- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
válasz quigon #55110 üzenetére
Mondjuk ha megkérdezed a supportot veszteni nem veszthetsz semmit.
Lefotózod a dobozt, lemezeket, kódot... nyitsz egy jegyet és mondod mi a szitu.
(Ajándék ! , véletlen a gyerek accjára aktiváltad, szeretnéd átteni a másikra... stb.)Kis esélyt 5% mondjuk adok neki, szóval sokat ne várj... meg lassúak.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Agyzuzo
addikt
válasz FollowTheORI #55111 üzenetére
Ha fotosoppol hozzá egy számlát is, akkor növekszik annak az 5%-nak esélye.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
quigon
tag
válasz FollowTheORI #55111 üzenetére
1 among many kolléga javasolta a családi csoportot. Most csatlakoztam, csak még nem tudom hogy lehet megosztani a játékot.
Ezeket a supportokat nem szeretem mert csak angolul tudnak. Én beszélni csak németül tudok, de írni és fogalmazni nem. -
nagyúr
-
quigon
tag
válasz FollowTheORI #55117 üzenetére
Akkor csak este tíz után játszok az ő accountjával. Talán ez lesz a legegyszerúbb megoldás.
-
Mate
nagyúr
válasz quigon #55122 üzenetére
Egyre több termékük hibásodott meg és a magyarországi garanciáztatással tele lett a halloweeni kellékem.
Ebben az évben pontosan negyed évet voltak náluk a cuccaim. Legutóbbi gariztatás közel 1 hónap volt. Persze mindig van rá magyarázat. Pont most kellet felújítani az irodát, pont most keveredett el véletlen a csomag, stb.
Nem volt még zökkenőmentes garanciáztatásom.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
csaba951
veterán
válasz quigon #55114 üzenetére
>Miért van az, hogy mindig jön valaki aki megkérdőjelezi egy játék
>vagy program eredetiségét?Ha csak egy serial-t vettél volna, abból később esetleg lehet problémád. Ki tudja, honnan "szerezte" a szomszéd? Lehet, hogy a net valamelyik sötét sarkában kukázta magának. Lehet akár lopott/lopott bankkártyával vásárolt is.
Ha ilyet veszel, és te használod fel, akkor a Steam rajtad fogja elverni a port. Ilyenkor kiderül, hogy mégsem volt best buy 20 €-ért.
Szerencsére a te esetedben megvan a doboz teljes tartalma. Nem kell tartanod semmitől, egy vita esetén gyakorlatilag minden a te kezedben van (kivéve a névre szóló számla, de ezt azért ki lehet magyarázni).
De várhatóan nem lesz semmi ilyesmi, nem fog érte cseszegetni senki!
Te olcsón szerezted be a játékot, ő szert tett 20 €-ra. A saját szempontotokból nézve mindketten jól jártatok!
>Neked hány eredeti és hány "lopott" szoftvered van? Bármit írhatsz
>senki nem fogja elhinni.Nem tudsz róla, de Agyzuzo esetében ezzel alaposan mellényúltál! Legalábbis ami a legális játékokat illeti!
>Akkor csak este tíz után játszok az ő accountjával. Talán ez lesz
>a legegyszerúbb megoldás.Igen, én is inkább ezt javaslom! Az összes többi megoldással csak feleslegesen okozol önmagadnak problémákat, lényegében a semmiért. Ezt az időt inkább töltsd a családdal!
-
quigon
tag
Ez a gariztatás szerintem márka független, itt a boltok a hunyók. Eddig kétszer gariztattam és nem tartott 15 percnél tovább egyik sem.A monitor esetében megkaptam a plusz 7 hónap garanciát, eddig használtam mikor elmentek a szinei.3 év volt rá. Az egyik Németországban, a másik Ausztriában.
-
MoRT2195
tag
Call of Duty 4 - 5 dollárért. Ennyiért megéri, vagy valahol lehet olcsóbban kapni? Szerintem ez eléggé megéri, de ha van olcsóbban, akkor szívesen várom a tippeket, hogy hol. Amúgy ez Windowson is működik? Mert csak MAC logó van ott.
Steam: Ricsi2195 || Xfire: farkasricsi || Origin: MoRT2135 || Uplay: Mort2195
-
csaba951
veterán
válasz MoRT2195 #55127 üzenetére
Egyrészt ez egy tiltott reflink, másrészt részletesen ki lett ma tárgyalva a best buy fórumban!
-
MoRT2195
tag
válasz #79621120 #55128 üzenetére
Nem a hír közlése volt itt a lényeg, hanem a kérdésem, amire csesztél válaszolni...
csaba951: Egyrészt fogalmam sincs mi az a reflink, másrészt köszönöm a linket, majd elolvasom a kommenteket. (Azért pedig bocsánat, hogy nem bújom az oldal összes fórumtémáját egész nap.)
[ Szerkesztve ]
Steam: Ricsi2195 || Xfire: farkasricsi || Origin: MoRT2135 || Uplay: Mort2195
-
quigon
tag
válasz csaba951 #55125 üzenetére
>Neked hány eredeti és hány "lopott" szoftvered van? Bármit írhatsz
>senki nem fogja elhinni.
Nem tudsz róla, de Agyzuzo esetében ezzel alaposan mellényúltál! Legalábbis ami a legális játékokat illeti!Ez dicséretes, jár bocsánat kérés.
"Ha csak egy serial-t vettél volna,"
Ez a kérdés érdekelne mert az ebayen vettem már, akkor az nem hivatalos? Steames account volt csak a CS:S, eddig semmi probléma nem volt, folyamatos frissül.
-
törölt tag
-
csaba951
veterán
válasz quigon #55131 üzenetére
>Ez a kérdés érdekelne mert az ebayen vettem már, akkor az nem hivatalos?
>Steames account volt csak a CS:S, eddig semmi probléma nem volt,
>folyamatos frissül.Nem volt egy jó ötlet! Egyrészt mert a Steam fiók adás-vételét a Steam SSA eleve tiltja. Másrészt az eladó simán írhat a Steam Supportnak, hogy valaki ellopta a fiókját, kéri vissza. Az ő nevére szóló (pl. bankkártya, PayPal) adatokkal bizonyítani tudja, hogy ő a tulajdonos, és vissza is kapja a fiókot.
Ez különösen kellemetlen akkor, ha azóta már te is vettél játékot a fiókra, mert azokat is viszi magával a régi tulajdonos. (Mert ő volt a fiók első tulajdonosa, fiókot eladni-venni nem lehet, tehát a rajta lévő összes játék csak az övé lehet). Persze ha ezek dobozos játékok voltak, akkor te is mehetsz a Steam Supporthoz, hogy valaki más használja a te játékodat, tegyenek rendet! Leszedik a játékaidat az ő fiókjáról, és átrakják a tiédre.
Mindenképpen ajánlom, hogy olvasd el a Téma összefoglaló írást!
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
cod-ot megvettem, aktiválásnál beadtam a kódot, elfogadta, nyugta nyomtatása (ezt skippeltem) valamit még kiírt, hogy (ezt nem olvastam el, mert eddig nem volt semmi probléma) majd nem látom a játékkönyvtárban. Ha megint beadom a kódot, akkor azt irja megvan a játék. Hol?
a tranzakcióknál is látom
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Samus
addikt
Ha bármilyen Steam-es játékban csalok, kóddal vagy trainerrel, de csak single részben, abból lehet bármi problémám (azon kívül, hogy általában nincs archievement ilyen esetben)?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
szami777
addikt
Eddig poénnak vettem, de most már komolyan zavar, hogy a játékaim száma 256-ról hogy lett hirtelen 488?
Másnak volt már ilyen?“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Joe Swanson
senior tag
Maross micsoda reklámjaid vannak Link itt
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz Heavyrain #55142 üzenetére
tegnap 20-as szintű voltam
most látom 21-es szintű vagyok
nem aktiváltam semmit azóta
nem látok több játékot, csak a profilba 448-at ír, tudnám honnan jött (ja meg itt ott angollá vált a steam, szóval most kétnyelvű.....ha 1 probléma nem lenne elég)[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
addikt
Egész nyugodtan, semmi bajod nem lesz belőle. Sokszor még az achit is megadja így.
VAC-al védett szerveren ne csalj, ne használj 3rd party programot, mert arra repül a ban.Ha megmondod melyikben mit akarsz, még ajánlok progit is.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs