- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
Nem tudom mennyire jó ez nekem, de én például a raktáramban sem látok semmit
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
Arkennys
addikt
válasz Hunbeast87 #56704 üzenetére
hulladék a steam. no para, holnap meglesz minden.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Csapoati
nagyúr
Megujult a Steam kliens (Androidon neztem)! A fooldal sokkal jobb, vegre kulon mutatja az aktualis midweek/weekend/daily akciokat, meg walletet is fel lehet mar tolteni mobilrol.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Arkennys
addikt
Steam kupon helyett craftkor mostmár valami hógömbös sz*rt ad....ezért volt halott tegnap egész éjjel. A gyökér eget azért...szükség ilyen marhaságra zéró, de azért beszívattak a váltással mikor legnagyobb lett volna az igény, hogy az ember játszani is tudjon.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Arkennys #56707 üzenetére
Abszolút megértem a kolléga álláspontját
Én azt hiányolom hogy nincs komplett decemberi sale folyamatos heti frissítéssel vagy adventi naptár minden napra egy komolyabb off az árakból.
Persze értem én hogy egy bizonyos időszakra akarják időzíteni, csak furcsa.
Szerk:
Danielssss Na basszus akkor az már a béka seggénél is még alább van
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Arkennys
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #56710 üzenetére
Hát többre mennénk vele, annál, hogy adnak egy újabb olyasmit ami szerintük majd megugrasztja a kártyaeladást mert mindenki hógolyót akar, és a gömbök eladásából is jön be részesedés. Értem én hogy jól akarnak járni, de akkor már legyenek normális akciók is majd... Fölhúztak ezzel a hülyeséggel.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Arkennys #56711 üzenetére
Innen nézve is teljesen érthető abszolút. Én ezt a részét ugyan sose használtam még a steam-nek. Egyszer felraktam 1-2 kártyát de a kutyának se kellett és asszem vissza sem kaptam
Tényleg lehetne másra is fordítani ezt a kapacitást. Jogos.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
bladegery
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #56712 üzenetére
akkor az meg ott van a marketen, gondolom tul dragan raktad fel.
gergely-szabo.com
-
Csapoati
nagyúr
Ha nem kellenek a kartyak, johetnek nekem.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Agyzuzo
addikt
Pedig lehet jól tennéd...
Én azért emiatt elég hálás vagyok a Steam-nek... Igaz, ők is benyelték szépen a tranzakciós illetéket belőle...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
TazLeacher
nagyúr
Jól olvastam, hogy most már megéri craftolni, mert ad valamit, mint tavaly, amik majd átalakulnak a téli kártyákká?
-
HartgeH3-2.8
addikt
bladegery Igen Kicsit többért mint lehetett volna. Hogyan lehet azt visszahozni?
Csapoati Kinek, mire jók ezek a kártyák egyébként?
Agyzuzo Na neeeeee
Kérlek okosítsatok ki hogyan kell ezeket eladni (mennyiért), és honnan tudom melyik kártya értékesebb?
-
DeFranco
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #56717 üzenetére
Má' lecsúsztál a nagy zséről, akkor volt ez nagy bolt, amikor még nagyon az elején volt a móka, akkor lehetett nagyokat szakítani a kártyákkal. 1-5-10 dollárokért mentek, most nagyon jó, ha kapsz értük 10 centet. De inkább csak 5-öt.
Meg itt azok voltak piszok nagy előnyben, akik hörcsög módjára táraztak be (nem pejoratívan írom, mint kiderült, nekik volt igazuk) mindenből, ami csak megjelent százforintosba', plusz multiacc, sokszor sok játék (akár ugyanazok) és így szépen lehetett farmolgatni, főleg ha az ember steamközelben van egész nap.
Emmá' bitcoin, lecsúsztál róla.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz DeFranco #56718 üzenetére
Na shit..
Egyébként ez mire jó valakinek? Olyan mint az autóskártya hűű megvan az X,Y példány és ennyi?
Gondolom ezen felül, hogy kvázi "megvan jajj de jó" másra nem alkalmas.Akkor akik pl kártyát "próbálnak" cserélni teljes játékokra azok miben bíznak?
-
törölt tag
Aki nem dolgozik annak jo dolog lehet ezeket farmolni de akinek melo utan van par szabad oraja szorakozasra az nem hinnem, hogy ezekkel a par euros dolgokkal fog szenvedni
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz Arkennys #56707 üzenetére
Erre vártam! Nézd már nekem az Inventoryban, hogy ez a "hógömb": Tradable, Marketable!
Ha igen, akkor mindenkinek azt tudom tanácsolni, hogy azonnal tegye fel Marketre! Most kell eladni, mert 1 héttel a Holiday Sale kezdete után le fog menni az áruk kb. 0,12 €-ra (+-0,02 €).
A Sale végén biztosan ebből is lehet cractolni majd valami új badgetet. Aki akarja, az akció lejárta előtt 1 nappal olcsón megveszi Marketen a szükséges mennyiséget. Elrakni nem érdemes őket, nem megy fel az áruk idővel. Elég megnézni mennyi nyári kártya van most is fent, potom áron. És így se kellenek senkinek.
#56721 HartgeH3-2.8
Lásd: Steam Trading Cards (kérdések-válaszok, csere) Téma összefoglaló írása!
Köszönet érte jer1chonak![ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
-
-
Csapoati
nagyúr
Milyen böngészőből néztétek? Nekem Chrome alól nem látszik a dolog.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz csaba951 #56723 üzenetére
Már most van olyan, ami 0,18€-ért megy. Szóval pikk-pakk lemegy az ára. Ahogy nézem ez annyival másabb, mint a nyári, hogy itt nem random fog átalakulni, hanem már most mindegyiknek száma van...
De akkor valaki erősítsen meg: ez úgy van, mint a nyári, tehát craftolok, és kapok gömböt?
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz Arkennys #56726 üzenetére
Szuper! Pontosan mi a neve ennek az itemnek? Légyszi küldjél róla egy Market oldal linket! Köszönöm!
>Nem nagyon hoznak lázba ezek a kacatok
Ez hiba! Ennek a vétel/eladásával lehet majd a legtöbbet keresni a hónap végéig! Az e havi Market nyereséged legalább 40%-60%-át ez az egy termék fogja adni!Más. Egy újabb "hasznos" Steam információ: Total Spent (on Steam).
Jobb felső sarokban felhasználónév -> Account details -> Jobb oldalon van kiírva.Store Transactions: mennyit költöttünk a Storeban (megértem ha valaki nem akarja látni! )
Game Transactions: játékokban mennyit költöttünk
Market Transactions: mennyit költöttünk MarketenMás. Én megtaláltam a Market oldalon lévő Market Transactions-t, de nekem az összes 0-át mutat. Pedig veszek/eladok pár percenkét. Újraindítás után is ez van, több nap elteltével is.
#56731 Csapoati
Lehet, hogy csak annak van akinek fel van rakva az Enhanced Steam plugin. Features.[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz TazLeacher #56733 üzenetére
igen, kupon helyett
-
Agyzuzo
addikt
válasz csaba951 #56734 üzenetére
Az már egy ideje ott van, mikor először beleütköztem sokkolódtam is.
A Market Transactions rész néha lehal és nem rakja ki, próbálkozni kell...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Heavyrain
őstag
Pontosan mi is ez az új hógömb,? Mit tud? Még marketen sem találkoztam vele.
-
Csapoati
nagyúr
válasz csaba951 #56734 üzenetére
Lehet, hogy csak annak van akinek fel van rakva az Enhanced Steam plugin. Features.
Na ez könnyen lehet, és ezért működik nektek böngészőből, kliensből meg nem.
szerk.: feltettem és így már látom is.
[ Szerkesztve ]
-
Pedro78
senior tag
válasz csaba951 #56723 üzenetére
Gyors lekraftoltam 11kituzot, nem adott egy folis hogombot sem :s kaptam viszont portal2 bonuszcsomagot...namondom akkor kinyitom aztan lesz ebbol is kituzo...volt 3 kartyam...szted milyen kartyakat kaptam...detto ugyanazt a 3-at
#56737 : kb mint ss kartyak
[ Szerkesztve ]
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
csaba951
veterán
válasz Heavyrain #56737 üzenetére
Hivatalosan még nincs róla semmi információ. A nyári akcióból viszont egész jól ki lehet következtetni, hogy mi lesz. Szóval vannak ezek a gömbök. Összegyűjtesz belőle xx darabot (valószínűleg 10 vagy 12) és beválthatod egy Steam Holiday Sale 2013 kitűzőre. Meg kapsz mellé pár xp-t, háttérképet, emotion icont. Nyilván ezt is ötször lehet kirakni, a foil változatot meg egyszer. Aztán ha kész vagy, akkor nézegetheted. Ennyi.
Várhatóan megint kapunk "ingyen" gömböket szavazásért (ehez nyáron minimum Steam level 5 kellett!), Store vásárlás után (nyáron 10 USD költés után 1 kártya), vagy ha az akció ideje alatt beváltjuk a Steam kártyáinkat kitűzőkre (beváltásonként 1 db hógömb).
Viszont fel lehet tenni a gömböket Marketra, és ezzel össze lehet kaparni némi pénzt néhány akciós dlc-re vagy játékra.
Ha csak 1 Steam fiókod van és nem sokat költesz akcióban, akkor nem sok mindenre jó. De ha van pár tucat megfelelő szintű "alvó" Steam fiókod és/vagy sokat költesz Holiday Saleben akkor mehet a farmolás!
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz Arkennys #56745 üzenetére
2 még talán úgy érthető, hogy teszem azt a kártyás játékokat, amik már megvoltak neki korábbról (és mondjuk egy bundliban voltak), beregeli egy másodfiókra, hogy azok a kártyák is eladhatóak legyenek. Ettől többet már én sem értek.
-
djculture
félisten
válasz Arkennys #56745 üzenetére
Hát én pl megvettem a rome 2-t is ami egy fillért se ér annyira hibás és már mást boldogít, nem buktam rajta szerencsére. Dobozos termék már aznap mikor hozdták televolt a net hogy milyen agyatlan bugok vannak benne így direkt máshova regisztráltam áldom magamat érte. Egy hulladék az egész.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Na most érdekes dolog történt amit megosztanék veletek ill. véleményt kérnék.
Tegnap láttam Steamtrades.com-on hogy valaki árul Humble Jumbo Bundle BTA-t 2 darab TF2 kulcsért. Felvettem a srácot (Profil#1 és Profil#2), lebeszéltük a dolgot.
A magasabb rep-je miatt előre akartam neki adni a 2 darab kulcsot, de nem tudtuk áttradelni mert folyton azt írta ki hogy a másik nem reagált időben a kérésre (próbáltuk másik accal is). Gondoltuk (legalábbis én) biztos azért van mert pont előtte haldokoltak megint a steam szerverek egy sort és nem lehetett becsatlakozni sem. Mindenesetre a srác odaadta előre a bundle-t, azt mondta ráér holnap is a kulcs mert elég késő volt már, éjjel 2:00 körül történt ez. Ma viszont a srác belépett majd kb 2 percre rá el is tűnt. Nézem a profilját, és mint látható trade próbaidőt kapott, ami tegnap még nem volt ott az adatlapján. Én persze már tegnap be is aktiváltam a játékokat a bundleból. Egy SS3 maradt meg mert az már megvolt nekem és át szerettem volna passzolni az egyik ismerősömnek. Viszont ahogy látom a csávó törölte a bundle oldalt amin redeemelni lehetett őket. Most kicsit tartok attól hogy át lettem vágva, hogy esetleg lopott kártyával vásárolta a csávó a bundlet. Ilyen esetben pedig ha jól tudom a Humble visszavonhatja a vásárlást utólag ami azzal is jár gondolom hogy a beaktivált játékok el fognak tűnni a könyvtáramból. A trade ban ha jól tudom 15 napig tart, ennyi idő alatt visszavonják a játékokat ha nem stimmel vele valami? Nem szeretném ha az történne hogy odaadom neki a kulcsokat aztán végül játék nélkül maradok.
-
csaba951
veterán
Szerintem vedd fel vele a kapcsolatot (pl. Steamen) és beszéljétek meg a dolgot!
Látszik a fiókján (rengeteg nem free vagy bundles játék, 28 +rep, rendszeres játék, nem level 1-2 barátok), hogy ez egy rendes normális srác. Nem fogja magát lejáratni néhány filléres bundleval.
Szerintem az történhetett, hogy valaki csinált egy hasonló kinézetű fiókot, mint az övé, és azzal csalt/lopott. A hasonlóság miatt meg a valódi fiók tulajdonosát nyomta fel a Steam Supportnak valamelyik károsult. Biztos tudja majd rendezni a dolgot, de addig őt bünteti a Steam.
Innen látni, hogy beleszaladt már ebbe máskor is:
Inanimation 15 Nov @ 9:58pm
+rep a little sketchy, and took a while to trade, and really looked like a scammer, but DID NOT SCAM ME, good guywrex111 15 Nov @ 7:49pm
+rep was very skeptical because of scammer report but he came through[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest