-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
addikt
válasz ZsZso #104200 üzenetére
És ingyenes madármatricát is adnak minden másodika nap, jó ez a vásár.
Szerk.: Ráadásul animáltat!
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
bul07
nagyúr
Amúgy röhej hogy első nap és a fóliás kártyák már csak 0.14-0.13€ mennek
Meg kell dolgozni a kis potya pénzért
Amúgy akinek több fiókja van és egy idő után nem tud felfedezési listát nézni mert hibát dob, csináljon egy új Ip címet és menni fog utána
Szerintetek az első napi kártya dömping miatt zuhantak be az árak, és talán már holnap is kicsit feljebb kúsznak az árak pár centet
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
A_Papa
aktív tag
Azt nem tudjátok, külön téli kitűző nem lesz?
Papa
-
Segal
veterán
válasz ZsZso #104200 üzenetére
Egyértelműen ezért.
A_Papa: Ahhoz hogy megszerezd a vitrint továbbra is kelleni fog a szint, a pontokkal csak több mindent pakolhatsz majd az adott vitrinedbe.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Joccc07
addikt
Sziasztok,
A kártyákkal várjak vagy menjen fel most?
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
bul07
nagyúr
Miért nem tudok cserélt elfogadni
Ezt kapomCSERE ELFOGADÁSA
Hiba történt a csereajánlat elfogadása során. Próbáld újra később. (28)Legszebb az egészben ha bezárom a csere ablakot akkor egyből úgy látja hogy törölve lett a csere kérelem
Lehet újra csinálni a csere ajánlatot[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz bul07 #104214 üzenetére
Na ha a cserét újra létrehoztam akkor 3csere gond nélkül lemegy majd megint hiba
És a legszebb az egészben hogy 8kártya eltűnt a hibák folyományaként
198 kártyának kellet volna lennie a végén de nincs csak 190 kártya van meg[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Joccc07
addikt
válasz FollowTheORI #104217 üzenetére
Köszi. Már mennek is.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
bul07
nagyúr
Akkora redva ez a piac is
Éjfél körül raktam ki a kártyákat néztem is hogy elég kevés kártya van kint
Minden vásáros kártyánál 0.05€-ér 6-8e , és 0.06€- 8-10eErre most nézem hogy minden kártyánál majd 200.000 eladó kártya van 0.06€-ért
Olyan sz@r a steam rendszere hogy nem igaz, sose volt ilyen sz@r
-
Pedro78
senior tag
Hali,
Booster packokat egyben vagy bontva erdemes eladni inkabb?
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
bul07
nagyúr
válasz Pedro78 #104220 üzenetére
Ha nem sok van akkor meg kell nézni hogy az adott játéknál(ha sok van akkor sok idő végignyálazni és nem biztos hogy megéri az a pár cent)
Mennyiért mennek a kártyák, legolcsóbbat nézve, és legolcsóbb áron
Majd meg kell nézni mennyért megy el a Bónuszcsomag
És ki kell számolni hogy külön a kártyákat eladva vagy egyben a Bónuszcsomagot eladva jön be több fityingNekem most csak 19db Bónuszcsomagom van
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz SenorGrande #104223 üzenetére
Nem, köszönjük az elb@szott kártya osztásnak
Ha nem első nap adnának 11kártyát akkor nem lenne ennyi eladó kártya a piacon
Így már első nap teljesen lenyomja az árakat ami már utána se áll helyre
[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
válasz bul07 #104224 üzenetére
Aha, persze.
A userek jelentős része leszarja a kártyákat, és nem baszakodik marketozással, ellenben azokkal, akiknek több tucat fiókjuk van.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
bul07
nagyúr
válasz SenorGrande #104225 üzenetére
Régen sokkal többen csinálták mégse szakadt be az első napon a kártya ára
És még nyáron se volt ilyen alacsony nyitó ár
-
A_Papa
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy most engem miért nevel a Steam? Évek óta erről a kártyáról vásárolok.. közvetlen róla, de utalni is szoktam a Steam pénztárcára..
Erre most kapom ezt:Steam Pénztárcádhoz nemrég olyan hitelesítetlen bankkártyával adtál pénzt, melynek használati gyakorisága mostanában nőtt meg. Megpróbálhatod hitelesíteni most, vagy várhatsz, míg a korlátozás automatikusan megszűnik.
MEGJEGYZÉS: Az összeg ellenőrzése nem feltétlenül működik minden banknál vagy bankkártyánál. Ha nem tudod hitelesíteni kártyádat, meg kell várnod, míg a Steam hitelesíti a fizetési módot. A Steam Támogatás nem tudja megadni vagy átváltani az ellenőrző terheléseket, és nem tudja eltávolítani ezt a korlátozást. Több infó...Annyi volt, hogy:
Megvettem a megjelenés előtt 2 nappal a CP2077-et, de nem támogatta az AVX-et, így visszaváltottam. A pénzt megkaptam. Plusz tegnap mobilon keresztül megvettem a BATTLETECH és a The Forest gammákat... meg persze a piacon nyomom elfelé a kártyákat (tegnap még olt olyan hogy 0,15-ért sütöttem el kártyát, háttérképet, közvetlen indulás után ), és veszek értük drágakövet.
Ez a hitelesítés is egy vicc... levont olyan 1 körüli összeget 2x.. majd kérte, hogy adjam meg euróban(!!!) mennyit vont le... köszi, amikor én forintban látom, és én honnan tudjam, h a Steam milyen árfolyamon vált?Járt már valaki így?
Köszi a válaszokat![ Szerkesztve ]
Papa
-
A_Papa
aktív tag
válasz Executioner #104228 üzenetére
Köszönöm a választ! Sajna 3x lehet próbálkozni, de 2x már rossz értéket adtam meg, így kivárom a 25-ét, akkor jár le a bünti.
Mondjuk azt sem értem, ha 2 nap után ez magától feloldódik a bünti hitelesítés nélkül, akkor mi értelme az egésznek?Papa
-
Segal
veterán
válasz A_Papa #104229 üzenetére
Bemész a bankodbba megmondják a kódot.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Primary92
senior tag
Sziasztok!
Jól értem, hogy ha csinálok egy családi könyvtármegosztást, akkor csak akkor tud játszani a kölcsönző bármivel is, amikor én éppen nem játszom semmivel?
-
bepken
veterán
válasz Primary92 #104235 üzenetére
igen, és ez elegánsan úgy van megoldva, hogy amint Te elindítasz valamit, a "kölcsöző személy" (így hivatkoztál rá ) kap egy felugró ablakot, hogy van pár perce menteni az állást, mielőtt kidobja a játék.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bul07
nagyúr
Ó dehogynem, régi szép időkbe minden jobb volt
Akkor még ez a fórum is pörgött mint a fenne mert volt miről beszélgetni.
Vásár első napjaiban több száz esetleg ezzer hozzászólás született, most meg ........( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Redneck
nagyúr
Most volt időm belépni, hogy ránézzek a vásárra. A szavazást megcsináltam, és a napi felfedezési várólistát is. Van még valami, vagy ennyi a lehetőség, ha kártyákat akar az ember?
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
De4d
őstag
válasz Serpiko #104245 üzenetére
Gondolom az idő és pénz, de mivel így jön könnyen a napi "betevő" minek erőltetnék meg magukat? Pedig ez tényleg egyre rosszabb, nem csak hogy évek óta ugyanaz, itt van a "vírushelyzet" jóformán többet van az ember otthon, még inkább azt gondolná az ember durrantanak valami jobbat a szokásosnál, esetleg valami extrát is, de nem.
Minden jó, ha a vége jó!
-
nagyúr
Most jól látom hogy csak napi 1 kártyát lehet szerezni?
Vagy van még valami trükk/cselekvés amivel lehet a queue nézegetésen kívül?
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Executioner
aktív tag
válasz FollowTheORI #104249 üzenetére
A szavazással kapsz még 11 darabot. Utána viszont csak a vásárlás marad.
Exec
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
Állásajánlatok