-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz föccer #34465 üzenetére
Ha VGA drivernek baja van, akkor vagy semmit nem látsz a képernyőn, vagy egy konstans kép lesz csak
Múltkor nekem is kétszer crashelt a játék, és nem tudom miért
(legutolsó 3játékból pedig 2szer lecsatlakoztatott, mert nem értem el a szervert. Közben pedig Skypeon nyugodtan tudtunk beszélni
Én egyszer néztem meg, hogy egy replay mennyit foglal, és miután láttam, hogy 34 kb-ot, úgy döntöttem, elférnek azok is az SSDn Meg ha benézel az SSD topikba, rögtön látod, hogy annyira nem igényesek, mint azt az elején mindenki hitte. Ha arra hibernálsz és böngésző cache is azon van, plusz minden program oda ír, akkor is elég lesz 7-10 évig. Úgyhogy nyugodtan mehet oda minden!
Én amondó vagyok, hogy 120asat érdemes manapság venni, vagy ahhoz minél közelebbit. A nagyobbak drágábbak, a kisebbek pedig nem érik meg, tekintve, hogy min 15%nak folyamatosan elérhetőnek kell lennie ahhoz, hogy megfelelően működjön az SSD. És azért ha a Wint pár évig használod, eléggé meg tud duzzadni
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Formula-1
- Bestbuy játékok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest