mert ezeket a 10-15éves játékokat lehet korszakalkotónak nevezni, mivel ott/akkor kezdődött el minden!
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Agyzuzo
addikt
Kipróbáltuk. Ha mindketten online vagytok szól a Steam hogy a másik user használja a library-jét és 5 perced van (menteni, stb). Ahogy letelt az 5 perc bezárja a játékot.
Kiegészítés: lehettek mindketten online, az nem gond, ha csak te játszol. Ha egymás játékait indítjátok, az szintén nem gond.
[ Szerkesztve ]
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
mrhitoshi
veterán
válasz DeFranco #56647 üzenetére
Hát nem tudom. Ha valami korlátozást tennének bele, lehet életképes lenne.
PS-n megtudom azt csinálni, hogy beaktviálok egy másik ember acc-ját PS3-ra, és az összes játékát elérem amit online vett, korlátlanul, bármikor használhatom is, persze nekem offolni kell az ő accját, tehát multi persze kilőve.
Valamit itt is lehetne alkotni. Mondjuk csak a Steamen vett játékokat oszthatnád meg, és csak offline játékra használhatnád, vagy valami ilyemsi, akkor nem gondolnám, hogy annyira csökkenne a forgalom, radásul reklám...PS4
-
Jofi81
őstag
Ha valakinek hiányzik a Steam alkalmazás Windows-os mobilra, aláírhat egy petíciót, hátha. Bár nem hiszem, hogy ezen múlna a dolog...
-
csaba951
veterán
Aki kártyás pénzből akar magának játékokat vásárolni Steamen, annak lassan ideje elkezdeni az eladásokat. A Holiday Sale ideje alatt akár 30%-40%-al alacsonyabb áron lehet eladni őket. Persze ez jó is lehet, ha mondjuk vásárolni akartok!
TF2 kulcsokkal ugyanez a helyzet. A mostani 1,75 €-ról akár 1,5 €-ra is csökkenhet az ára Marketen a Holiday Sale ideje alatt.
-
Arkennys
addikt
válasz csaba951 #56668 üzenetére
Hát igen, én is azt tervezem, hogy sale alatt ha nem kell játék, akkor is a walletem kulcsokba forgatom, később meg eladom, vagy tartok meg párat. Kis nyereség is nyereség, de valamicske összejön a különbözetből.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
batman91
őstag
Másnál is behalt a steam?
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
batman91
őstag
-
djculture
félisten
Nekem simán megy mondjuk német szerverre van beállitva.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nálam sincs Már kezdtem megijedni, hogy nálam van csak a hiba... Egyébként szokott ilyen hosszú leállás lenni sokszor?
-
djculture
félisten
Már nekem is hiba kódott dobott igy globális a gebasz Hibakód:-118
Jókor remélem 8 ra megoldódik jön a humble jumbo bundle plusz játék.[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
Nekem sincs... Még soha nem volt iylen gond a Steam-el...Origin esetében teljesen "érthető", de itt???
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
batman91
őstag
Azért én sűrűn próbálkozok hátha előbb megjavul.
-
BigBlue69
őstag
Akkor lehetséges, hogy Rockstar Social emiatt nem kapcsolodik össze? Mert én is pont most akarok Max Pay 3-azni.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
wormenth
csendes tag
Igen, én bent voltam, nem dobott ki. Bár offline voltam és csodálkoztam, hogy miért nem tudok fellépni, de kijátszottam magam és kiléptem.
-
DeathBat666
aktív tag
Végre van egy szabad estém, erre..
-
Mate
nagyúr
Nekem kivételesen tökéletesen megy (kopp-kopp)
És ha barátlistám nem csall Marossnak és Arkennys-nek és Xero-nak is jó
[ Szerkesztve ]
-
batman91
őstag
Életre kelt!!!!
-
Sonitus
csendes tag
akinek nem sikerül, az jelentkezzen be steampowered.com-on, aztán próbálkozzon az appal. nekem úgy helyrejött
-
Arkennys
addikt
piac persze nem lett jó még, minek is.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Ryder62
őstag
Behozom az aktivitást erre betölti nov 24-et.
Ezt bezzeg nem tudják kijavítani.
-
DeFranco
nagyúr
Ma 20 éves a DOOM, ennek örömére a mai Steam napi ajánlat?
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest