Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz ayo #54180 üzenetére

    MP3-at majd bundle-ban vagy max 2,5€-ért. A multi nem érdekel, a single is csak a kompletista mivoltom miatt, de igazából még a sztori is sokkal gyengébb és ezerszer laposabb a hangulata, mint az eredetinek.
    És a zene! Össze se vethetőek a régiek az újjal, már az önmagában egy bemutatás, hogy a Max Payne "theme dallam"-ból itt összesen 5 hang hangzik el. Anno az első két résznél, néha csak hagytam, hogy a menüből szóljon a zene, amíg mást csináltam. (Most is fenn van telefonon mindkét rész menü zenéje).

    @(#54182) Scholes9
    Azt viszont nagyon tudom ajánlani: 100+ óra szórakozás. Meg egy rahedli wiki olvasgatás. Nagyon sokat elvoltam vele, hogy meglegyen az összes achi. (Persze egy-két alkalommal kihasználtam ismert glitch-eket.)

    más:

    Alien CM DLC adnak valami értelmeset a single story-hoz? (Még mindig nagyon ennyi ezért a játékért, de ha a DLC még plusz lehúzás, akkor megvárom míg kiadnak egy "GOTY"-ot -- ;] -- és annak az ára megy le 3€ alá.)

    [ Szerkesztve ]

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák